činča v novém prostoru
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
ja s cincilkami tiez spavam v jednej izbe. Na zaciatku sa to nedalo vydrzat a viackrat som musela v noci odist do inej izby, aby som sa vyspala....ale teraz som si uz zvykla a uz ma ani v noci tolko nebudia...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Ja mám klec v pokoji kde spím a celkem mi to nevadí. Pokud bych je dal jinam, tak bych se nevyspal vůbec. Pořád bych je chodil kontrolovat. Takhle mám pouze při posteli svítilnu a když se mi něco nezdá, tak je zkontroluji :roll: . Na druhou stranu když už zaspím, tak by mohli klec převrhnout a já bych o ničem nevěděl :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
tak se připrav na pěkný čoromoro :twisted: určo budou lítak jak když mají v zadku rachejtli :lol:Mišulka napsal:Radka.o napsal:a už byli činči i na průzkumu :lol: :wink:
:oops: ještě nee :oops: pořád něco doklízím a lítám sem a tam, takže bych je neměla vůbec čas hlídat... Myslím, že příští týden už bude klid a budem moci plně nasávat teplo nového domova :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
STYRO napsal:Ja mám klec v pokoji kde spím a celkem mi to nevadí. Pokud bych je dal jinam, tak bych se nevyspal vůbec. Pořád bych je chodil kontrolovat. Takhle mám pouze při posteli svítilnu a když se mi něco nezdá, tak je zkontroluji :roll: . Na druhou stranu když už zaspím, tak by mohli klec převrhnout a já bych o ničem nevěděl :wink: .
já mám taky hned po ruce mobil, abych si na ně posvítila, kdyby se něco dělo :D asi bych už taky byla nesvá, nemít je u sebe..
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
yanka napsal:STYRO napsal:Ja mám klec v pokoji kde spím a celkem mi to nevadí. Pokud bych je dal jinam, tak bych se nevyspal vůbec. Pořád bych je chodil kontrolovat. Takhle mám pouze při posteli svítilnu a když se mi něco nezdá, tak je zkontroluji :roll: . Na druhou stranu když už zaspím, tak by mohli klec převrhnout a já bych o ničem nevěděl :wink: .
já mám taky hned po ruce mobil, abych si na ně posvítila, kdyby se něco dělo :D asi bych už taky byla nesvá, nemít je u sebe..
Presne tak, clovek si uz tak zvykne, ze sa budi, ked su chvilu podozrivo ticho :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: okr. Opava
janielik napsal:yanka napsal:STYRO napsal:Ja mám klec v pokoji kde spím a celkem mi to nevadí. Pokud bych je dal jinam, tak bych se nevyspal vůbec. Pořád bych je chodil kontrolovat. Takhle mám pouze při posteli svítilnu a když se mi něco nezdá, tak je zkontroluji :roll: . Na druhou stranu když už zaspím, tak by mohli klec převrhnout a já bych o ničem nevěděl :wink: .
Presne tak, clovek si uz tak zvykne, ze sa budi, ked su chvilu podozrivo ticho :)
No, tak abych přiznala, první týden jsem spala špatně právě z toho důvodu, že jsem nevěděla co se tam děje. Jenže v bytě to jde slyšet, takže když byl nějaký "rachot" tak jsem vstala a šla je kontrolovat. Tak co je vlastně lepší, že? :lol: jestli mít je u sebe a jen rozsvítit lampičku, nebo chodit přes půl bytu... :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Asconka napsal:janielik napsal:yanka napsal:STYRO napsal:Ja mám klec v pokoji kde spím a celkem mi to nevadí. Pokud bych je dal jinam, tak bych se nevyspal vůbec. Pořád bych je chodil kontrolovat. Takhle mám pouze při posteli svítilnu a když se mi něco nezdá, tak je zkontroluji :roll: . Na druhou stranu když už zaspím, tak by mohli klec převrhnout a já bych o ničem nevěděl :wink: .
No, tak abych přiznala, první týden jsem spala špatně právě z toho důvodu, že jsem nevěděla co se tam děje. Jenže v bytě to jde slyšet, takže když byl nějaký "rachot" tak jsem vstala a šla je kontrolovat. Tak co je vlastně lepší, že? :lol: jestli mít je u sebe a jen rozsvítit lampičku, nebo chodit přes půl bytu... :lol:
Asi je lepsie ich mat pri sebe...aspon nemusis vstavat z postele... :D :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já mám klec taky u postele. Ale někdy v noci dělal takový randál, že to muselo bejt slyšet až na chodbu. Tak jsme pořídili plát málo dirkovanýho pletiva a večer nandám a ráno sundám a je pokoj. :wink: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Na nový běhací prostor si zvyknou hned, jak se pustí. Protože naši myšáci jezdí s náma na dovolené, tak neřeším zvykání na výběh v novém prostoru, pokaždé jsme někde jinde. Prostě - chcete se proběhnout? - no a chtějí vždycky :D :D :D