Granule
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
No někdy se to prostě stane.
... ale myšům to nejede, takže nemá cenu ho kupovat a zkoušet znova štěstí... nám vyhovuje Granum. Jednak proto, že mají výrobnu kousek o nás (takže je bez problému dostupný), ale tak hlavně proto, že nestojí mnoho :)
... ale myšům to nejede, takže nemá cenu ho kupovat a zkoušet znova štěstí... nám vyhovuje Granum. Jednak proto, že mají výrobnu kousek o nás (takže je bez problému dostupný), ale tak hlavně proto, že nestojí mnoho :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Puškinova 2661/20
... ale myšům to nejede, takže nemá cenu ho kupovat a zkoušet znova štěstí... nám vyhovuje Granum. Jednak proto, že mají výrobnu kousek o nás (takže je bez problému dostupný), ale tak hlavně proto, že nestojí mnoho
No u nás je problém, že GRANUM mají jen někdy a to jako máte všechno od Granumu????? Že bych tě drze požádal, protože internetový obchody a zverimexy u nás nejsou schopný mi dodat zboží, které chci. :wink: :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
SantatheLoTR napsal:... ale myšům to nejede, takže nemá cenu ho kupovat a zkoušet znova štěstí... nám vyhovuje Granum. Jednak proto, že mají výrobnu kousek o nás (takže je bez problému dostupný), ale tak hlavně proto, že nestojí mnoho
No u nás je problém, že GRANUM mají jen někdy a to jako máte všechno od Granumu????? Že bych tě drze požádal, protože internetový obchody a zverimexy u nás nejsou schopný mi dodat zboží, které chci. :wink: :cry:
Jj máme... jasně mrkni na SZ :wink:.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Borová 1697, Rožnov p. Radhoštěm
- Kontaktovat uživatele:
krmivo
No není obchodník jako obchodník, pokud Vám prodá krmivo s prošlou lhoutou nebo dva dny před ní, je to ha..... Ale jinak i obchodník už dostane zboží od velkododavatele který to rozváží a zabalí atd, a ten to má z nějakého skladu, kde je to bůh ví jak uloženo v hromadě a přístup k tomu si myslím mají i drobná zvířátka.... ( třeba ne.. ) Většina lidí řekne na obchod - blbě to skladují.. ale kolik z Vás opravdu ví, jak se toto zboží má skladovat? A teď proč mě to tak vzpružilo, dělám maximum abych udržela podmínky, kontroluji zboží a stejně si moly taky přitáhnu domů a nepomůžou mi ani protimolové pásky. Jen občas se mi podaří to odhalit při převzetí, jinak třeba až za dva týdny a to mi málokterý dodavatel uzná, tudíš mám ztráty, protože musím celou dodávku hned vyhodit....
Skoro 90% problémů mám kvůli Sonnenlandu ( jejich doby trv. vůbec neodpovídají a uvažuji o zrušení jejich produktů ) a nejhořší je, že to právě kvůli té podělané krabici ani neodhalíte, jinak jsem je už zažila ve směsy anima a taky v kukuřičné podestýlce. Já mám malý sklad a zboží otáčím skoro okamžitě, takže nejde o dlouhé skladování atd. a nevadí mi ani tyto problémy přiznat, protože u mne si to každý může osobně zkontrolovat, fakt je že už to musí být kontaminované od dřívějších firem a tam to ve velkém asi nikdo moc nehlídá....... Stačí třeba měsíční převoz lodí z ciziny a nevíte co se uvnitř krabice děje ..... :!: Prostě buď máte štěstí a nebo se vyvarujte některých značek
Skoro 90% problémů mám kvůli Sonnenlandu ( jejich doby trv. vůbec neodpovídají a uvažuji o zrušení jejich produktů ) a nejhořší je, že to právě kvůli té podělané krabici ani neodhalíte, jinak jsem je už zažila ve směsy anima a taky v kukuřičné podestýlce. Já mám malý sklad a zboží otáčím skoro okamžitě, takže nejde o dlouhé skladování atd. a nevadí mi ani tyto problémy přiznat, protože u mne si to každý může osobně zkontrolovat, fakt je že už to musí být kontaminované od dřívějších firem a tam to ve velkém asi nikdo moc nehlídá....... Stačí třeba měsíční převoz lodí z ciziny a nevíte co se uvnitř krabice děje ..... :!: Prostě buď máte štěstí a nebo se vyvarujte některých značek
-
- Bronzový uživatel
Nebo a nebo taky odnaučit činču papat. ALe to by asi neprošlo alespoň ne u Vikouše.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Cinco Péťo, ty granulky, cos mi poslala teď jsou tak voňavý, že bych si kousla sama... je vidět, že na ně máš odbyt, protože jsou krásně čerstvoučký
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Borová 1697, Rožnov p. Radhoštěm
- Kontaktovat uživatele:
granule
Jen pro upřesnění k těm granulím- dodavatel je p. Žďárská (Louny) a nazev na pytlu je Biostan a výrobce BIOKRON Blučina
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Re: granule
CincaPH napsal:Jen pro upřesnění k těm granulím- dodavatel je p. Žďárská (Louny) a nazev na pytlu je Biostan a výrobce BIOKRON Blučina
k paní Žďárské to mám 20km, ale tebe mám radši :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
CincaPH napsal:Jen pro upřesnění k těm granulím- dodavatel je p. Žďárská (Louny) a nazev na pytlu je Biostan a výrobce BIOKRON Blučina
a její písek jsi říkala že je původem ze Španělsk že??? její granulky nám bohužel nějedou už jsme se naučili papat i WM ....
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
u nas granulky idu na odbyt...dokonca by som povedala, ze viacej chutia od Zdarskej ako WM...... :D
-
- Bronzový uživatel
Cinco Péťo, ty granulky, cos mi poslala teď jsou tak voňavý, že bych si kousla sama... je vidět, že na ně máš odbyt, protože jsou krásně čerstvoučký
Tak dobrou chuť :lol: je to pěknej hnus chuťově, ale hlavně že činčám to jede
-
- Stříbrný uživatel
aHOJ CHTELA SEM SE ZEPTAT KDE SE DAJI SEHNAT GRANULE PRIMO OD CHOVATELE??JSEM Z BRNA
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
čaky napsal:aHOJ CHTELA SEM SE ZEPTAT KDE SE DAJI SEHNAT GRANULE PRIMO OD CHOVATELE??JSEM Z BRNA
já mám z tama mám činčilu od chovateke a mám od ní i granulky má zverimex u Štrofů
-
- Stříbrný uživatel
a nevis adresu toho zverimexu??
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
čaky napsal:a nevis adresu toho zverimexu??
ups tak to už si nepamatuji jsem z Hranic a pro činču jsem byla před rokem ale mužu se podívat do mapy možmá my to vyhledá tu ulici jestli ji najdu na e-mailu(s chovatelkou jsem se domlouvala přez mail)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Biostan CHIN tedˇaktuálně mají 500 g pytlíky za 22,- v ZOO PLUS v BRNĚ na ORLÍ
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se chtěla zeptat,co říkáte na tohle http://www.kralovstvi-zvirat.cz/katalog ... in-biostan a ono už to tú je,super.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
parisse napsal:Tak jsem se chtěla zeptat,co říkáte na tohle http://www.kralovstvi-zvirat.cz/katalog ... in-biostan a ono už to tú je,super.
tak tyhle beru já :) a činčilkám jedou sem s nima spokojená:)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
vypadaj dobře:-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lučenec
mojich chutia darwinky ale musim uz vyskusat aj ine:)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
- Kontaktovat uživatele:
tak teď mi ve škole řekla kamarádka že zná chovatele v Bystřici který dává normálně činčilám směsky a že je to uplně v pořádku že jim normálně v krmení nechává oříšky a kukuřici a obilniny......atd.A že já to strašně přeháním když jí chci kupovat jen čisté granule a občas jen mlsku...Že je to prostě v pořádku dávat činčám směsky.....Tak teda nevím ale zdá se mi to jako pěkná hloupost!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu,blbost to je.Oříšky a kukuřice obsahují hodně tuku a tím že to svoji myšce nedáváš chráníš její malé tělíčko a především játra.Klidně to kamarádce řekni :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Směska
Já celou dobu(cca 6 let) dávám Sylvince směsku DARWINE. Nevěděla jsem, že není vhodná. Jednou jsme vyzkoušeli granule a málem jsem od ní dostala vynadáno, co že to je za nesympatickej nesmysl :lol: Ale mám kontakt na chovatelku, od které budu brát činčiláka a ta granule přímo prodává, tak vyzkoušíme. Jinak je prý také možnost si směsku udělat doma. Prostě namíchat zrní, vločky atd. Aby to neobsahovalo tučné a sladké věci.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím,ale vločky jsou podle mě vhodné akorát tak pro mamči po porodu a mimča,aby přibrala.To mám vyčtené odtud,sama jsem mimča nikdy neměla.Tak pokud to není přesně,nezlobte se na mě a někdo mě opravte. :oops:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Ma pravdu:-)
Vlocky = karbohyrdaty
Mali by sa davat len obmedzene.
Vlocky = karbohyrdaty
Mali by sa davat len obmedzene.