bílý výtok
bílý výtok
Ahoj,
moje 3-letá činčilí samička Fifina má mezi řitním otvorem a mezi tim čim čůrá malou dirku z které jí vytéká bílá tekutina...ale ne že by z toho byly nějaký velký loužičky...každopádně vůbec nevim co s tim...PROSÍM poraďte mi co s tím,předem děkuju :D :( :cry: :!:
moje 3-letá činčilí samička Fifina má mezi řitním otvorem a mezi tim čim čůrá malou dirku z které jí vytéká bílá tekutina...ale ne že by z toho byly nějaký velký loužičky...každopádně vůbec nevim co s tim...PROSÍM poraďte mi co s tím,předem děkuju :D :( :cry: :!:
-
- Zlatý uživatel
vytok
Uz se tady o tom psalo nekolikrat, ze to je rije, neboli harani u cincil.Kazdopadne s ni kvuli tomu nechod k veteriari, ponevadz ne vsichni cincilam rozumi a vi o co jde a jak uz tady nekdo psal, ze s tim sel s cincilou k veterinari a ten ji pichal antibiotika a chtel ji vzit i delohu a vlastne tim cincilu bezduvodne svym zasahem a nevedomosti zabil.
Prusvih by byl, kdyby z toho vzniknul, nebo se tam dostal zanet, ale to by byla apaticka, nejedla by, poznalo by se, ze ji neco je. Bude to trvat par dni, tak po tu dobu, kdy je otevrena ji nedavej pisek na koupani, aby se ji tam neco nedostalo a nemela zanet.
Prusvih by byl, kdyby z toho vzniknul, nebo se tam dostal zanet, ale to by byla apaticka, nejedla by, poznalo by se, ze ji neco je. Bude to trvat par dni, tak po tu dobu, kdy je otevrena ji nedavej pisek na koupani, aby se ji tam neco nedostalo a nemela zanet.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Re: vytok
Ina napsal:Uz se tady o tom psalo nekolikrat, ze to je rije, neboli harani u cincil.Kazdopadne s ni kvuli tomu nechod k veteriari, ponevadz ne vsichni cincilam rozumi a vi o co jde a jak uz tady nekdo psal, ze s tim sel s cincilou k veterinari a ten ji pichal antibiotika a chtel ji vzit i delohu a vlastne tim cincilu bezduvodne svym zasahem a nevedomosti zabil.
ale jak dlouho to asi tak trvá???
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
A objevuje se to až kolem tech 3 letech,nebo i dřív?... :roll: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Ketka napsal:A objevuje se to až kolem tech 3 letech,nebo i dřív?... :roll: .
aj skor.u niektorych uz v niekolkych mesiacoch.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky :P ...A nevíte jak dlouho to asi trvá,jen tak přibližne,Prosím... :wink: .
-
- Zlatý uživatel
to je ruzne, asi nekolik dni
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo,Dekuju :P ...To abych byla připravená,mám taky samičku... :wink: .
Vrátit se na “Nemoci a potíže”