Hračky pro činčily
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
pošlu ti fotku,o to se nemusíš bát.jinak je to norm. kvádr asi tak 30cm na dýlku,20cm na šířku,20 cm na výšku a z jedný strany(přední) je vyříznuta díra s poloměrem 5cm.Je to odhadem nebot to nevím přesně ale nějak tak to bude :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
děkuju... :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Krupka,Ústecký kraj
Dávám dřevěné kolíčky
Dobrý nápad-už se ho činča snaží sundat :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
hmm...myslela som ze by som mohla nieco zavesit na spagat, ale je iste, ze ho prehryzu co by mi ani nevadilo, skor ma zaujima, ci taky spagat nemoze cincile nejak uskodit ked ho ohloda.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Srnka napsal:hmm...myslela som ze by som mohla nieco zavesit na spagat, ale je iste, ze ho prehryzu co by mi ani nevadilo, skor ma zaujima, ci taky spagat nemoze cincile nejak uskodit ked ho ohloda.
Podle mě, když ho nesežere klubko, tak jí neuškodí :) . Ale musí to být přírodní provázek, umělý bych raději nezkoušela. My občas věsíme dřívka a siporex na provázek nebo i na drát. Do rána z toho vždycky zbydou jen piliny :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
lululík napsal:osvědčily se ručníky.které bud to počůraj někdy a nebo si v něm hrají na schovku a to pak vypadá o to víc zajímavě když např. nemůžete najít činču protože je schovaná pod ručníkem.
Jaký používáte ručníky? Když je někde froté ručník, tak z něj tahaj nitě. Nemůže jim to uškodit?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
jo, ten som myslela...dnes idem do baumaxu kúpiť suroviny na hračky :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
já bych jim normální ručníky ze kterých můžou tahat ty nitě nenechávala, my máme fleecovou houpačku a protože nejde škubat tak kluky brzo přešlo to zkoušet, takže u nás jedině fleec..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
jinak doporučuju koupit ty závěsné dřevěné hračky co jsou pro ptáky, u nás se to dost chytlo a když je na konci zvoneček tak to kluci šílí radostí :lol: a samozřejmě bez těch provázků, jen dřevo ;)
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Opava
Jo to znám...
STYRO napsal:hani napsal:Tak u nasich cincil takovy hracky neleti.U nas je nejvetsi zabava hryzat kabely, knizky, vselijaky kosiky a samosrejme kytky. :twisted:
Ta naše Hryzka se pustí do všeho co vidí, jednou se pustila i do topení?! :shock: No byla ten den nějak extrémně nervní. Plyšáčka jsem ji tež nasadila do klece. Nejprve ho napadla a teď ho občas koupe v písku. :lol: Jinak se mi nezdá, že by si s ním hrála.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lom (západní Čechy)
Mohl by nškdo napsat coby nemělo i nejideálnější kleci chyět anějaké konkrétní nápady k tomu??
Budu dělat celekm velkou klec tak chci aby se můj páreček měl co nejlíp děkuji za odpovědi.
Budu dělat celekm velkou klec tak chci aby se můj páreček měl co nejlíp děkuji za odpovědi.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Správně by měly mít činči domeček na nejvyšší poličce. Mně by se třeba líbilo, aby poličky byly po stranách klece a uprostřed by byla hodně rozvětvená tlustá větev, po které by se dalo skákat. Pak je dobré si rozmyslet, jak bude vypadat dno, jestli to bude rošt, šuplík atp. a taky jestli koupelna bude v kleci, nebo to bude mísa, která se jim tam bude dávat v určitou dobu.
-
- Nový uživatel
moja cinca ma v klietke hracky ale uplne ich ignoruje :( ma dreveny kolicek, ma korkove stuple zavesene, ma rebrik z dreva a ma aj uterak zaveseny a aj sepiovu kost ale ignoracia totalna :( nic nechce, vobec sa s tym hrat ani to nicit ani nic :( ani kusat .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: KNM, Žilina
tak my máme najnovšiu hračku kovovú misku na granulky, takú tu čo sa vkladá do kruhu, ktorý je pripevnený o pletivo...takže najskôr ju Mišo z toho kruhu vytiahne (zúbkami a packami, inak pohľad na neho stojí za to :lol: ), potom vysype granulky a misku zhodí z poličky...až potom si môže ísť kľudne ľahnúť samozrejme na úplne inú poličku :roll:
-
- Stříbrný uživatel
to sú, ale dobré nápady s tými štipcami...len my máme akurát teraz len tie umelohmotné, takže tie určite nie. Ja som si kúpila vo zverimexe taký uzol pre psov čo predávajú....samozrejme, že taký menší a musím uznať, že má odbyt :D . Netreba sa báť, že ho roztrhá ...alebo vytrhá z neho kúsky...aspoň mne nie. Len stým ľúbi hopkať a prenášať to. A zasa samička to sťahuje z miesta na miesto....ako keby to bol kus nábytku a raz to chce mať tam, a raz tam :lol: .