Váha mých činčil
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
záleží na postavě činči, jak je stavěná... Matylda je moje největší činča... Ale viděla jsem nedávno v jedné brněnské restauraci několik činčilích velvetků (jako dekorace, nebo tak nějak... nejsou k jídlu pro hosty) a to jsem říkala, JEJDA TO JSOU OBROVSKÝ BESTIE... všechny mé činče byli proti nim jak mimča (byli to činče velikosti králíka (možná přeháním ale fakt byly obrovský a fakt nevypadaly tlustě ani nespokojeně)
Ť
Ť
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
nemesisss napsal:Tady tak ctu ty vase vahy a uplne se stydim mam Nyxu asi pred tydnem ji byl rok a mame 670g!Je velika a neprotahne se teda nikde ale nezda se me ze bych ji nejak moc vi krmila !:-)Mela bych nasadit odtucnovaci kuru?Jo a krmim ji jenom senem a granulama nicim jinym ani pamlsky mozna ted petrzelku zelenou!:-)
to je pěkná váha :) pokud ti nepřipadá obtloustlá, máš holt větší činčilu:) což je jeden z předpokladů pro kvalitní chov ;)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem zrovna vazila.Poprve za 2roky,to je ostuda,co?Ale byla jsem prekvapena :wink: Cumacek sedel na vaze a ani se nehnul.Bud byl v soku nebo se mu to libilo.Vazi 600g.
-
- Stříbrný uživatel
Michaelle napsal:Vcera jsem zrovna vazila.Poprve za 2roky,to je ostuda,co?Ale byla jsem prekvapena :wink: Cumacek sedel na vaze a ani se nehnul.Bud byl v soku nebo se mu to libilo.Vazi 600g.
..to byl asi v šoku;) hezká váha..
-
- Bronzový uživatel
Tak jsem taky vážila. Kimi má ve 2,5 měsícíh 229 g. To není špatný ne?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
orlando napsal:Tak jsem taky vážila. Kimi má ve 2,5 měsícíh 229 g. To není špatný ne?
No záleží na tom, jak velcí jsou jeho rodiče. Pokud jsou malí (okolo 400g) tak i tvoje činčilka bude malá a váha je vpořádku. Pokud jsou ale jeho rodiče velcí (500-550g) tak je to málo.
-
- Bronzový uživatel
No já se neptala, jak jsou velký..Nepřijdou mi, že by to byli nejací "mackové". Ale zdání může klamat:-( No Kimi je pořád při chuti, tak je to snad OK.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
No pokud baští, není vyhublý tak je to vpořádku. Některé činčily jsou hodně malinkaté.
-
- Bronzový uživatel
No oproti tomu, kdy jsme si ho před dvěma týdny přivezli viditelně ztloustnul, teda vyrostl. Ještě musím koupit váhu a sledovat to víc. Bříško má pěkný:-)Vyhublý mí nepřijde, ale je to moje první činčilka, tak se radši zeptám, že jo...:-)
-
- Stříbrný uživatel
orlando napsal:No oproti tomu, kdy jsme si ho před dvěma týdny přivezli viditelně ztloustnul, teda vyrostl. Ještě musím koupit váhu a sledovat to víc. Bříško má pěkný:-)Vyhublý mí nepřijde, ale je to moje první činčilka, tak se radši zeptám, že jo...:-)
no jasně, lepší ze optat :) k té váze-je to detail, ale doporučuju prozkoumat, na jaký je baterky. já mám sice dobrou váhu, která vyšla levně, ale jedna malá baterka (něco jako do hodinek) do ní stojí skoro 100,-, mají je u nás jen v jediném obchodě a to ještě když je zrovna objednají ;) ať pak taky zmateně nepobíháš a nesháníš ptáka ohniváka jako já :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ruzomberok
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váha mých činčil
tuta napsal:http://fotogalerie.cincila.com/displayimage.php?album=lastup&cat=-393&pos=1
Tak Barča se nenechala zvážit (je to dáma v letech) nedivím se jí, že nechce aby kdokoli věděl, kolik váží (třeba by se o ní začlo šuškat, že je tlustá... - typla bych ji kolem 550 g
Matylda váží 614 g
Pan Alexandr 460 g (jen proběhl - je to jen zhruba)
Terka jen proskočila 425 g...
Mám novou váhu z Elektro Spáčil značky Sencor za 300 Kč... :oops:
Jestli je to nedovolená reklama ráda to spravím sama...
Ť.
PS: proleze i dvířkama malé klece
som tu nova,ale chcela by som pochvalit nadhernu klitku,teda vsetky dokopy,maju sa u Teba velmi dobre... :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, ty klece už asi obě snad budou k mání... je pravda, že ta akvárková nebude úplně levná (teda za cenu materiálu a akvárka) Už mám skoro hotovou konstrukci nové rohové klece pro 4 činče....
M.
M.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ruzomberok
- Kontaktovat uživatele:
no to ano.uz mam aj ja foto mojej klietky,je to tu dobre vysvetlene,ako davat fotky a tak.
A su cerstvo-čerstve :lol:
A su cerstvo-čerstve :lol: