To asi bude fakt věc názoru, když ještě není dospělý a ta barva není ustálená a nikde není striktně dané, co je light a co už medium..... může se ještě změnit trochu... toto je zrovna takový odstín, který si každý může vyložit trochu jinak.. ve srovnání se standardní sestřičkou mi přijdou tmaví.. jeden je ještě víc tmavší než bráška... napsala jsem tedy na stránky hetero ebony a je to fuk... i když podle mě je medium.... je to foceno s bleskem.. jinak mi to nešlo, myšky nepostojí.... ale ta barva tak odpovídá realitě...
No právě a tato činčilka bych ani neřekla, že je light ebony, ale spíš standard... tak to může být medium ebonek po babičce ne? Když byla tov dark ebony...
Řekla bych, že se tady v dědí i barvy po předcích z dřívějších generací, že i třeba standard a light ebony může mít třebas medium ebony a tmavší, když byl nějaký dark ebony v předcích... že to prostě občas přeskočí generaci... a ty geny se projeví...
:lol: :lol: :lol:
Tomu jsem taky ze začátku nevěřila,že je light ebonka :lol: ,ale stendardka.
Já nevím,tak už ani teda nemůžem věřit kalkulačkám potom :lol:
Ono u těch genů je hlavně důležitý jak jsou silný :-) Někdo může mít pareček dark ebony a medium ebony a budou se mu rodit samý dark- extra dark ebonci, druhý bude mít stejný pár a budou se mu převážně rodit light ebonci :-)
Light ebonek vypda na první pohled, jako tmavý standard, jen nemá bílé břicho, ale světle šedé.
medium ebonek ma tmavě šedé břicho. Na první pohled je tmavý a ma znatelně vyšisovyný boky.
No kalkulačkám já nevěřím už dávno... taky jsem měla medium tan po white tan a black velvetovi... s teď mi přijde, že mám medium ebony po standardovi a white ebony (jeho rodiče byli light ebony a wilson white), takže taky nepravděpodobné, ale neznám rodiče standarda...
Jde tady vidět dobře bříško,musí ho mít tmavý,né světle šedý,jinak je to light ebon.
Jinak ebonci postupem věku světlaj,netmavnou. Ti tvoji jsou Hanko 100% light,měl jsem medium ebonku,tmavý břicho,jako malá měla černou hlavu a dosvětlala.