POtrebujem samičku - zo slovenska
-
- Zlatý uživatel
T taky furt rejpeš :) , Oko . Téma je snad rozdělený a přesunutý do Březosti a odchovu mladých . Já jsem jen upozornil , že abbow nesmí dát tak mladou k samcovi . Je to snad špatně ? Měli jsme všichni mlčet , aby dal tu mladou samici k samcovi a ta mu pak třeba po porodu zemřela ? Nebo vubec neporodila ? Když si to přečteš od začátku , pak se nás ptal sám Abbow - po upozorněni na samce :) . Jinak můžeš mluvit klidně přimo a jmenovat Oko :) , samozřejmě , že občas nejde "něco neřešit" nebo naněco neupozornit , ale že bych to dělal tak často ?:) Podle mě je spravny upozornit na věc , ktera neni uplně v pořadku .
-
- Zlatý uživatel
Yvetta napsal:Omlouvám se abbow, jen mi můj původní dotaz přišel v tomto tématu aktuální. Bohužel se to pak rozvinulo v něco jiného. Téma ale v tomto případě přeřazují moderátoři a pokud uznali za vhodné že to tady může být tak je to asi tak...
Yvetto , Abbow se po upozorněni sam ptal na to , kdy může jít samec k samici , takže je podle mě dikuze opravněna :) .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
už se uklidni,na svůj věk seš dost drzej!! rady máš dobrý to neříkám,ale jak všechno rozrýpeš je už ubohý,když si najdeš téma co se tu řešilo o věku,tak stačí dát odkazy a nemusíš hned machrovat a říkat nenechá si poradit,je tu několik chovatelů a zkušených co to taky dělali a dokonce i z ciziny a přiznali se...nebudu se s tebou dohadovat,ale někdy to opravdu už přeháníš,nazdar....
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že až ted se dostava tema jinam. Každý tu svůj názor řekl a všichni se shodli na tom, že dávát mladší samičku k samcovi je hazard s jejím zdravím. Jestli se Abbow a nebo Ivett tím budou řídit je jejich věc. Téma zamykám a oko s jessem, vyřidte si to prosim přes soukromky.dik
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”