Sameček hopsá po dětech
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Sameček hopsá po dětech
Tak jsem dneska zjistila, že sameček "hopsá " po 14ti denním synáčkovi. Je to normální :? ? Já si toho ještě nikdy nevšimla, jak jsou na tom vaši myšáci? Uvažuju, že bych měla tátu separovat - nebo je nechat a ono ho to přejde ?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
tím vyjadřuje svou nadřazenost.. :wink: můžeš ho nechat.. malí budou v pohodě.. 8)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
taky to ak vidim...synator si asi moc vyskakuje, tka mu tata ukazuje, že on je ten pán domu. Činčili si ukazují nadřazenost takto ;-)
-
- Stříbrný uživatel
Taky mě napadlo, že mu dokazuje že on je ten vládce. Ale docela kluka proháněl, pak hups na něj a pak si " to dodělával " sám :) . No, asi jsem si toho nikdy nevšimla nebo mu asi tento kluk odmlouval :D . Díky za uklidnění. M.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je opravdu normální. Když máš spolu samičky - dorost, tak si tohodle taky můžeš povšimnout. Prostě si dokazují dominanci. Je to příroda. 8)
-
- Zlatý uživatel
U mě teda dost jasně naznačuje dominanci samice samci , když se ji nelibi , že pije z " její " napáječky nebo jí z " její" misky nebo se koupe v "jejím" písku :lol: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No mě nám se to stalo taky u asi 1měsíc starých myškách ale docela sme měli strach protože měli zadek mokrý máme dvě holky a 1kluka a dali sme je s mámou k tátovi a on je takle obskakoval kdyby nebyli mokrý tak by se nic nedělo ale přišlo nám divný že jsou takle mokrý okolo zadečku...takže sme je zase dali pryč...
-
- Stříbrný uživatel
No právě, on to myslí docela vážně :shock: . Ještě že mládě je kluk, dost chudáčka honil po kleci. Kdyby znásliňoval dcerunky, asi bych ho oddělila, neměla bych na to nervy :lol: . Díky. M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No právě my sme je rači oddělili akorát ted máme problém protože když dáme do klece k němu čikitu (mají spolu ty mladé) tak se začali rvát takže nevíme jak to bude dál...jesi to nepude tak čikina zůstane s jednou mladou co si necháme jinak to nevidíme...
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”