Můžu je "venčit" spolu..??
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Můžu je "venčit" spolu..??
Švigra si vzala Sáru k Plutovi a já mám teď doma Guráše se Scrapie.. bydlí rozděleně.. ale tak mě napadlo, jestli můžou, když je pustím, lítat spolu a nebo je mám pouštět nastřídačku :?: :roll:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já v tom mám guláš :) kdo je kdo a koho máš doma? A co jsou to za pohlaví? :lol: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
Radši ne, mohlo by se stát že ti Gurášek(v 5měs pohl. dospívají) v nestřeženém okamžíku Skrapii :oops: přivede do joného stavu. A ona je ještě mladá. Leda opravdu dobře hlídat :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Já v tom mám guláš :) kdo je kdo a koho máš doma? A co jsou to za pohlaví? :lol: :lol: :lol:
Takže na podzim jsem si domů přivezla 4 činči - 2 holky (Scrapie a Sára) a 2 kluky (Pluto a Guráš).. Sáru a Pluta jsem koupila od jednoho chlapa co je měl pohromadě.. :evil: Švigře jsem je dala jako předčasný vánoční dárek s tím, že než Pluto se Sárou dospějí tak já budu mít Sáru se Scrapie a ona bude mít kluky.. A včera jsme si je prohodily..
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
No pokud si si jistá, že ti nemůžou nikam zalíst a že je na 100% ohlídáš, tak je klidně pusť, jestli jsou teda na sebe zvyklý :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terez napsal:Radši ne, mohlo by se stát že ti Gurášek(v 5měs pohl. dospívají) v nestřeženém okamžíku Skrapii :oops: přivede do joného stavu. A ona je ještě mladá. Leda opravdu dobře hlídat :twisted:
To jsem si myslela.. no nic.. tak holt budou muset mít venčení na směny.. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Denča Bártková napsal:Terez napsal:Radši ne, mohlo by se stát že ti Gurášek(v 5měs pohl. dospívají) v nestřeženém okamžíku Skrapii :oops: přivede do joného stavu. A ona je ještě mladá. Leda opravdu dobře hlídat :twisted:
To jsem si myslela.. no nic.. tak holt budou muset mít venčení na směny.. :lol:
Bohužel asi ano, uhlídat se to nedá :lol: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
No raději zvlášt.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
urcite na smeny 8)