Menši otázka?

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Mondie
Nový uživatel

Menši otázka?

Příspěvekod Mondie » Po Črv 30, 2008 10:28

Když si koupím činčilku tak musím přispůsobyt vybavení klece a jídla nebo snase změnu?? :idea:
Naposledy upravil(a) Mondie dne Po Črv 30, 2008 10:32, celkem upraveno 1 x.

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Po Črv 30, 2008 10:31

Není zbytečné zakládat dvě stejná témata v různých kategoriích?

Mondie
Nový uživatel

Re: Menši otázka?

Příspěvekod Mondie » Po Črv 30, 2008 10:48

Mondie napsal:Když si koupím činčilku tak musím přispůsobyt vybavení klece a jídla nebo snase změnu?? :idea:
ja vím ale pak jsem otázku zmněnila..

boruvka311
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod boruvka311 » Po Črv 30, 2008 11:09

Myslis k tomu sameckovi od kamaradky? Dulezite je hlavne aby mela vice nez tech 7 mesicu co psala Martej a vahu nad 500g..jinak do te doby (pokud bude mensi) musi zustat zvlast, aby nezabrezla drive nez by to jeji telicko sneslo...jinak rozmery pro dve cincilky presne nevim ale mela by ta klec byt aspon metr na vysku a pak 60cm na sirku a 60 na hloubku..cim vetsi tim lepsi samozrejme...a krmeni-cincilky basti granulky specialne pro cincily, seno a obcas nejakou tu mlsku takze na granulky bys ji mela kupovat zvyklou uz od chovatele, ktery by ti do zacatku mel dat trochu granulek na ktere je cincilka zvykla a ty by jsi ji primichavala do svych granulek, pokud by byly jine, aby si na zmenu zvykla postupne...nic jineho pro ni neni vhodnejsi (smesky apod.) spise bys ji tim hodne ublizila...

Disable adblock

lucifer
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod lucifer » So Srp 30, 2008 20:11

Vybavení klece si myslím, že člověk přizpůsobovat nemusí. Pokud bude mít v kleci vše co potřebuje (seníček, domeček, větve....). Co se granulek týče, tak se doporučuje postupně přecházet z granulí, které dával původní majitel na granule, které budeš dávat ty. Já jsem tento postup zvolila. Každopádně moje činčilky na to maj asi trochu jiný názor, protože vždycky nejdřív vyzobou ty nové granule a pak když už nemají, tak se pouští do těch původních.... :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”