očičko
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem teď dorazila pan doktor byl hodný a takový starší, tak že měl honě zkušeností (hned jak se něho podíval věděl že mu něco je ) tak jsem mu všechno popsala ,pak si ho důkladně prohlédl a říkal že má docela drsné uši a že má svrab tak mu píchl injekci a ,že se mám za týden zase ukázat aji když se to zlepší :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
no tak aspoň víš, na čem jsi. To se vyléčí... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hodně jsem sii oddydla a spadl mi velikananánský balvan ze srdce :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to věřím... tak ať se rychle uzdraví
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo jo to si taky přeji ze všho nejvíc
teďkom je ještě v šoku po té cestě a po té injekci pan doktor říkal, že ho to bude chvíli štípat, tak se mu ani nedivím!
teďkom je ještě v šoku po té cestě a po té injekci pan doktor říkal, že ho to bude chvíli štípat, tak se mu ani nedivím!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to by si zasloužil nějakou tu dobrůtku... :lol: za to jak je statečnej :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
však už dostal mrkvičku a rozinku :lol:
Kulíšek je šikulka,za chvilku bude zdravej a veselej jako dřív :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to je super :!: :!: :!:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Eva Darebná napsal:Kulíšek je šikulka,za chvilku bude zdravej a veselej jako dřív :wink:
to doufám :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
je svrab přenosný na člověka???? :?: :?: :?:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Svrab určitě, říká se tomu zákožka svrabová a žije to v ohebných částech těla jako třeba mezi prsty. Přenáší se to oblečením. Takovou epidemii měla kámoška ve škole, no fuj. :evil:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak že to od kulíška chytnout můžu :roll:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Je na to prý taková smradlavá mastička. Doufej, že to nechytneš. Důležitý je, že to můžeš chytnout oděvem, jestli se po tobě kulíšek prohání, možná i z pohovky, koberce...ale nebudem to hrotit ;-).
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ach jo
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, to bude dobrý, přeci s tím nějak bojujete, ne?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Iviku, tak ať je myška zase brzy v pořádku, držíme palce!!! My máme doma zase plíseň.. :cry: Pořídili jsme si štěně a po měsíci jsme zjistili, že má plíseň, chytil to od kočky, ještě když byl u chovatelky. Pořád ho něčím patlám, je naočkovaný nějakou protilátkou. Teď mi došla mast, tak jsem si přečetla, že je dobrý na plísně jablečný ocet. Zdá se, že už to má lepší. Bohužel už nakazil jakoby tchýni a jejího psa. My zatím nic a Honzík je také v pohodě, přisypala jsem mu do písku trochu víc fungistopu a nepouštím je k sobě, tak snad to bude v pohodě, ale už je to střašně zdlouhavý :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Neboj, to bude dobrý, přeci s tím nějak bojujete, ne?
no jasně že s tím bojujeme chodíme na injekce a včera jsem dělala odsvrabovací kůru převlekla jsem postele všechno vyprala a vysála a kulíška teď nemůžu pouštět :x
ivik napsal:však už dostal mrkvičku a rozinku :lol:
tvoje činča jí mrkvičku? No to jsem zkusila jednou, když jsem jí nesla králíkům a Piky visel na kleci...dala jsem mu čuchnout...koukal na mě jak na blázna....v tu chvíli bych se vůbec nedivila, kdyby se začal smát, až by upadl z poličky :lol:
Jinak tvému činčiláčkovi přeji i s celou svou zoo brzké uzdravení...ať se může zase brzy prohánět po bytě :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Sušená mrkvička, to je mňamka
.

Když náš Piky je strašně vybíravý...i když abych mu nekřivdila, tak poslední dobou začal jíst jablíčka a dokonce snědl i vápníkovou tabletu....asi už dospěl a dostal rozum :lol: Tak možná by si dal říct i na další zdravé dobrůtky....protože samozřejmě oříšky a rozinky...ty by do sebe mohl cpát horem dolem kdyby mohl...no asi jako každá činča :D
-
- Zlatý uživatel
Lucka napsal:....protože samozřejmě oříšky a rozinky...
Tak tohle jsme jakože neviděli... :roll:
proč??? Já to nemyslela, jako že mu to dávám...ale kdybych mu to dávala, tak by mu nevadilo, že nic jiného nedostane....dostává to jen výjimečně...proto jsem ráda, že začal jíst aspoň jablíčko, že mu má člověk aspoň co dát za mlsku...a jinak mu dávám právě ty šípky...ty on taky rád...ale jinak je převážně na granulkách...tak jak to má být, neboj :wink:
-
- Zlatý uživatel
To jdem si oddechl
.

Ježiš doufám, že to na tobě nenechá žádné psychické následky :lol: Nerada bych tu někomu přivodila svými nevhodně formulovanou větou nějakou srdeční příhodu :D
Akorát jsem teď koupila křížaly a jsou sušený i jadřincem...což mi přijde divný, protože ten vnitřek je dost tvrdý a ostrý....tak jsem se radši obětovala a snědla je sama a koupim mu zase ty kroužky, protože křížalku si taky čas od času rád vezme....problém je jen v tom, že on dostane jednu a já mu zbytek sním....ale to sem nepatří :D
Akorát jsem teď koupila křížaly a jsou sušený i jadřincem...což mi přijde divný, protože ten vnitřek je dost tvrdý a ostrý....tak jsem se radši obětovala a snědla je sama a koupim mu zase ty kroužky, protože křížalku si taky čas od času rád vezme....problém je jen v tom, že on dostane jednu a já mu zbytek sním....ale to sem nepatří :D
Vrátit se na “Nemoci a potíže”