Pomoc,jak je mam skamaradit???
No tak az dnes prijdu domu tak to vyskousim... Ty jooo mam z toho strach... Ale musej se skamaradit na dalsi tak velkou klec doma bohuzel uz nemam prostor... :roll:
Ach jo tak stale nenachazim odvahu je tam mrsknout spolecne do te prepravky... Ted jsem mela Natalku pustenou a Malicka mi usnula v naruci,mile kdyz si ji k sobe pritisknu,hnedle spinka...:o) Myslite ze je hloupy napad zkusit to nejdrive s tou rozpulenou kleci,je dost velika takze by meli prostoru obe dve a nebylo by to tak drasticky... :cry: :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Lenkulos napsal:Ach jo tak stale nenachazim odvahu je tam mrsknout spolecne do te prepravky... Ted jsem mela Natalku pustenou a Malicka mi usnula v naruci,mile kdyz si ji k sobe pritisknu,hnedle spinka...:o) Myslite ze je hloupy napad zkusit to nejdrive s tou rozpulenou kleci,je dost velika takze by meli prostoru obe dve a nebylo by to tak drasticky... :cry: :cry:
to není hloupý nápad taky jsem to tak dělala
Uffff tak alespon v tom nejsem sama..:o( Pak je do te prepravky zkusim dat ale ted nemuzu...:o) Diky vsem..:o)
-
- Zlatý uživatel
Lenkulos napsal:Ach jo tak stale nenachazim odvahu je tam mrsknout spolecne do te prepravky... Ted jsem mela Natalku pustenou a Malicka mi usnula v naruci,mile kdyz si ji k sobe pritisknu,hnedle spinka...:o) Myslite ze je hloupy napad zkusit to nejdrive s tou rozpulenou kleci,je dost velika takze by meli prostoru obe dve a nebylo by to tak drasticky... :cry: :cry:
Neni to hloupe, pokud ti to vyhovuje vic tak klidne, ale je to pomalejsi. Ja jsem rada ze jsem to tak udelala protoze pres mrize by se mi nezkamaradili snad nikdy...
Ty jo tak jsem to zkusil a Natalka tu nalou male zakousla a mohla jsem bouchat jak chtela,musela jsem je odtrhnout. A ted kdyz ji vidi tak cvaka zubama.... -ach jooo :cry: :cry: :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lenkulos napsal:Ty jo tak jsem to zkusil a Natalka tu nalou male zakousla a mohla jsem bouchat jak chtela,musela jsem je odtrhnout. A ted kdyz ji vidi tak cvaka zubama.... -ach jooo :cry: :cry: :cry:
Můj Mišák tak cvaká zubama většinou když Maju "bolí hlava" :oops:
Ach jo jsem zufala kdyz se neskamaradej budu ji muset dat pryc...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Lenkulos napsal:Ach jo jsem zufala kdyz se neskamaradej budu ji muset dat pryc...
to se někdy stává, ale ja myslím, že to bude v poho :wink:
skamarádí je, zkus tu malou klec, je to rychly a učinný
To jsem prave udelala a nic... Ach jo nechci ji dat pryc je to takovy malinkaty Zlatico... :cry: :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Lenkulos napsal:To jsem prave udelala a nic... Ach jo nechci ji dat pryc je to takovy malinkaty Zlatico... :cry: :cry:
neboj, chvilku to potrvá
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”