Evžének má miminko :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Tak co "mámo" jak se vede mrňouskovi? Zase něco přibral?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
Radka.o napsal:Tak co "mámo" jak se vede mrňouskovi? Zase něco přibral?
Už má 56 a sou mu dva týdny :- )
Ve střëdu si jdu pro zprávu a zaplatit krátký pobyt Evžénka na klinice...
rozbiju pár prasátek ......
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:Už má 56 a sou mu dva týdny :- )
:lol: a :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radka.o napsal:PETE.cz napsal:Už má 56 a sou mu dva týdny :- )
:lol: a :cry:
No tak nějak ....
Je mi moc líto co se stalo Evženkovi! :cry: A jak se má malej prcek?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak malej Evžének má 4 týdny .. a váží už 104 g :-)
už je pěkně divokej, sám už zkoší papat seno i granule a když jsem dal do klece tvrdej chleba Ferďáskovi, tak se o něj pěkně přetahovali :-)
už je pěkně divokej, sám už zkoší papat seno i granule a když jsem dal do klece tvrdej chleba Ferďáskovi, tak se o něj pěkně přetahovali :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
to je dobře, že tak krásně roste :D
To je dobře že prcek roste a papá!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
to je stejně starý jako Terry, ten se narodil 25.6.2006 a teď váží také 104g... blahopřeji náhradní mámo Pete...
Náhradní máma Camilla... :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:to je stejně starý jako Terry, ten se narodil 25.6.2006 a teď váží také 104g... blahopřeji náhradní mámo Pete...
To je super .. tvůj je jen o jeden den starší :-) No aspoň to mám s kým porovnat :-) A pak že činčila musí být u mámy min. 2 měsíce :-) No vono to bude nejspíš tím, že třeba měsíc stará činčilka, která opustí matku by si asi těžko zvykala na mléko ze stříkačky nebo u mě ze lžičky...
Krmím ho pořád, a ještě tak min. měsíc budu .. co ty ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:camilla napsal:to je stejně starý jako Terry, ten se narodil 25.6.2006 a teď váží také 104g... blahopřeji náhradní mámo Pete...
To je super .. tvůj je jen o jeden den starší :-) No aspoň to mám s kým porovnat :-) A pak že činčila musí být u mámy min. 2 měsíce :-) No vono to bude nejspíš tím, že třeba měsíc stará činčilka, která opustí matku by si asi těžko zvykala na mléko ze stříkačky nebo u mě ze lžičky...
Krmím ho pořád, a ještě tak min. měsíc budu .. co ty ?
taky pořád krmím, ale už ne tak často. Teď mám dovolenou, tak to jde. Jen mi půlku sní v ruce a druhou už mu musím podávat přes klec, protože je to děsnej raubíř. Krmit budu ještě tak 14 dní - no po celou dobu dovolený. Jinak už mi papá všechno ostatní.
No je mi moc líto, že píšu až ve chvíli kdy už evženek maminka není mezi námi. Strašně jsem se smál, když jsem si přes rameno své přítelkyně přečetl že Evženek má miminko. Tak jsem rád že alespoň malý Evženek se má k světu a krásně roste. Hezky se o něj starej
Hodně štěstí
Hodně štěstí
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes máme malé výročí :-)
Upřímně jsem moc nevěřil, poté jak to zezačátku probíhalo, že se toho s prckem dožijeme a o to su radči:-)
No a jinak k tomu, že Ona byl ONA .. zjístil jsem to až loni, co jsem pořídil kámoša Ferďáska .. Třeba Ti předchozí Evžéni ( I. a II. ) byli samci :-)
Nevím :-)
Upřímně jsem moc nevěřil, poté jak to zezačátku probíhalo, že se toho s prckem dožijeme a o to su radči:-)
No a jinak k tomu, že Ona byl ONA .. zjístil jsem to až loni, co jsem pořídil kámoša Ferďáska .. Třeba Ti předchozí Evžéni ( I. a II. ) byli samci :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PETE.cz napsal:Dnes máme malé výročí :-)
:lol: :lol: :lol: Posíláme gratulaci! Máš pro něj dort a svíčku? :wink:
Taky právě přemýšlím jestli ty 4 ještě přikrmit stříkačkou nebo už není třeba? :?
No i já a určitě i Biffinka se přikláníme ke gratulacím a přejeme hodně štěstí a zdraví :wink:
:lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Forty napsal:No i já a určitě i Biffinka se přikláníme ke gratulacím a přejeme hodně štěstí a zdraví :wink:
na granulky je v 10dnech ještě moc brzo :lol: :wink: ale už zkouší žužlat seno a kopřivu :P
Radka.o napsal:Forty napsal:No i já a určitě i Biffinka se přikláníme ke gratulacím a přejeme hodně štěstí a zdraví :wink:
na granulky je v 10dnech ještě moc brzo :lol: :wink: ale už zkouší žužlat seno a kopřivu :P
nikdy není brzo, ale to žužlání si gratulaci zaslouží a navíc to musí být strašně roztomilé
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska slavíme dva měsíce a 220 g :) :) :) :)
ale trošku se vybarvuje :-) je podle mě trošku světlejší než byl Evžének a má světlej, bílej ocásek, myslím tu tlustou část, chloupky, které se třepí sou tmavší. Bříško má světle šedé a uprostřed je bílej pruh ( od krku až po .. :-) ) ale tohle vše je asi u standartků normální, jen jsem si toho nevšiml :-)
ale trošku se vybarvuje :-) je podle mě trošku světlejší než byl Evžének a má světlej, bílej ocásek, myslím tu tlustou část, chloupky, které se třepí sou tmavší. Bříško má světle šedé a uprostřed je bílej pruh ( od krku až po .. :-) ) ale tohle vše je asi u standartků normální, jen jsem si toho nevšiml :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
ať je jakej chce, je to fešák a velkej bojovník a teď už taky určitě i velkej uličník :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ivanka napsal:ať je jakej chce, je to fešák a velkej bojovník a teď už taky určitě i velkej uličník :wink:
je to pěkná potvora, divoká :) :D
jinak i šikovná ... nedělá mu problém vyskočit ze země na postel :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostravsko
Ahoj Pete.
Nemám moc času zde psát. Nárazově zde někdy něco napíšu. :cry:
Sleduji diskuzi o Evžénkovi IV a hodně mě to dojalo. Seš šikovný, že si ho, tak svělé vypiplal. to Asi to je šílenej mazel a malý lump. :D
Ivana
Sleduji diskuzi o Evžénkovi IV a hodně mě to dojalo. Seš šikovný, že si ho, tak svělé vypiplal. to Asi to je šílenej mazel a malý lump. :D
Ivana
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ivana_P napsal:Ahoj Pete.
Ivana
Ahoj Ivano.
děkuju za pochvalu, ale myslím, že on byl ten statečnější, ty první dny, týdny stávání po pár hodinách spánku nebylo tak zlé, spíš on je hrdina, že zvládl prvích 5 dní bez potravy ( asi, podle veterináře samička asi neměla mléko)
Su rád, že to tak dopadlo a teď po dvouch měsících asi mohu říct, že je zachráněn :-) su rád, že ho mám :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ahojte .. tak je to rok, co se narodil malej Evžének ! Rostl a rostl, až vyrostl :-) a pomalu zas hubne a hudne :-( Snad se to brzo zastaví a že je to třeba tím vedrem .. ale každopádně dostal novou podestýlku, novej klacík na okus a rozinkama ho zbombarduju za chvílu......... Na to, že má narozky, tak se ještě válí v boudě s Ferdíkem, kterej má narozky vlastně taky , a to druhé
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Tak jim oběma popřej všechno nejlepší k narozkám... :lol: