Rozárka a její krásná dcerka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Je to malý otesánek :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Jo to máš pravdu :lol: ,ale stejně pořád proleze mezi mřížkama co má u klece takže jí pořád někde naháníme.Nemusíme jí ani pouštět na výběch,ona se pustí sama :wink: :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Malinkej 5.listopadu budou už 3 měsíce,ale eště se mi nekoupala v písku.Myslíte že jsem něco zanedbala nebo prostě jen se nechce koupat.
Pouštím jí na výběch s rodičema,teda spíš s maminou ta se koupe v pohodě,ale malá se tomu vyhýbá jak může.Prosím poradte jak jí mám dostat do písku aby se vykoupala.Moc vám předem děkuji za odpovědi.
Pouštím jí na výběch s rodičema,teda spíš s maminou ta se koupe v pohodě,ale malá se tomu vyhýbá jak může.Prosím poradte jak jí mám dostat do písku aby se vykoupala.Moc vám předem děkuji za odpovědi.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
skus jim nechavat pisek v kleci prez noc
-
- Stříbrný uživatel
Dobře zkusím to moc děkuji za radu.Snad to pomůže.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čusky,nevím jestli ti to pomůže,ale mě se Eli poprvé vykoupala,když byla izolovaná od rodičů v malej kleci.Možná,že Čikynka taky bude na to chtít klid. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Zkoušela sem jí nechat i samotnou aby si zvykla ale vůbec nic,proto si nevím rady víš.Možná že bude malý prasátko. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak možný je všechno,že jo.Ale myslím,že nemusíš házet flintu do žita,určitě na to přijde. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Tak já neházím flintu do žita jen se ptám abych něco nezanedbala.Neříkej mi že ty sama si víš se vším rady u Elišky.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
fakt skus ji nechat ten pisek ona jak se bude koupat mamina tak to mala urcite taky skusi neboj maj to vrozene :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Já bych taky radila nechat ten písek v kleci ,tohle jsme měli přesně s jednou samičkou .když jsme si jí přivezli vůbec se nechtěla koupat s ostatníma mimo klec ,ale pak jsme začali dávat kouli s pískem do klece a postupně se to naučila ,ale chce to čas .A dneska už se koupe úplně v pohodě.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
tak bych davala do klece, protože když venku běha, je tam spoustu jinych zajimavých věci, než rozchnicí se mamča v písku :-)
-
- Stříbrný uživatel
Děkuji Vám všem za rady,písek už má v kleci tak ted jen čekat až tam hupsna :lol: Eště jednou moc děkuji.