Přestavba klecí u "Činčila v domě"
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
Kami, to je nááádherný, vypadá to jako normální vybavení obýváku..:) hlasitě závidíme!! :) já bych se bála těch roštů, mám jednoho závodníka, který by tam určitě nechal nohy..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
yanka napsal:Kami, to je nááádherný, vypadá to jako normální vybavení obýváku..:) hlasitě závidíme!! :) já bych se bála těch roštů, mám jednoho závodníka, který by tam určitě nechal nohy..
rošty jsem měla i ve starém provedení... a nikdy jsem neměla problém. :wink:
-
- Bronzový uživatel
jako luxus,taky se ted chystám uhnat známý truhláře aby mě něco podobnýho dodělali :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz to mam za sebou...vecne nahananie kamosa aby urobil volierku.Chvala bohu uz ju mame urobenu. Kiez by som si to vedela urobit sama, zial v tomto smere som nesikovna.. :D
-
- Bronzový uživatel
LUCIA napsal:Ja uz to mam za sebou...vecne nahananie kamosa aby urobil volierku.Chvala bohu uz ju mame urobenu. Kiez by som si to vedela urobit sama, zial v tomto smere som nesikovna.. :D
a máš nějaký fotečky,hledám inspiraci
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Mys_ka27 napsal:LUCIA napsal:Ja uz to mam za sebou...vecne nahananie kamosa aby urobil volierku.Chvala bohu uz ju mame urobenu. Kiez by som si to vedela urobit sama, zial v tomto smere som nesikovna.. :D
LUCIA: Jasně že mám :lol:
-
- Bronzový uživatel
STYRO napsal:Mys_ka27 napsal:LUCIA napsal:Ja uz to mam za sebou...vecne nahananie kamosa aby urobil volierku.Chvala bohu uz ju mame urobenu. Kiez by som si to vedela urobit sama, zial v tomto smere som nesikovna.. :D
LUCIA: Jasně že mám :lol:
díky moc,ale koukám že bud to nemáš hotový nebo ti tam ještě něco chybí ne