STYRO napsal:Tak se pro jistotu nebudu koupat ani já :wink: .
... to aby ti nezáviděli?!
STYRO napsal:Tak se pro jistotu nebudu koupat ani já :wink: .
lwici napsal:800g!!! ... to je celkový přírůstek cca 300g!!! Neměla bych začít přikrmovat? Aby, až se to narodí, měla dostatek energie?
domcha napsal:lwici napsal:800g!!! ... to je celkový přírůstek cca 300g!!! Neměla bych začít přikrmovat? Aby, až se to narodí, měla dostatek energie?
Možná by to bylo vhodný, ale s tím ti nejlíp poradí Alice nebo camilla. Kdy myslíš, že by se to mělo narodit? Nebo vůbec netušíš?
Domča napsal:Tak teď si určitě budeš dávat pozor a koukat pořád do klece jestli už náhodou se to nenarodilo co?? :?: :?: :wink:
lwici napsal:Už se to narodit mělo 9.2 2007, ale byl to jen odhad. Mohla jsem se splést ve výpočtu... vlastně teď vůbec netuším.
domcha napsal::lol: :lol: :lol: Tak vločky nepřidávej, Lwici :P Beru svou radu zpět :D
Alice napsal:domcha napsal::lol: :lol: :lol: Tak vločky nepřidávej, Lwici :P Beru svou radu zpět :D
Vlocky niesu zly napad ale ak cincila pribrala 300g a este dostane vydatnu stravu v podobe vlociek tak sa bude gulat a nie skakat :lol:
domcha napsal:Alice napsal:domcha napsal::lol: :lol: :lol: Tak vločky nepřidávej, Lwici :P Beru svou radu zpět :D
Vlocky niesu zly napad ale ak cincila pribrala 300g a este dostane vydatnu stravu v podobe vlociek tak sa bude gulat a nie skakat :lol:
Myslím, že Lwiciina činča se koulí už nějaký ten týden :lol: :lol: :lol:
STYRO napsal:Mišce je ještě den před porodem podařilo překulit v písku. To byl výkon!
lwici napsal:Zatím ještě ne.
MaV napsal:lwici napsal:Zatím ještě ne.
Tak to já bych rád samečka Violet :oops: Pokud by nějaký byl tak se hlásím jako první do řady! :D Jsem Ostravák tak by to nebyl s dopravou problém a zajel bych se rád podívat i na prcky :D :D To by měla Ferďulajs radost!!
Martina Tejnilová napsal:MaV napsal:lwici napsal:Zatím ještě ne.
Tak to já bych rád samečka Violet :oops: Pokud by nějaký byl tak se hlásím jako první do řady! :D Jsem Ostravák tak by to nebyl s dopravou problém a zajel bych se rád podívat i na prcky :D :D To by měla Ferďulajs radost!!
Lwici bude mít jen standardky, ale budou mít violet gen, takže když budeš mít pak violet samičku, tak budeš mít violety 8)
Vlasticka napsal: Jaktoze neni zadna sance ze se narodi violet, kdyz je violet jeden z rodicu? Ja to nechapu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
lwici napsal:Vlasticka napsal: Jaktoze neni zadna sance ze se narodi violet, kdyz je violet jeden z rodicu? Ja to nechapu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
U těchle dvou bohužel není. Ryčínek je "obyčejný" standard. Violeti jsou recesivní mutace. K tomu aby se narodil violet musí být buď 2 violeti nebo violet a genový violet a nebo 2 genoví violeti. To co se narodilo jsou genoví violeti :).
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”