koupani na posteli

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Host

koupani na posteli

Příspěvekod Host » Út Srp 15, 2006 15:45

Nevím jestli je to normální, v písku se činča moc nekoupe a tak 10x za hodinu když je vypuštěná se mi jako "vykoupe" na posteli. Dělá to i na židli. Tak nevím vypadá to úplně přesně jakou koupání v písku- zahrabe a vyválí se na zádech... Dělají to vaše taky??

Disable adblock

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Út Srp 15, 2006 15:48

přemýšlím nad tím jestlí to není tím, že ta moje postel má stejnou barvu jako písek... myslíte, že to tím může být? Zdá se mi to ale divný...

Chuck

Příspěvekod Chuck » Út Srp 15, 2006 15:54

To spis vypada ze Te z uvedenejch mist citi.

+ pokud ma postel stejnou barvu jako pisek tak by se to chtelo zamyslet a obcas vyprat povleceni :wink: Only joke
Naposledy upravil(a) Chuck dne Út Srp 15, 2006 15:55, celkem upraveno 1 x.

Ivanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod Ivanka » Út Srp 15, 2006 15:54

je to normální, moje se mi "koupou" i na zemi nebo si nahrabou binec ze zdi a v tom se motají
zkus jí dávat písek častěji nebo jí ho nechávat dýl, ať se vyrochní dle libosti :wink:

Disable adblock

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Út Srp 15, 2006 16:01

pry vyprat povleceni:-) tak to diky... fakt dobrej vtip. je fakt ze moje postel je potazena materialem ktery ma zelenou a piskovou barvu... ale spinava urcite není:-) a pisek ma k dispozici porad. ma ho vedle klece takze do nej muze vlezt kazdy den... je pustena tak 4hod denne vecer nez jdu spat. ale spíš v nem jen hrabe a nekoupe se.

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Út Srp 15, 2006 17:13

nevadí to vůbec ničemu:-) jen sem z toho byla v šoku když to před pár dny začala dělat. ale radši bych byla kdyby to dělala v písku... aby z ni pak nebyla špindíra :D

Hanka

Příspěvekod Hanka » Stř Srp 16, 2006 11:21

Pišta to dělá jen když mám béžové froté prostěradlo :wink: , tak z toho usuzuju, že mu připomíná písek - jinak má písek běžně k dispozici vedle klece, takže když potřebuje se vyrochnit, tak může.

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 16, 2006 11:45

Hanka napsal:Pišta to dělá jen když mám béžové froté prostěradlo :wink: , tak z toho usuzuju, že mu připomíná písek - jinak má písek běžně k dispozici vedle klece, takže když potřebuje se vyrochnit, tak může.

Mohlo by byt docela zajimavy kdyby se parkrat vykoupal v pisku a pak si to hned sel zopakovat do postele. :lol:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Stř Srp 16, 2006 12:11

Terry ačkoliv před tím, než se mi prvně "vypopelil" na gauči a na košili, nikdy neviděl popelelní v písku. Košili jsem ale měla modrou, zato sedačka je pískové barvy... Takže je tu možná spojitost.. :lol:

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Stř Srp 16, 2006 16:47

Chuck napsal:
Hanka napsal:Pišta to dělá jen když mám béžové froté prostěradlo :wink: , tak z toho usuzuju, že mu připomíná písek - jinak má písek běžně k dispozici vedle klece, takže když potřebuje se vyrochnit, tak může.

Mohlo by byt docela zajimavy kdyby se parkrat vykoupal v pisku a pak si to hned sel zopakovat do postele. :lol:

To se mi už stalo :lol: Můžu vřele doporučit! Akorát to potom škábe :lol:

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Stř Srp 16, 2006 16:49

... a dokonce 3x po sobě. A jednou mi tam donesl půlku "pískoviště", ale to jsem ho nechala bez dozoru...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 16, 2006 18:46

No tak to je Obrázek. Mas mu dat k vane rucnicek Obrázek

Renikbu

Příspěvekod Renikbu » Čt Srp 17, 2006 11:26

jak často se vlastně má činča koupat ?

tuta
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tuta » Čt Srp 17, 2006 11:53

Renikbu napsal:jak často se vlastně má činča koupat ?

Barča se koupala denně, a ráda...... Když jsem pořídila Matyldu, tak jsem dávala koupání tak po třech dnech (Matylda měla problémy s očkem)... Denní koupání ale na škodu není....
M.

Renikbu

Příspěvekod Renikbu » Čt Srp 17, 2006 12:07

jj děkuji , tak jak se Monty učí žít s námi , tak i já se učím o něj starat, kluci jsou na to ještě malí a tak ta největší zodpovědnost je opět na mamince :lol:

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Čt Srp 17, 2006 19:25

Chuck napsal:No tak to je Obrázek. Mas mu dat k vane rucnicek Obrázek

jj už jsem o tom uvažovala. Ale lepší by bylo ho naučit ať si to posobě taky uklidí :)

Radas

Příspěvekod Radas » Čt Srp 31, 2006 8:01

No mě to taky jedna z našich dvou dělá, to prostěradlo je bavlněný a natahovací, tak mě napadlo, že se jí možná líbí to místo, ale není to místo moje, ale přítele, taky mě napadlo, že prostěradla jsou takový jemný, jestli to jen nedělá, že se jí to líbí, vůbec mi to nevadí, pak se vykoupe i v písku.

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catherine » Ne Zář 03, 2006 12:11

Moje sa tiež kúpu v kadečom, najradšej však v papučiach a ponožkách, ale aj v hocijakom tričku, prosto majú radi náš smrad :P

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Ne Zář 03, 2006 12:16

Mně se minule činča začala jakoby koupat na podlaze (máme lino pískové barvy) a já myslela, že umírá, tak jsem za ní běžela, ona vyskočila a o pár metrů dál se na "koupání" vrhla zase..... Občas to udělá...ale teď už vím, že jenom simuluje koupání :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”