Otec..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Otec..
Ahojky :) . Myslíte že když se mi teď po měsíci vrátil činčilák domů a moje činčilka ho sice prvni den nějak moc v lásce neměla ale pak to zas bylo v klidu(asi si vzpoměla že s ním čeká dítě :D ), tak že když se narodí mimi, může mu něco udělat?? Když nebyl teď ten měsíc doma??Díky moc :) :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
to si ho s někým půjčuješ? to bych nedělala.. činčily si na sebe dost zvyknou, a pak když je oddělíš, tak jsou nesvé....
viděla jsem to u naší Casy - ta byla hotová z toho, že Charlie tam najednou nebyl...
viděla jsem to u naší Casy - ta byla hotová z toho, že Charlie tam najednou nebyl...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne kamaradka chtela pujcit sameck ana pripusteni pro svou cincilku a aby mela jistotu tak ho chtela na mesic,ta moje to skoro vubec nepostrehla chovala se jako vzdycky a smutek nebyl vubec videt. Ted je rada ze je spatky ale nevim jak se on zachova az se malinke narodi...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo :)
já myslím, že to bude v pořádku :wink:
já myslím, že to bude v pořádku :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dekuji :) . Potom určitě napisu jak to dopadlo, zda se mi ze ta ma prenasi :D , uz je kulatoucka :lol: ale mimi bude asi jen jedno, je to lepsi samick aje po rodicich mala a vic by ji asi hodne vysililo! Ma ted v tehotenstvi 500g!! Coz jak tady vzdycky ctu tech 800g je zalostne malo! Tak snad to bude v poradku :) diky moc ahojky :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
den porodu se pozná laicky podle toho, že den předtím samice leží v pozici, že si do ní musí člověk šťouchnout, jestli vůbec žije... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:den porodu se pozná laicky podle toho, že den předtím samice leží v pozici, že si do ní musí člověk šťouchnout, jestli vůbec žije... :wink:
ne vždy... moje Maja si přišla ráno pro pamlsek počkala až vypadnem a do hodiny porodila :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radka.o napsal:camilla napsal:den porodu se pozná laicky podle toho, že den předtím samice leží v pozici, že si do ní musí člověk šťouchnout, jestli vůbec žije... :wink:
ne vždy... moje Maja si přišla ráno pro pamlsek počkala až vypadnem a do hodiny porodila :wink:
potfory jedny :lol:
boruvka311 napsal:Ne kamaradka chtela pujcit sameck ana pripusteni pro svou cincilku a aby mela jistotu tak ho chtela na mesic,ta moje to skoro vubec nepostrehla chovala se jako vzdycky a smutek nebyl vubec videt. Ted je rada ze je spatky ale nevim jak se on zachova az se malinke narodi...
no já myslím, že je to na dost dlouho, ale třeba problém nebude :wink:
camilla napsal:Radka.o napsal:camilla napsal:den porodu se pozná laicky podle toho, že den předtím samice leží v pozici, že si do ní musí člověk šťouchnout, jestli vůbec žije... :wink:
potfory jedny :lol:
člověk už si nemůže být ničím jistý :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky tak seznameni probehlo naprosto v pohode. Nejdrive princes delala jako ze ho nezna ale za chvili uz si davali pusinky :oops: :) .Akorat ji ted zacal otravovat, nema nikdy dost :oops: :lol: ,tak na nej obcas jakoby zavrci at da pokoj :D . No a jak jsem si nejdrive myslela ze mimi bude hned, protoze fakt porad jen lezela a nai se nehybala tak ted pro zmenu porad rambajsi :lol: .kdyz misa spi tak ona je prost eporad vzhuru,vecer i rano-nechapu.Vzdy to bylo spis na opak misa byl vzhuru a princes chrupkala ale ted je porad cila ona. A na vic na boku uz nelezi ted si opre packy i hlavu o klec a spi ve stoje :lol: .Noholt ta moje je v tehotenstvi aktivka :lol: !
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak takhle ted vypada moje princes, skoda ze ji nejde moc videt brisko, moc se natahla aby mohla zase provadet lumparny :) !
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Asi má radost, že se jí vrátil kamarád :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No to je docela mozne :lol: ale lupaci fakt strasne :D !
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”