Činčilí kalenendář
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
ja visty mam a jde to bez problemu, takze nima to taky nejspis nebude.. a zkousela jsem to stahovat v ruznych prohlizecich (IE, Mozzila, Opera, CHrome, Safari) a zadny problem..
-
- Bronzový uživatel
vacicka napsal:ja visty mam a jde to bez problemu, takze nima to taky nejspis nebude.. a zkousela jsem to stahovat v ruznych prohlizecich (IE, Mozzila, Opera, CHrome, Safari) a zadny problem..
Ono asi záleží na tom jak máš nastavenou antivirovou ochranu... pokud si s tím někdo nepohraje tak v základním nastavení ti to nepustí vůbec nic....teoreticky si nemůžeš z netu stáhnout nic co není na stránkách Microsoftu nebo jimi ověřených internetových sítí :-(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: blízko Hradce Králové
- Kontaktovat uživatele:
Roman napsal:warranty napsal:Když jsem to stáhla ve škole v Mozille tak mi to šlo a doma tak v Mozille ale to mi už nešlo tak nevím no.... ale už mi to taky někdo poslal a jde mi to :) škoda že nemám barvu v tiskárně :lol:
A máš doma taky Visty nebo Windows XP? asi bude problém právě ve Vistách... na můj vkus jsou až moc zabedněný proti dokumentům "z venku" a bojí se cokoli otevřít aby tam náhodou nečíhal nějakej baciloidní virus :-D
Já to zkoušel stáhnout i Exploreru i v Mozille a bez problémů, ale Visty nemám, tam jsem to nemohl zkusit...a ani nechci nikdy mít :lol:
Já mám XP.. na Visty mám podobnej názor ikdyž tomu moc nerozumím :) a mám nový wordy... a stejně jsem na tom ve škole(kde mi to šlo)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
Ahoj,vsetci,tak som sa vhcela pozriet na cincili kalendar,ale nejde mi to otvorit,vyhadzuje mi to nejaku chybu na stranke,tak ak by mi ho mohol niekto preposlat na macuska64@azet.sk,bola by som moc rada.dakujem :)
-
- Bronzový uživatel
macuska64 napsal:Ahoj,vsetci,tak som sa vhcela pozriet na cincili kalendar,ale nejde mi to otvorit,vyhadzuje mi to nejaku chybu na stranke,tak ak by mi ho mohol niekto preposlat na macuska64@azet.sk,bola by som moc rada.dakujem :)
Stránky poslední dobou nějak zlobí, hlavně o víkendu, ale ne mojí vinou nýbrž chybou na servru kde je mám...omlouvám se, budu to řešit....už ale jedou tak klidně můžeš stahovat :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
Tak už som ho videla,je super,zajtra si ho idem vytlacit a dám si ho na nástenku :)
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
31.1 Izzie
-
- Stříbrný uživatel
Asi špatně vidím. Namůžu najít Hopíka?Jeho svátek.
-
- Bronzový uživatel
jaji-nka napsal:Asi špatně vidím. Namůžu najít Hopíka?Jeho svátek.
14. květen
Můžeš tam na příští rok přidat Vallynku? Jinak je to fakt super,konečně si vyberu jméno pro kluka, zatim to byl paňár a lump..
-
- Nový uživatel
Prosím pridajte aj meno mojej činčilky, volá sa Timea- v skratke Timinka, tak jej hovorím :lol: dakujem pekne
-
- Bronzový uživatel
OK. pro tento rok si tedy Vally dopiš k Violettě na 11.srpen a Timea bude 9. září u Tiggera... příští rok to tam už bude připsáno :wink:
Super, děkuji moc..
-
- Stříbrný uživatel
Co říkáte na tohle??? Ještě to musím doladit :) Můžu tam vložit některé fotky,vašich miláčků :)

-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Ten je taky dobrej,veselej.
Udělat si domácí s fotkama našich činčilek :D
Udělat si domácí s fotkama našich činčilek :D
-
- Bronzový uživatel
:D Jájinko ten je dobrej... sice trošku moc fialovej na můj vkus, ale barva je to poslední... takže na rok 2011 ho děláš ty? :-D
-
- Stříbrný uživatel
Roman napsal::D Jájinko ten je dobrej... sice trošku moc fialovej na můj vkus, ale barva je to poslední... takže na rok 2011 ho děláš ty? :-D
No klidně můžu jestli vás to nějak neurazilo? :)
Tady jsem vytvořila nový,ale jen Únor na dalších budu pracovat o víkendu :D
http://magazin-cincila.webnode.cz/kalendar/
-
- Bronzový uživatel
jaji-nka napsal:Roman napsal::D Jájinko ten je dobrej... sice trošku moc fialovej na můj vkus, ale barva je to poslední... takže na rok 2011 ho děláš ty? :-D
No klidně můžu jestli vás to nějak neurazilo? :)
Tady jsem vytvořila nový,ale jen Únor na dalších budu pracovat o víkendu :D
http://magazin-cincila.webnode.cz/kalendar/
Proč by mělo? :) Alespoň bude nějaká změna, pokud potřebuješ nějaké podklady (třeba seznam jmen... i když ten je vlastně součástí předchozích kalendářů) tak dej vědět :-) A pokud můžu malink poradit tak opravdu opatrně s barvami. Jistě víš, že po vytisknutí to není tak barevné jako na monitoru. Černá jména na fialovém podkladu jsou špatně čitelná. Taky někteří nemusí mít barevnou tiskárnu a na čb to bude jeden tmavý flek... k tomu se váže i font písmen. Některé nemusí mít v počítači a pak jim to přiřadí k nejbližšímu fontu a ten nemusí třeba podporovat češtinu (tedy háčky a čárky). Tak hodně úspěchů :-) těším se
-
- Bronzový uživatel
Hoj lidi...tak co bude s kalendářem?.... 2 roky jsem ho tu dělal a posledně chtěl někdo jiný...tak kdepak je ke stažení? :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tak co ho chtěla dělat už sem nechadí.Uděláš ho letos zase :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
Taky by se mi líbilo.
-
- Bronzový uživatel
minlub napsal:Tak co ho chtěla dělat už sem nechadí.Uděláš ho letos zase :D
No nevím nevím... letos jaksi nemám tolik času...i zde jsem po dlouhé době :-( škoda, že lidi něco slíbí a pak se na to vykašlou...mohl jsem ho dělat už od léta a v klidu, za chvilku jsou tady Vánoce.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
škoda :cry: já bych ho udělala ale nevín jak.
-
- Bronzový uživatel
minlub napsal:škoda :cry: já bych ho udělala ale nevín jak.
Jo to já taky nevěděl :-) prostě jsem ho pomocí tabulek udělal ve Wordu
Ăäĺ ńęŕ÷ŕňü flash čăđű äë˙ ęîěďüţňĺđŕ?
Çäđŕâńňâóéňĺ! Ńęŕćčňĺ ďîćŕëóéńňŕ, ăäĺ ěîćíî ńęŕ÷ŕňü čăđó ăîđîćŕíĺ íŕ ęîěďüţňĺđ?