Brno kastrace
-
- Nový uživatel
Brno kastrace
chtel bych se zeptat, ze jake mate zkusenosti s kastraci samecku . Byl nekdo u Jakla nebo hauptmana? Jak to dopadlo?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Re: Brno kastrace
Mě kastroval dr. Hauptman 3 morčáky, teď králíka a samici králíka a klobouk dolů za odvedenou práci. Králice měla krásnou jizvu, hned druhý den už baštila, nic nehnisalo. Co se týče samečků, to bylo ještě lepší, ti vypadali, jako by se nic nestalo. Navíc jsem si všechna zvířata přebírala v super pooperační kondici. Jinam bych s hlodavci na kastraci nešla.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe doporučuji veterinářku Zdeňku Kusákovou http://exovet.cz/ . Specializuje se na drobné zvířectvo a exoty. S činčilkama má hodně zkušeností a je moc šikovná a příjemná.
My osobně jsme sice zatím nemuseli nechávat žádného našeho činčiláčka kastrovat, nicméně u několika operací jsem byla a vždy probíhaly bez komplikací a zvířátka brzy po probuzení vypadala, jako by se nic nestalo a hned baštila. ;)
My osobně jsme sice zatím nemuseli nechávat žádného našeho činčiláčka kastrovat, nicméně u několika operací jsem byla a vždy probíhaly bez komplikací a zvířátka brzy po probuzení vypadala, jako by se nic nestalo a hned baštila. ;)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
kastrace samců není těžká operace a měl by ji zvladnout bez problému i méně nadaný vet.
Je tu téma kastrace, viewtopic.php?f=5&t=11704 , kde píšu jak to u nás probíhalo ;) ale teda v nebyli jsme v Brně,to mám trošku z cesty :)
Je tu téma kastrace, viewtopic.php?f=5&t=11704 , kde píšu jak to u nás probíhalo ;) ale teda v nebyli jsme v Brně,to mám trošku z cesty :)
Vrátit se na “Nemoci a potíže”