pohlavni organy
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
pohlavni organy
Mam takovej zvlastni dotaz.. kdo mate doma kluka a holku, nemohli byste sem vlozit fotky jejich podbrisku pro srovnani? Vim, jaky ma byt rozdil - mam to v knizce, ale bojim se, ze to na zivym zviratku nerozeznam! Kdyz jsem totiz ted zkoumala moji Amalku, tak vrsek vypada jako holka a spodek (bliz k ocasku) tam ma takovej vystupek :shock: ! Jsem z toho zmatena :? :?:
-
- Zlatý uživatel
Natahni opatrne a s citem ten kousek od vaginy k analnimu otvoru. Pokud to je samec, tak se vzdalenost mezi tim ukaze, je vetsi, pokud je to holka, tak to bude zustavat u sebe. Samec by navic mel mit zhruba v 6mesicich, nekdy i drive hmatatelne varlata. Take samec obcas onanuje:-), takze to rozhodne neprehlidnes, oni se v tom vyzivaji:-) a pritom, kdy si to zaroven i cisti mu to vyleze a je to dost velky.
Takze doufam, ze jsem to popsala dost presne:-)
Takze doufam, ze jsem to popsala dost presne:-)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Jo, přesně, když si ho Ferdík čistý, má ho asi 5 cm dlouhý a to nepřeháním. A občas jsou viditelná varlata...takové velké růžové fazolky, jak říkala Valkyrien, bývá to vidět hlavně před ejakulací ;-) Holka tam nic takového nemá :shock: .
A s tou chutí onanovat má Ina naprostou pravdu, kdykoliv s čímkoliv. :lol:
A s tou chutí onanovat má Ina naprostou pravdu, kdykoliv s čímkoliv. :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady, ale obavam se, ze s nejakym natahovanim neuspeju :lol: Nechce se 2x nechat. ALE! Podarilo se nam neco vyfotit, takze vam sem lupnu fotku ke konzultaci. Kazdopadne zadny cunacinky jsem ji delat nevidela 8) , takze to bude asi fakt holka :P
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak fotka je tady... mrkněte na to a vyhodnoťte :wink: děkujem!!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Prosím nápovědu 50 na50 :lol: :lol: :lol:
Já tipuju, že je to holka.
Já tipuju, že je to holka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
já bych zkusila jemně dvěma prsty zkusit stáhnout kůžičku na tom výstupku... jesti je to kluk, tak to půjde :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tipovala bych to na samičku, nevidím penis a otvory jsou blízko u sebe. Ale mám doma jen samečka, takže já nejsem ten pravý odborník.
Naposledy upravil(a) Terezka dne Ne Črc 03, 2005 23:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Terezka napsal: Ale mám doma jen samičku, takže já nejsem ten pravý odborník.
Ferda je holka :?: :shock: :P
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
To byl ošklivý překlep, pardon, Ferda je samec. :shock: :oops:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tipovala, že to je samička...
jo jo,samicka to je:)
Podle mě to je samička.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, děkuju všem ...... díky vám ji nemusím znova říkat Alberte jako na začátku našeho vztahu :P i když to bylo spíš ze srandy!
Říkal mi můj milej, ať sem šoupnu tuto adresu http://www.lukebx1.wz.cz/Amala/Amalka1/ , ať tam má nějaký přístupy. Je tam zatím jen pár foteček naší Amálky, tak na ně mrkněte. Fotky z té doby nejsou nic-moc, taky jsme je pak, bohužel, zapomněli nějak dělat, ale napravíme to, takže budou další 8)
Říkal mi můj milej, ať sem šoupnu tuto adresu http://www.lukebx1.wz.cz/Amala/Amalka1/ , ať tam má nějaký přístupy. Je tam zatím jen pár foteček naší Amálky, tak na ně mrkněte. Fotky z té doby nejsou nic-moc, taky jsme je pak, bohužel, zapomněli nějak dělat, ale napravíme to, takže budou další 8)
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná činča,
ale přijde mi taková gigantická :)
Fakt nádherná! :D
ale přijde mi taková gigantická :)
Fakt nádherná! :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gigantická určo není :mrgreen: je úplně normoš, jako každá jiná, jen ty fotky jsou trošku víc oříznutý, proto je na každý přes celou obražofku :P
-
- Stříbrný uživatel
Taky bych to tipovala na holčinu,poněvadž jsem byla já klidně prodávanáza kluka a až doma po důkladné študii :oops: bylo zjištěno,že jsem holčika,tak o tom něco přece musím vědět :D
Podle fotky usuzuji,že jí držíš za ocásek a tudíž hlavičkou vysí dolů,spíše mě zarážejí Takové ty puchýřky a změna barvy ,to já mám hezkou celorůžovou ...Používáš nějaký dobrý píseček s protibakteriálním přípravkem,to by mě zajímalo jestli je to normální :shock:
Proštuduj internet,určitě najdeš víc fotek.
Burýska neboli Buráček
[/url]
Podle fotky usuzuji,že jí držíš za ocásek a tudíž hlavičkou vysí dolů,spíše mě zarážejí Takové ty puchýřky a změna barvy ,to já mám hezkou celorůžovou ...Používáš nějaký dobrý píseček s protibakteriálním přípravkem,to by mě zajímalo jestli je to normální :shock:
Proštuduj internet,určitě najdeš víc fotek.
Burýska neboli Buráček
[/url]
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Mam taky otazku k pohlavnim organum... no, pred casem jsem u Mysaka horko tezko zjistovala, mam-li holcicku ci chlapecka, poznat to slo dost tezko a i vas tady jsem zadala o radu. A ted? Mysakovi to jde ted vsechno videt na mile daleko, takze bych ho nemusela ani obracet abych prisla na to, ze je to kluk!!!! Jak to? Cim to je? Tim ze ma ted kamarada????
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Honzík nemá žádného kamaráda a čím je starší tím to má všechno víc vidět. Takže je to asi normální.
-
- Zlatý uživatel
Veronika napsal:Honzík nemá žádného kamaráda a čím je starší tím to má všechno víc vidět. Takže je to asi normální.
Ale u Mysaka to bylo ze dne na den :!: :!: :!:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha.... tak to nevim. Možná jeto fakt tím kamarádem.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
anebo paničkou :?: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vlastičko, to byl žert..... :lol:
-
- Zlatý uživatel
camilla napsal:anebo paničkou :?: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vlastičko, to byl žert..... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Uz ho mam docela dlouho, ze by se nejaky cit v nem probudil az po snatku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: Co ty víš, znáš chlapy :lol:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”