Mokré bříško
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mokré bříško
Zdravím, mam takovej dotaz včera kdyz jsem se vrátíl z práce tak jsem kontroloval jestli uz náhodou nemám přirustek ten sice jese nebyl ale zato činča se mi moc nezdála sedela na spodku klece moc se nehejbala (nebyla tak aktivní jako vzdycky dokonce se nechala a vklidu chitit. Kdyz jsem se podíval na její bříško tak ze spodu bylo mokré tak jsem tak jsem si říkal ze do rána bude klec plná malech mikrošků a ono nic je to normální???? Za jak dlouho činča rodí? kdyz jí praske voda nebo já nevím tedy jestli to byla voda prosím poradtě jinak ted je zalezlá zase v horním domečku a sem tam zajde dolů k misce. jo jinak posledních jo jinka od 26.3 do dneska zhubla o 30g
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
je to nromální. bříško más píš mokré, protože se počurala a jak už se moc nehybou, tak v tom ležela.
Nech ji ted vklidu, nezvedej a dej ji čas. Pokud začne rodit, poznáš to ....bude se snažit mimina vyndat ;-)
Nech ji ted vklidu, nezvedej a dej ji čas. Pokud začne rodit, poznáš to ....bude se snažit mimina vyndat ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:je to nromální. bříško más píš mokré, protože se počurala a jak už se moc nehybou, tak v tom ležela.
Děkuju za radu mi totiz rodíme poprvé jak činča tak její nervózní páníček.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a jak je na tom ted? :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stále bezzměny :cry: :cry: doufám ze jí nic není a ze je opravdu jen počuraná jediná změna co sem se tak koukal tak se mi zdá že má trochu zvětšené pohlaví ne ale otevřené-
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
oteklé ho může mit....bude rodit každým dnem :-) Pokud žere, tak je to v pohodě.......začala bych se bát, kdyby byla otevřena a ležela jenom na boku, nevstavala, těžce oddychovala a nebo nežrala.
Než porodí, tak ji dej do napaječky vitamin B a rozlámej ji sepiovku a můžeš ji přilepšit vločkama, aby měla dostatek energie ;-)
Než porodí, tak ji dej do napaječky vitamin B a rozlámej ji sepiovku a můžeš ji přilepšit vločkama, aby měla dostatek energie ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V kleci má sepiovku i itong vitaminy davam každí třetí den. No doufám že porodí bezproblemu, oba páry zrovna to vyšlo tak špatně na ty velikonoce kdy se jezdí po příbuznejch. Ale sami doma nebudou.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”