MISKA
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
MISKA
dobry den mozem davat cincile na miesto kde robi malu potrebu misku?pretoze klietka bude cela z dreva a spodok tiez a ked ze cincila cika do jedneho rohu (myslim)tak ci tam moze mat nejaku kovovu misku (vanicku)aby cikala do nej :? :?:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
ahoj, no jasně:) ale nikdy nevíš, jestli činču někdy nenapadne cikat i jinde.. :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hovorany 179
- Kontaktovat uživatele:
jo můžeš já ji tam mám taky ,ale musíš ji dát na místo které si činča vybere a pak je to bez problémú
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Me se osvedcilo dat do misky na curani pocuranej pisek z koupatka.Poctive curala do zachudku. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
máme na dně misku co je pro kočky taky tam poctivě běhaj,ale někdy se taky stane že nedoběhnou :lol:
-
- Zlatý uživatel
Našim holkám se nechtělo chodit dolů do hoblin, tak byly loužičky všude :evil:
Dala jsem jim skleněnou misku (na vyvolávání fotek) s hoblinama na vyšší poličku, aby to teda měly blíž :) a pohoda. Pochopilo to i mimino, které jsme si dovezli. Co dva dny dostanou do misky nové hobliny a dno klece 1x týdně jenom zametu :D
Dala jsem jim skleněnou misku (na vyvolávání fotek) s hoblinama na vyšší poličku, aby to teda měly blíž :) a pohoda. Pochopilo to i mimino, které jsme si dovezli. Co dva dny dostanou do misky nové hobliny a dno klece 1x týdně jenom zametu :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak proto jsem mela pocuranou strechu domku.Dala jsem ho na misto kde chodil curat a misto toho aby si nasel jine misto tak vlezl na domek a cural.Pokazde kdyz jsem cistila klec tak jsem musela osprchovat domek nebo byl cely pocurany. :P
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Takze jsem to zkusila taky.Na misto kde chodi curat jsem dala misku a do ni pocuranou podestylku.No a muj zvedavy drahousek vylezl z domku a hned musel prozkoumat co zas mu to tam dole delam.Ocuchal misku vlezl do ni a...vykakal se tam.Doufam ze se i vycura :) :)
-
- Zlatý uživatel
Dej mu čas. On sám pozná, že je lepší loužička v misce než aby měl mokrý tlapky :lol:
-
- Bronzový uživatel
Já jsem nasypala do rohů tu kukuřičnou drť a chodí tam, akorát mám pocit, že tu drť žere. :shock: Je to možný? Co s tím? :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
orlando napsal:Já jsem nasypala do rohů tu kukuřičnou drť a chodí tam, akorát mám pocit, že tu drť žere. :shock: Je to možný? Co s tím? :roll:
Myslím, že ji nežere, jenom ochutnává, jak to dělají se vším :roll: .
-
- Bronzový uživatel
Z čeho tu misku máte? Přemýšlela jsem o sklenený, ale to by si mohl ublížit..
-
- Zlatý uživatel
Skleněnou, na vyvolávání fotek, formát A4, takže je i dost těžká. Holky s ní nehnou. Tu první jsem rozbila já :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
chvala bohu ten moj chodi pekne cikat dole do pilin...raz este ked som si ho cerstvo doniesla sa pocikal na policke..odvtedy nikdy... :D