Nový domov
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Nový domov
Tak už jsme se konečně dočkali a sesrtojili nám nový domov jsme moc rádi :? :lol:
http://fotogalerie.cincila.com/thumbnails.php?album=979
http://fotogalerie.cincila.com/thumbnails.php?album=979
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu se dá říct jen jediné: SUPER BEJVÁK. Tohle je teda luxusní hotel pro činčily. Myšáci se v něm budou mít zkvěle :wink:. Jen menší poznámečka - poličky jsou asi lakované že? Pokud ano radím hrany oplechovat aby je neožíraly.
Toto je LUXUS!!!
Toto je LUXUS!!!
-
- Stříbrný uživatel
Poličky mají zakulacené hrany a oplechování se chystá ,a shání se nerez.A jinak díky že se bejvák líbí. :shock: :shock: :P :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem procházela fotky,nevycházela jsem z údivu.Nemám slov.Absolutně skvělé bydlení
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
velmi pekne :wink: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezké :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bdín;okr.Rakovník
To je bejvacek :D moc pekna klec
-
- Stříbrný uživatel
Tak to je opravdu přepych,úplnej Hilton :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
Všem moc děkuji ,že se bejvák líbí .Dělal jsem co jsem mohl .To víte kutilování je moje hoby. :D
ja chcíí taký :D :shock:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty rád kutíš,jo?Tak co kdybych si u tebe jednu takovou klec objednala?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:holis napsal:Všem moc děkuji ,že se bejvák líbí .Dělal jsem co jsem mohl .To víte kutilování je moje hoby. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
- Kontaktovat uživatele:
Chtěla bych se zeptat kde budeš shánět to oplechování na ty poličky a popř. jaké a jak a čím hopřiděláš aby se činčila nezranila?Díky moc
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
oplechování si můžeš obědnat i u zámečníků,jsou šikovní,udělaj ti co chceš a z čeho chceš,ale myslím peněžně by ses prohla :lol:moje89 napsal:Chtěla bych se zeptat kde budeš shánět to oplechování na ty poličky a popř. jaké a jak a čím hopřiděláš aby se činčila nezranila?Díky moc
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:oplechování si můžeš obědnat i u zámečníků,jsou šikovní,udělaj ti co chceš a z čeho chceš,ale myslím peněžně by ses prohla :lol:moje89 napsal:Chtěla bych se zeptat kde budeš shánět to oplechování na ty poličky a popř. jaké a jak a čím ho přiděláš aby se činčila nezranila?Díky moc
No to je tak nějak jasný ale spíš mi jde o to čím to přidělat mám strach že když to přidělám šrouby tak se mi o to zraní. :(
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se chtěla zeptat čím je přidělané to pletivo a jestli jsou tam nechané panty zevnitř nebo jak????Díky
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co na dno klece?Do spár?Nedostane se tam moč???Díky za rady
-
- Stříbrný uživatel
Ja mam na dne klece dlazdicky. Ve sparech je sparovacka,ktera se tam dava. Muzes taky pouzit lino, ale na krajich ho musis pribit pod nejake slabsi latky,aby ho cinci nekousaly. nebo si nech udelat ten kovovy suplik,ktery tu ma spousta lidicek. Podivej se do galerie.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dělali to z pozinku,ale musíš se rozhodnout ty z čeho to chceš,jde to přidělat nýty,a nemá to rohy,je to do kulata,na dně mám šalovací desku na betóny,je nepropustná jako dlažba,ale zas o dlažbu se v létě můžou chladit.Já šuplík nemám,činči pustím na chodbičku a vysaju to vysavačem a co nejde tak kartáčem,vyčištěný za 5minut a dobře :lol:moje89 napsal:OkoTygra napsal:oplechování si můžeš obědnat i u zámečníků,jsou šikovní,udělaj ti co chceš a z čeho chceš,ale myslím peněžně by ses prohla :lol:moje89 napsal:Chtěla bych se zeptat kde budeš shánět to oplechování na ty poličky a popř. jaké a jak a čím ho přiděláš aby se činčila nezranila?Díky moc
No to je tak nějak jasný ale spíš mi jde o to čím to přidělat mám strach že když to přidělám šrouby tak se mi o to zraní. :(
Naposledy upravil(a) OkoTygra dne Út Pro 11, 2007 21:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dlažbu má kamarádka ve voliéře,jsem ji dělal i spároval,dokonce vodotěsnou spárovačkou,taky je to dobrý :wink:Schelbinka napsal:Ja mam na dne klece dlazdicky. Ve sparech je sparovacka,ktera se tam dava. Muzes taky pouzit lino, ale na krajich ho musis pribit pod nejake slabsi latky,aby ho cinci nekousaly. nebo si nech udelat ten kovovy suplik,ktery tu ma spousta lidicek. Podivej se do galerie.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
nevadí činčám studený dlaždičky?
M.
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak u Tebe,ale moje činčiláci seskočej se jen nažrat a většinu času poskakujou a odpočívaj v prvním nebo druhým patře,tam ještě pozorujou co se děje kolem nich,a když se naštvou schovají se do domečku.tuta napsal:nevadí činčám studený dlaždičky?
M.
-
- Stříbrný uživatel
Moje činča je taky většinou na poličkách. :D Po dlaždičkách chodí jen když se jde najíst a napít a nebo na záchod.
-
- Stříbrný uživatel
hrany ještě oplechované nemám ,protože se těžko shání nerez ,ale zatím je nekoušou.co se týče spodku tak tam mám lino olaťovaný a je to v poho :roll: :roll: :roll: :roll:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
holis napsal:hrany ještě oplechované nemám ,protože se těžko shání nerez ,ale zatím je nekoušou.co se týče spodku tak tam mám lino olaťovaný a je to v poho :roll: :roll: :roll: :roll:
děkuji za info.. :D
-
- Stříbrný uživatel
moje89 napsal:Taky bych se chtěla zeptat čím je přidělané to pletivo a jestli jsou tam nechané panty zevnitř nebo jak????Díky
Pant je pianový a pletivo je přidělané na podložky.Je to velice jednoduché.