Zožrala kus umelej hmoty
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Zožrala kus umelej hmoty
Prosim prosim o pomoc, nedopatrenim sa stalo, že moja Štikinkiročka zožrala kus umelej hmoty zo štipca. Zatiaľ sa tvari okej, ale bojím sa, čo môže nasledovať. Dala som jej kus čerstvého jabĺčka na trávenie a aj 2 hrozienka. Čo poradíte ešte spraviť???Máte s tým niekto skúsenosť?Vďaka za rady :o
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nevím, co je to štipec, ale myslím, že nemusíš mít strach, všechno, co činčilka zežere, tak rozkouše na malé kousíčky v neporušeném tvaru to vyjde ven.
-
- Zlatý uživatel
tady take musim zareagovat, tak se nedivte, ze tady zase jsem:-).
Me se stalo neco podobneho, jedna cinca si zacala pochutnavat na kusu zaschle peny, ktera se nasla v hoblinach a tady jsem mela strach, aby to nenabobtnalo ve strevech, tak jsem ji dala hned za sebou 3rozinky po dva dny. Vim, ze je to bomba sladka, ale musela jsem. Zatim je vse O.K.rozinky to snad zmakly, takze s tema rozinkama jsi udelala dobre, ale stejne sleduj, jestli bobci a jestli nema zacpu, ale normalni bobky.
Bohuzel neni zase az tak pravda, ze vse cincilka rozkouse a neublizi ji, umele hmoty a nektere latky, lino, plasty ji muzou totalne ucpat streva a zpusobit smrt.
Tim Te nechci strasit, pouze ji pozoruj ty bobky a take nevim, co je to stipec:-)
Jo, bacha na ty hobliny. Ikdyz jsou kupovane, tak je radeji poradne kontrolujte, ponevadz podle me v tech dilnach smetou na hromadu vsechno mozny a je jim to jedno. Loni jsem tam nasla vajgly od cigaret, ted zase tohle.
Me se stalo neco podobneho, jedna cinca si zacala pochutnavat na kusu zaschle peny, ktera se nasla v hoblinach a tady jsem mela strach, aby to nenabobtnalo ve strevech, tak jsem ji dala hned za sebou 3rozinky po dva dny. Vim, ze je to bomba sladka, ale musela jsem. Zatim je vse O.K.rozinky to snad zmakly, takze s tema rozinkama jsi udelala dobre, ale stejne sleduj, jestli bobci a jestli nema zacpu, ale normalni bobky.
Bohuzel neni zase az tak pravda, ze vse cincilka rozkouse a neublizi ji, umele hmoty a nektere latky, lino, plasty ji muzou totalne ucpat streva a zpusobit smrt.
Tim Te nechci strasit, pouze ji pozoruj ty bobky a take nevim, co je to stipec:-)
Jo, bacha na ty hobliny. Ikdyz jsou kupovane, tak je radeji poradne kontrolujte, ponevadz podle me v tech dilnach smetou na hromadu vsechno mozny a je jim to jedno. Loni jsem tam nasla vajgly od cigaret, ted zase tohle.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, moje činča taky jednou sežrala kus umělé hmoty, ale bylo všechno v pořádku. Nic se jí nestalo. Takže si myslím, že to bude v pohodě. Pokud to bylo nedopatřením, a jednou, tak sledovat, ale myslím si, že to bude o.k. :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pocit, že to vyjde, když to nemá ostré hrany a není to jedovaté.
Ale radši vám nebudu vyprávět, co všechno prošlo Ferdíkovým traktem...ale ohlodávání kabelů mluví za vše;-). Zato teď je to zlatíčko, ožírá jenom sádrokarton v kuchyni a sloupává tapety.
Ale radši vám nebudu vyprávět, co všechno prošlo Ferdíkovým traktem...ale ohlodávání kabelů mluví za vše;-). Zato teď je to zlatíčko, ožírá jenom sádrokarton v kuchyni a sloupává tapety.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Štipec je to, čím prichytávate prádlo, no neviem koľko toho rozhryzla, ale našla som nejaké kúsky v domčeku, čiže asi nie ani až tak veľa. Ide ale o to, že bobky ma malinké, čiže má asi zápchu. Dala som jej hrozienka aj dnes 2 kusy a kúsok čerstvého jabĺčka. Inak je čulá, papá aj seno aj granulky aj behá, ale tie bobky ma trápia. Okrem toho v noci zas rozhrýzla napájačku, napriek tomu, že ju má zvonku. Snáď to vykaká. Neviem čo jej ešte dať proti zácpe.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
a víš určitě, že to spolykala?
mně činčilky taky sice rozkoušou všechno, co najdou (snažím se, aby toho moc nenašly :wink: ), ale jen to rozcupují na kousíčky a nic z toho nepolykají - taky proč, když to není nic chutného... :?
mně činčilky taky sice rozkoušou všechno, co najdou (snažím se, aby toho moc nenašly :wink: ), ale jen to rozcupují na kousíčky a nic z toho nepolykají - taky proč, když to není nic chutného... :?
Vrátit se na “Nemoci a potíže”