Brno kastrace

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

pato
Nový uživatel

Brno kastrace

Příspěvekod pato » So Led 04, 2014 7:40

chtel bych se zeptat, ze jake mate zkusenosti s kastraci samecku . Byl nekdo u Jakla nebo hauptmana? Jak to dopadlo?

Disable adblock

Magda
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Re: Brno kastrace

Příspěvekod Magda » Stř Led 08, 2014 22:09

Mě kastroval dr. Hauptman 3 morčáky, teď králíka a samici králíka a klobouk dolů za odvedenou práci. Králice měla krásnou jizvu, hned druhý den už baštila, nic nehnisalo. Co se týče samečků, to bylo ještě lepší, ti vypadali, jako by se nic nestalo. Navíc jsem si všechna zvířata přebírala v super pooperační kondici. Jinam bych s hlodavci na kastraci nešla.

tarja666
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tarja666 » Čt Led 09, 2014 14:46

Za sebe doporučuji veterinářku Zdeňku Kusákovou http://exovet.cz/ . Specializuje se na drobné zvířectvo a exoty. S činčilkama má hodně zkušeností a je moc šikovná a příjemná.
My osobně jsme sice zatím nemuseli nechávat žádného našeho činčiláčka kastrovat, nicméně u několika operací jsem byla a vždy probíhaly bez komplikací a zvířátka brzy po probuzení vypadala, jako by se nic nestalo a hned baštila. ;)

Lenca
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Lenca » Čt Led 09, 2014 16:08

kastrace samců není těžká operace a měl by ji zvladnout bez problému i méně nadaný vet.
Je tu téma kastrace, viewtopic.php?f=5&t=11704 , kde píšu jak to u nás probíhalo ;) ale teda v nebyli jsme v Brně,to mám trošku z cesty :)

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”