Ráno, kolem 6:30 Rozárka ulehla do pilin a začala rodit. byla tak statečná, i Saša, který věrně a jako vždycky asistoval a podporoval ji z druhého koutu klece..
V 7:10 bylo už po všem a já vzala do ruky foťák, abych udělala nějaké snímečky novopečené maminky.. Saša zdrhnul do horních pater :roll: ..
Narodily se tedy dvě ( >:*B , >:*B )nádherné činčilky, s porodní váhou 49g obě - jedna mi přijde přesto o něco větší, ale váhu máme novou a digitální, tak ji věřim.. Rozárka se hnedka ujala mateřství jak se má.. obě krásně olízala a snědla placentu.. chvilku jsem ji nechala ještě odpočívat a pak ji už s miminkama položila do "mateřské klece"..
Asi vám ani nemusim řikat, jakou mám šílenou radost.. o to horší bylo, že sem se o to s vámi nemohla podělit včera.. ale nevadíí..Hlavně aby byli všichni zdravý, ne?..
Noc nebyla moc dobrá, protože Saša se domáhal svého práva na Rozárku a nalítával na pletivo - dělal hroznej rámus, ale hlavně jsem se bála, že si ublíží.. ráno bylo všechno v pohodě.. :wink:
a teď fotečky:
první fotečka bezprostředně po porodu ( komu vadí krev, tak se omlouvám, ale to je život, ne? )

to samé, fotíme po porodu:

kuk a jsem na světě >:*B

první miminko: už se hezky hřeju v peřinkách, hmmm

5 hodin po porodu a už obě miminka:"hurááá, pokořili jsme medvěda"

"medvěda jsme pokořili, rozkoukaný taky jsme, tak kam zdrhnem?" - fotka cca 5 hodin po porodu