spaní v noci

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

d.o.r.i

spaní v noci

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 16, 2006 17:15

Byla sem ve zverimexu a chtěli mi tam vnutit myšlenku koupit si u nich jednu činčilu, ale když sem řekla, že i ta moje jedna dělá v noci binec, tak mi trvdili, že když ji přes den utahám, v noci bude spát. Zdá se mi to ale divné, takhle jim nabourávat celý biorytmus. Dělá to snad někdo??

Disable adblock

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 16, 2006 17:23

Díky, přesně to sem si myslela, tak ale mám činču teprve 3týdny tak sem si nebyla tak jistá. Snažili se mi to namluvit asi jen abych si u nich nějakou další koupila... No jo... Prodavači!!!

Chuck

Příspěvekod Chuck » Stř Srp 16, 2006 18:53

Takovy kreteny patri povesit za koule do pruvanu. Vemte si kolik lidi tam chodi a opravdu jsou dnes jeste lidi kteri treba nemaji moznosti pristupu k informacim a podle techhle debilnich rad se s nejlepsim umyslem ridi. Obrázek

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Stř Srp 16, 2006 18:57

To jo.. je fakt, že kdybych nenašla tuhle stránku, tak ji krmím směskou kterou sem původně koupila :oops: tu mi taky ve zveráku doporučili!!! prý hodně vitanímu.. energie... Ted mi leží 2kg ve skříni... k ničemu!

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Stř Srp 16, 2006 21:40

Ta prodavačka je snad úplně tupá, nebyla jsi ve stejném obchodě jako Ina, jak dávala ten inzerát? IQ tykve, fakt.
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=1977

Renikbu

Příspěvekod Renikbu » Čt Srp 17, 2006 10:38

tak už máme i mi doma Montyho , udivilo mně že je takový klidný,proběhne se po bytě , kabelů si vůbec nevšímá a v noci jediným co udělá rámus je že si stěhuje domeček z místa na místo , jinak o něm vůbec nevím a to od něj spím kousek :)

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Čt Srp 17, 2006 10:44

Tak to máš štěstí na myšáka :) On u je asi zvyklej, jen je to pro něj nové prostředí, ale zvyklý na lidi je.

Renikbu

Příspěvekod Renikbu » Čt Srp 17, 2006 10:54

hned mi šel i na ruku , akorát když potřebuju aby šel do klece dřív než chce on sám tak jsem to vyřešila tak , že mu dám sklenici na koupání , on do ní zaleze a já ho bez nějakého honění přenesu :P

tuta
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tuta » Čt Srp 17, 2006 11:55

Liliana napsal:
d.o.r.i napsal:To jo.. je fakt, že kdybych nenašla tuhle stránku, tak ji krmím směskou kterou sem původně koupila :oops: tu mi taky ve zveráku doporučili!!! prý hodně vitanímu.. energie... Ted mi leží 2kg ve skříni... k ničemu!

Tak je dej jiným zvířátkům. Neznáš nikoho, kdo má třeba křečky nebo myši, potkany..? Ti by to spásli.

co ta směska obsahuje?
M.

d.o.r.i

Příspěvekod d.o.r.i » Čt Srp 17, 2006 14:32

ta směska obsahuje úplně všechno co podle mě nesmí. Plno slunešnic, burské oříšky, dýňové semínka, nějaký oranžový barevný koule atd.... je tam teda pár koleček banánů .... ale spočítala bych je na prstech. No to je jedno... Můj pes to asi nesežere :D tak to půjde do koše..

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”