tyčinka vitakraft
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Klatovy (blízko Plzně)
tyčinka vitakraft
chtěl bych se zeptat jestli můžu činče dávat tyčinku od vitakraft jsou tam různý semínka od bylin tk se trochu bojím =)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to lepene medom.
-
- Bronzový uživatel
d
tk to je hrozný když mě přišlo tohle za nejlepsi tycinku(to jeste tycinka vitapol měla toho tuku vic mela tam kokos atd ) tkze cince uz zadnou tycinku nemuzu kupovat :cry: neznate nejakou zdravotne nezavadnou?a proc med škodí? :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Tyčinky jim nedávej. Povolených pamlsků je dost.
-
- Bronzový uživatel
s
tkjo no budujimdávat křížaly a šípky=)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
No a když dám jedenou za celou dobu tuhle tyčinku, tak by se jí nemělo nic stát že?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BÍLINA
tohle já vůbec svým klukům nekupuji i když už se mi kolikrát stalo,že mi nutily tyhle blbý směsky pro miláčky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Puchov
co je to KRIZALKA???
;))) to je pupawa?
;))) to je pupawa?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Sušené jablko.
-
- Stříbrný uživatel
tak ja som tiež skúsila kúpiť tyčinky od Vitakraftu, ale ani sa ích nedotkli. Ja osobne neodporučujem kupovať ten to produkt, keď tak tak račej kúpte ten produkt od Vitakraftu coctail pre činčily kde sú aspoň sušené šípky a....určite si na tom viac pochutí vaša činčilka :wink: . Ale záleží ako ktorá, mojím to moc chutí :D .
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Na tyčince není zdravé že je lepená medem a může obsahovat oříšky.
I když se dá činčilce jednou za dlouhý čas,nemá na ní navyklé trávení a může jí způsobit zažívací obtíže.
Takže radši nedávat vůbec a vynahradit jí to povolenýma mlskama.
I když se dá činčilce jednou za dlouhý čas,nemá na ní navyklé trávení a může jí způsobit zažívací obtíže.
Takže radši nedávat vůbec a vynahradit jí to povolenýma mlskama.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Já jsem sem tam davala ale teď už nedávám protože vím že je to špatné, jsem vždycky myslela že jsou zdravé protože tam bylo napsané že tam je hodně vitamínů :roll:
-
- Stříbrný uživatel
Reňaaa napsal:Já jsem sem tam davala ale teď už nedávám protože vím že je to špatné, jsem vždycky myslela že jsou zdravé protože tam bylo napsané že tam je hodně vitamínů :roll:
Oni výrobci i prodejci nakecají s radostí,aby prodali,cokoli-jen aby to šlo na odbyt.To že tam napíšou,že to obsahuje vitamíny-možná min.množství,ale už nenapíší ´při výrobě jsme nemysleli na zažívání vašeho zvířátka´ :D :wink:
-
- Stříbrný uživatel
chocolate napsal:Reňaaa napsal:Já jsem sem tam davala ale teď už nedávám protože vím že je to špatné, jsem vždycky myslela že jsou zdravé protože tam bylo napsané že tam je hodně vitamínů :roll:
Oni výrobci i prodejci nakecají s radostí,aby prodali,cokoli-jen aby to šlo na odbyt.To že tam napíšou,že to obsahuje vitamíny-možná min.množství,ale už nenapíší ´při výrobě jsme nemysleli na zažívání vašeho zvířátka´ :D :wink:
Jo jo přesně tak moji kluci ji měli jen jednou a asi už mít nebudou, jen na Vánoce :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
My už nedáváme ani na vánoce,aby jsme jim náhodou nerozhodili zažívání.
-
- Stříbrný uživatel
minlub napsal:My už nedáváme ani na vánoce,aby jsme jim náhodou nerozhodili zažívání.
Jo tak asi ne :lol:
---------------------------------
přesunutí příspěvků do správného tématu
kikes napsal:prosim mate skusenosti s tycinkamy vitakraft cinca ma ponich jine nbobky :cry: nez normalne cim to je?|Dekuji za radu :lol:
sbeb napsal:aj ked su to tycinky od vitakraftu nedavaj ich cincilke moc casto a nemusi ju naraz spapat celu - zvlast ked ma po nich ine bobky. Ja ju davam ked maju narodky alebo meniny :wink: alebo len v nedelu...proste vinimocne