Příbytek..??
-
- Nový uživatel
Si taky myslim že by se bez domečku obešli.... :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U nás přes den jedině v domečku 8) . Mají ho na nejvyšší poličce, tak stačí vykouknout a mají přehled :lol: .
Naposledy upravil(a) STYRO dne Stř Kvě 28, 2008 19:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slavkov, okr. Uherské Hradiště
Všechny moje činčilky mají domeček a občas do něho chodí spát, určitě ho až tak nepotřebujou, většinou spí na poličce, ale v kleci by podle mně být měl :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
Já mám domečky ve všech klecích, aby byla dušička spokojená a pak už to nechávám na vkusu jednotlivce. Např. Pištu jsem snad ještě neviděla spát mimo domek narozdíl od její spolubydlící ta spí hlavně na poličkách...
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
U nás mají domek obě dvě číly. Jedna v něm spí, celý den, ta druhá vždycky jenom do poledne, pak se přesouvá na poličku a dospává tam. A oblíbené místo na rozvalování se je taky na střeše :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Majda napsal:U nás mají domek obě dvě číly. Jedna v něm spí, celý den, ta druhá vždycky jenom do poledne, pak se přesouvá na poličku a dospává tam. A oblíbené místo na rozvalování se je taky na střeše :)
Na střeše bývaj i ty moje, ale to spíš už nespí, ale pozorují co se děje :roll: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
já nevim my sme koupili domeček a ona nám tam nechtěla spát :roll: ale ted máme tu velkou rouru a tam spí takže domek máme nahrazenej :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
No ani jedna z nasich cinc domcek neignoruje. PRave naopak mame problem ,ze sa tma nevmestia vsetky takze rozmyslame o druhom.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice
domcek urcite ano. Mne vlci nechceli spavat v domceku ked bol pre nich prilis velky, alebo ked bol umiestneny tak ze v nom rezonoval zvuk - ked nebol tichy.