zlomená nožička
zlomená nožička
ahoj,s lítostí oznamuji,že můj Matýsek si zlomil natřikrát stehení kost,a právě čekám,až se mi probudí z narkozy.tedy doufám že se mi probere.jeho operace se zdařila,má zdrátovanou nožičku.tak mu držte palečky at to přežije ...jinak varování všem činčilářům:tu nožičku si zlomil když se mu šprajcla v pletivu a on sebou cuknul a otočil.takže si dejte pozor na pletivo s většími otvory
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To je mi moc líto :cry: , držíme palečky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Moc držíme všechny pacinky, aby to dobře dopadlo. Flíček podobné trable zvládnul a teď už lumpačí, i Matýsek bude v pořádku, uvidíš!!!
Jsme s vámi...
Jsme s vámi...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, všechno určitě dopadne dobře. mimochodem, včera jsem byla u Flíčka (a jeho páníčků, samozřejmě) na návštěvě, a už je úplně v pohodě, a ten měl tu zlomeninu dost ošklivou.. hlavně neztrácet optimismus, myška to cítí! :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Držíme palce ať to všechno dobře dopadne. Chce to hlavně věřit, že to bude dobré :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
My taky drzime palecky, urcite to bude dobre. Hlavne cincilacka povzbuzujte a davejte nam vedet jak je na tom. Prejeme brzke uzdraveni.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Tak to je mi moc líto, naštěstí se ze zlomeniny nožičky už dost činčilek dostalo, tak ani ty neztrácej naději a optimistmus, bude to dobré, uvidíš!!!! :wink:
Jinak k tomu pletivu - je to sice hrůza, že i o pletivo se stanou takovéhle úrazy, ale nějaké pletivo tam naši mazlíci mít musí, přece jim nemůžeme dvířka zatlouct deskama... :(
Jinak k tomu pletivu - je to sice hrůza, že i o pletivo se stanou takovéhle úrazy, ale nějaké pletivo tam naši mazlíci mít musí, přece jim nemůžeme dvířka zatlouct deskama... :(
-
- Zlatý uživatel
Ivanka napsal:Jinak k tomu pletivu - je to sice hrůza, že i o pletivo se stanou takovéhle úrazy, ale nějaké pletivo tam naši mazlíci mít musí, přece jim nemůžeme dvířka zatlouct deskama... :(
To sice ne, ale lidi si muzou do budoucna porizovat jemne pletivo, kde se jim nozicky nedostanou...
-
- Zlatý uživatel
A jak velke otvory byly v tom pletivu?Nemely by byt vetsi, nez 13mm
Drzim palce
Drzim palce
-
- Stříbrný uživatel
Vlasticka napsal:Ivanka napsal:Jinak k tomu pletivu - je to sice hrůza, že i o pletivo se stanou takovéhle úrazy, ale nějaké pletivo tam naši mazlíci mít musí, přece jim nemůžeme dvířka zatlouct deskama... :(
To sice ne, ale lidi si muzou do budoucna porizovat jemne pletivo, kde se jim nozicky nedostanou...
Jemné? Já teda v Brně žádné jemné pletivo neviděla...mám takové to klasické z tenčího drátku s šestihrannými oky, jinak tady mají typické plotové, tím bych ale prolezla málem já sama, natož moje činčilky! :roll: :lol: :lol:
Jaké jemné se ještě vyrábí? To už je pak jen rovnou hustá záclona, ne? :lol:
Měla jsem vždy za to, že ve větších okách se jim noha nešprajcne...člověk se pořád musí něčemu divit! :)
-
- Zlatý uživatel
Ivanka napsal:Vlasticka napsal:Ivanka napsal:Jinak k tomu pletivu - je to sice hrůza, že i o pletivo se stanou takovéhle úrazy, ale nějaké pletivo tam naši mazlíci mít musí, přece jim nemůžeme dvířka zatlouct deskama... :(
Jemné? Já teda v Brně žádné jemné pletivo neviděla...mám takové to klasické z tenčího drátku s šestihrannými oky, jinak tady mají typické plotové, tím bych ale prolezla málem já sama, natož moje činčilky! :roll: :lol: :lol:
Jaké jemné se ještě vyrábí? To už je pak jen rovnou hustá záclona, ne? :lol:
Měla jsem vždy za to, že ve větších okách se jim noha nešprajcne...člověk se pořád musí něčemu divit! :)
Ja jsem se teda po pletivu nedivala, ale mela jsem za to, ze v takovych obchodech jako je OBI, Baumax... se podobne veci koupit daji....
No jo, tak to se divim teda taky ze nedaji....
Náš veterinář mi říkal,že když si činčila zlomí nožku,tak jí uschne a pak se musí odštípnout,toufám,že to v tomto případě nebude třeba.Držím moc palce :wink:
ahoj,tak matýsek je v pořádku.ted stále jenom spinká a tulí se.děkuji za podporu
Jééééé :D ,Ahojky,tak to jsem moc ráda.Bála jsem se to přečíst,ale teď mám z toho skvělou náladu.Jen tak dál a bude zase běhat jako dřív.Držíme všichni tlapči.pá.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Super :) :D :lol: !!!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Bezva zpráva, hodně štěstí přejeme, držte se :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
To je výborná zpráva!!!Ten si te´d určitě bude užívat mazlení, tulení a jiných výsad nemocného zvířátka! :lol: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
to je super držím palce ať už muže běhat jako dříve
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Hodně štěstí, držíme pěstičky :wink:
Ahoj, také bych chtěla upozornit všechny chovatele činčilek. Moje činčilka si rovněž při běhu po kleci jednu nožku zašprajcla mezi mřížema, při leknutí sebou cukla, spadl a zůstala viset jen za tu nožku. Díky mé duchapřítomnosti, jsem po ní hrábla a vysvobodila jsem ji, tak se mi naštěstí povedlo zabránit nejhoršímu a nějakým zázrakem (naštěstí) ke zlomenině nedošlo. Ovšem šok to byl pro ni opravdu veliký a pro mě rovněž. Celou noc jsem s ní pak chodila v náručí, choulila se ke mně a já k ní furt mluvila a naštěstí se z toho dostala....z toho šoku. Teď opět běhá jak splašená, takže to všechno dobře dopadlo. Já vím, že se tomu dá těžko předcházet, jenom jsem chtěla napsat, že nebezpečné pro činču je opravdu vše, i když se to nezdá. Tak ať se vám nic podobného nepřihodí a máte jen veselé a hravé činče :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Monika napsal:...Já vím, že se tomu dá těžko předcházet, jenom jsem chtěla napsat, že nebezpečné pro činču je opravdu vše, i když se to nezdá...
Najnebezpečnejšie pre činčilu je činčila sama :twisted: :roll:.
Vidím že nejsem jediny kdo měl nožičku v trablu,ale veřím že to bude v naprostem pořádku.Jenom si moc nezvykej na tulení s cincou protože až ji bude fajn tak už to nebude pokračovat.bude jenom zdrhat a zdrhat...znam to z vlastní skušenosti.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak husté pletivo?
Ještě nemám tu klec hotovou. Jak husté má být pletivo aby se předcházelo úrazům? Bude jen z boků a seshora, hrozí velké nebezpečí? to co jsem koüpila je tuším 13
Martina
Martina
Vrátit se na “Nemoci a potíže”