čekáme mimča
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
Rozárka dosud taky vždycky rodila jen dole v pilinách, proto ta "panika" když jsem ji tam viděla ležet :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Už jsou mikrošci? :D :D :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Zolty napsal:tak Kamčo, do už jenom cca týden a je to tady:D..
NECHŤ DŘÍV PORODÍ TA RYCHLEJŠÍ :lol: :lol:
tak sme vyhrali :lol: :lol: :lol: :lol: tak at vam to dobre dopadne :)
-
- Stříbrný uživatel
Kamča vyhrála a u nás se zatim nic neděje..
vypočítala jsem to podle posledního páření, které jsem zpozorovala, takže je možné, že si dáme ještě načas, pokud neotěhotněla ten den.. to že jsem nenašla zátku mě nepřekvapuje, nenašla jsem ji nikdy a to už Rozárka 3xrodila..
Zatim je jenom oddělená.. třeba mě překvapí a já sobotu strávim u klece :lol: to by bylo nejlepší..
vypočítala jsem to podle posledního páření, které jsem zpozorovala, takže je možné, že si dáme ještě načas, pokud neotěhotněla ten den.. to že jsem nenašla zátku mě nepřekvapuje, nenašla jsem ji nikdy a to už Rozárka 3xrodila..
Zatim je jenom oddělená.. třeba mě překvapí a já sobotu strávim u klece :lol: to by bylo nejlepší..
-
- Stříbrný uživatel
>:*B :x :* >:*B
S velkou slávou oznamuji, že Rozárka včera bez komplikací odrodila nádherné mikrošky.. v 7:10 bylo už po všem.. ( zrovna včera se sem člověk vůbec nedostane, aby mohl podat přímý report z porodu) :cry: :cry: ... takže zakládám novou diskuzi v miminkách, kde se dočtete více a budou i fotečky.. ( taky vám nejde nahrát do fotogalerie ani fotka? )
S velkou slávou oznamuji, že Rozárka včera bez komplikací odrodila nádherné mikrošky.. v 7:10 bylo už po všem.. ( zrovna včera se sem člověk vůbec nedostane, aby mohl podat přímý report z porodu) :cry: :cry: ... takže zakládám novou diskuzi v miminkách, kde se dočtete více a budou i fotečky.. ( taky vám nejde nahrát do fotogalerie ani fotka? )
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
to je super gratulujeme :D
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”