Dárek k 14tým narozeninám
-
- Bronzový uživatel
Dárek k 14tým narozeninám
Pamatuje si někdo z vás co chtěl dostat k narozeninám ve věku cca 14ti let? Protože já si to nepamatuji a nutně bych si na to potřebovala vzpomenout. :-D
Děkuji všem za jakoukoliv věc!
Zdravím, Karina
Děkuji všem za jakoukoliv věc!
Zdravím, Karina
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Re: Dárek k 14tým narozeninám
tybrďo, jako patřím tu asi k těm mladším a i tak si todle fakt nepamatuju :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se zeptala 15ti leté ségry, co si před rokem přála a řekla mi, že batoh :D tak nevím zda to pomůže :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já dostala k patnáctinám sklípkana :D . Velmi originální.
-
- Bronzový uživatel
batoh už má a nad novým by se jistě ofrňovala :-D
sklípkana ani jiného tvorečka jí doma nepovolí...
sklípkana ani jiného tvorečka jí doma nepovolí...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu žádná zvířátka? http://darkyzvesmiru.cz/index.php?darky ... tech&ids=1
:-D
Nebo tohle je dobrý, něco podobnýho jsem měla http://www.nakupvakci.cz/cs/privesek-se ... ompetition
Nebo tohle je dobrý, něco podobnýho jsem měla http://www.nakupvakci.cz/cs/privesek-se ... ompetition
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Jelikož sem šílený blázen do koní,tak to bylo furt něco s koníčkem polštáře,deky,plysový konicek atd :D jednou sem chtěla aji župan s kapucou :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Koně a céčka :wink:
-
- Bronzový uživatel
ona také miluje koně, dokonce i jezdí, ale celou výbavu už má
-
- Bronzový uživatel
Terezka napsal:Opravdu žádná zvířátka? http://darkyzvesmiru.cz/index.php?darky ... tech&ids=1
Terezko, ti mravenci jsou skvělí! =D> Moc děkuju za inspiraci, to jí určitě koupím. Ty to máš?
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Měl je strejda :-) je to moc zajímavé a přiznám se, že jsem je právě objednala manželovi, protože se mu líbili a mají je za poloviční cenu než před lety :-).
-
- Bronzový uživatel
a jak dlouho v tom vydrží, nevíš?
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že nevím. Je to hmyz, takže nijak dlouho nežiji, ale dají se buď koupit noví mravenci nebo by asi šli chytit v přírodě. Jen musí být ze stejného mraveniště, jinak se nesnesou. Ale je to fakt zajímavá záležitost, jak si budují chodbičky :-).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třemošná u Plzně
- Kontaktovat uživatele:
Koupit ne, normálka nachytat v lese :-) ale co sem slyšel, tak jich tam dát cca 10 a prý tam vydrží lebedit okolo půl roku :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Ve 14 letech?
V tu dobu jsem měla po docela vážnym úrazu, tak jsem si přála, abych znova chodila a znova mohla jezdit na koni... :roll:
Ale kdyby vše bylo oukej, tak bych chtěla rozhodně opět psa, v tu dobu, jsem měla Německého ovčáka a Československého vlčáka a chtěla jsem k nim Tornjaka (chorvatský pastevec)...
Ale myšlenky v tu dobu byli jiné...
Cos nakonec vybrala??? :)
V tu dobu jsem měla po docela vážnym úrazu, tak jsem si přála, abych znova chodila a znova mohla jezdit na koni... :roll:
Ale kdyby vše bylo oukej, tak bych chtěla rozhodně opět psa, v tu dobu, jsem měla Německého ovčáka a Československého vlčáka a chtěla jsem k nim Tornjaka (chorvatský pastevec)...
Ale myšlenky v tu dobu byli jiné...
Cos nakonec vybrala??? :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
tyjo, to je dost půl roku. Jako fascinuje mě to, je to fakt pěkný.Ale já nevím, mně by jich asi bylo líto :( prostě žít v nějakém želé a né v lese,kde mají na práci pořád hledat a sbírat něco neustále do mraveniště. Tak bych na to asi neměla srdce, ikdyž to jsou "jen" mravenci.
-
- Bronzový uživatel
Mravenci vedou. :-) Myslím, že jim tam nebude špatně, navíc tam nebudou mít žádné predatory, takže se dožijí maximálního možného věku. Slečna chce jít po střední na veterinu, takže tohle je pro ní naprosto ideální dárek. Ještě jednou děkuji!
-
- Bronzový uživatel
Tak mám po radosti, protože Terča už tenhle dárek před lety dostala. :-( Ještě nějaká alternativa?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Teď dost frčí takový různý voučry na všechno možný.. tak voučr do akvaparku, projížďka na koni... ???
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
c.karina napsal:Tak mám po radosti, protože Terča už tenhle dárek před lety dostala. :-( Ještě nějaká alternativa?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
No teda... je to už dlouho, ale vzpomínám si #-o , že jsem si děsně přála džíny z tuzálu k narozkám, už nevím, jestli to byly 13 nebo 14 narozky :oops: , ale od mamky jsem dostala jen "obyčejné texasky made in czechoslovakia" :( ...ale taťka zachránil situaci tím, že přinesl domů v kapse u saka malé kotě :shock: z vinobraní....mělo cca týden, bylo ještě slepé, ale bylo prý největší. Vzpomínám si, jak jsem ho krmila převařeným obyčejným mlékem ráno před školou a po škole jsem se mohla úprkem domů přerazit, kámošky nekámošky, maličké muselo dostat napapat 8) . Podařilo se mi ho odchovat a vyrostl z něho krásný strakatý kocour Filípek [-o< , se kterým jsem chodila ven na vodítku do parku před interhotel a cizinci nestačili chválit a fotit =D> ...ale po čase mamka koupila výstavní siamské kotě-kočičku Zuzku :D a tak milý "obyčejný" Filípek musel pryč, díkybohu aspoň k babi a dědovi na venkov [-o< . Měli ho hlavně na chytání myší a já jsem jezdila za ním s těšením každý pátek po škole :D , jen abych si ho mohla pořádně užít... jednou na podzim mě babi smutně uvítala, že Filípka už nemají :( . protože se serval dost ošklivě s cizím zatoulaným kocourem o sousedovu kočku :( , krutě krvácel z krční tepny a tak ho soused-myslivec musel odstřelit :evil:, aby se netrápil...dodnes vidím jeho hrobeček na zahradě u babi a dědy :( ... tak nevím, který dárek byl vlastně lepší, jestli obyč... texasky nebo živé kotě..... :roll: