vitrina
vitrina
ahoj, nevim jestli to bylo na tomto foru, ale myslim, ze ano... videla jsem tu nekolik fotek bajecnych vitrin, ktere byly pres celou mistnost (a byly nejen pro činči ale i pro osmaky, muzete mi prosim napsat, jestli jsem se nespletla a kdyztak v ajke sekci to je? diky moc
No je možné že to bylo tady, jelikož lidi co tady jsou se rádi pochlubí a my ostatní jsme rádi zainspiraci a nápady a tak :lol: no zkusil bych to ve fotogalerii, popřípadě v této sekci fóra s názvem klec, a taky vím že většina lidiček je má třeba i na osobních stránkách, takže hodně štěstí v hledání :wink:
Forty napsal:No je možné že to bylo tady, jelikož lidi co tady jsou se rádi pochlubí a my ostatní jsme rádi zainspiraci a nápady a tak :lol: no zkusil bych to ve fotogalerii, popřípadě v této sekci fóra s názvem klec, a taky vím že většina lidiček je má třeba i na osobních stránkách, takže hodně štěstí v hledání :wink:
díky moc
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Vybavuju si jednu fotku činčil v ubykaci za sklem, jen je tu teď příliš mnoho fotek a já si zaboha nemůžu vzpomenout, čí ta ubykace byla.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
NEhledáš toto???:

-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To jsem myslela ;-)
fuj ta je ošklivá, teda z mého pohledu, pro činčilky je moc pěkná, mají výběh a spoustu věcí uvnitř, jen ta estetická stránka
no my s Bifinkou už začínáme uvažovat o stěhování, tak je na mě už vymýšlení nějaké stěny, ne obývací, ale činčilkovské :wink: :lol:
a už se mi začínají hrnout do hlavy zajimavé nápady, takže až se to povede, předpokládám tak do půl roku, tak vám tady hned hodíme fotky pro další inspiraci :wink: :twisted:
no my s Bifinkou už začínáme uvažovat o stěhování, tak je na mě už vymýšlení nějaké stěny, ne obývací, ale činčilkovské :wink: :lol:
a už se mi začínají hrnout do hlavy zajimavé nápady, takže až se to povede, předpokládám tak do půl roku, tak vám tady hned hodíme fotky pro další inspiraci :wink: :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Forty napsal:fuj ta je ošklivá, teda z mého pohledu, pro činčilky je moc pěkná, mají výběh a spoustu věcí uvnitř, jen ta estetická stránka
A nechceš ty nápady hodit aspoň na papír a dát jsme potřebuji insporaci na novou klec? Taky uvažujem o nové "kleci" ze skříně kde mají zašouplé stávající bydlení... Hlavně uvažujem nad předkem a dvířkama? :wink: jestli tam zachovat ty 2police a udělat jim tam jen díry na průlez a nebo jen dát nové menší poličky včude???
pokud se kouknes k nam na stranky, nebo do nasi fotogalerie, teda fotogalerie biffinka, tak zatim to mame, vcelku jednoduse, teda dvirka, jen dvoudilna velka a kvalitni pletivo, nejsem moc pro pletivo na kralikarny, je vcelku ostre, mame s centimetrovymi očky a s povrchovou upravou pozink.
A uvnitr jsme zachovali dve police ve kterych jsou diry a pridali dalsi mensi. mylsim ze cincilky jsou spokojene, ale budou se stehovat, hned jak mi priklepnou hypoteku a my si vybereme nejaky byt. a pak zacne zase prace pro me :wink:
A uvnitr jsme zachovali dve police ve kterych jsou diry a pridali dalsi mensi. mylsim ze cincilky jsou spokojene, ale budou se stehovat, hned jak mi priklepnou hypoteku a my si vybereme nejaky byt. a pak zacne zase prace pro me :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo stejný pletivo používáme taky, už jen proto že mít v pokoji pletivo pro králíky mi příjde dost hnusný :? tak hodně zdaru s hypotékou