Pepa Lesák napsal:Dobrý den, sháním pro mého samečka Hetero Beige samičku Extra Dark Ebony za rozumnou nepřehnanou cenu. Děkuji Všem za nabídku
de o to co je pro vás přehnaná cena. Cena extra dark samiček je podle kvality od 2 000 po 4 000 kč.
Pepa Lesák napsal:Dobrý den, sháním pro mého samečka Hetero Beige samičku Extra Dark Ebony za rozumnou nepřehnanou cenu. Děkuji Všem za nabídku
Pepa Lesák napsal:PROČ SE NĚKDY PRODÁVAJÍ TEDY I ZA 1000KC?
Martej napsal:za tísíc jsem teda extra dark ebonka neviděla. hlavně pokud chcete samičku do chovu, je dobre vybrat činčilku po kvalitnějších rodičich, aby měli alespoň přes 550g. A podívejte se prosim do pravidel fora, nesměji se použivat velka pismena.
Pepa Lesák napsal:já vím dobře že se může dožít i 15ti možná i více let. Jinak se omlouvám každému kdo si myyslí že tu smlouvám. Já se jen ptám jestli ji někdo neprodá okolo těch 1000 kč, když ne tak si budu muset najít nějakou jinou levnější mutaci to vím. Ještě jednouse omlouvám každému kdo si myslí že se tadyy snažím někoho usmlouvat k nižší ceně.
Pepa Lesák napsal:sem chodit skoro pořád:).....jinak chci zažádat o uzamčení, jsem asi opravdu naivní když si sehnat Extra Dark Ebony za tuto cenu:)