Bílá + standart ? jaká mládata?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Převážně Kolín
Bílá + standart ? jaká mládata?
Ahoj jaké barvy se narodí mládata když mám bílou samičku a šedého samečka nebo naopak?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
jestli mas pink white tak mlade(podle me)by mely byt pink white,bile,bezove a standard.Jestli to tak neni tak me opravte.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
jo a jeste mosaika.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Mladata budou bila a standart, rozhodne ne bezova :lol: :wink:
-
- Bronzový uživatel
Mě právě nabízel jeden chovatel bílou činčilku nic bližšího mi k ní neřekl, ale je bílá jak snížek a má černý očka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
hani napsal:Mladata budou bila a standart, rozhodne ne bezova :lol: :wink:
Pokud by to byla pink white, tak béžová klidně být může.. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Petra Baková napsal:Mě právě nabízel jeden chovatel bílou činčilku nic bližšího mi k ní neřekl, ale je bílá jak snížek a má černý očka
A má i černé (nebo šedé) uši a kořen ocasu předpokládám..? (pink white mají oči do červena..)
-
- Bronzový uživatel
uši má lehce narůžovělý a konce tmavší, jak sem mám hodit fotku? aby ste se podivali??
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Fotku vlož je lepší ji vidět. :) Já myslela že rozšíříš řady o béžovou.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Po Wilsnově bílé a standardkovi se ti narodí- wilsnova bila, silver, mozaika, silver mozaika a standardek:-)
Po pink whitovi a standardkovi se ti narodí- pink white, beige, standardek, wilson white, silver a mozaika
Ale to už tu holky napsali :D
WILSON WHITE
Sněhově bílá činčilka. Černé uši, černé oči. U kořene ocasu mívaji černé chlupy.
PINK WHITE
Sněhově bíla činčila. Růžové uši. Červené oči.
Po pink whitovi a standardkovi se ti narodí- pink white, beige, standardek, wilson white, silver a mozaika
Ale to už tu holky napsali :D
WILSON WHITE
Sněhově bílá činčilka. Černé uši, černé oči. U kořene ocasu mívaji černé chlupy.
PINK WHITE
Sněhově bíla činčila. Růžové uši. Červené oči.
-
- Bronzový uživatel
tahle vypada jako wilson white, nema na sobě ale nic černého ani ty ouška, teda lehce narůžovělé a na koncích takové tmavé,
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petra Baková napsal:tahle vypada jako wilson white, nema na sobě ale nic černého ani ty ouška, teda lehce narůžovělé a na koncích takové tmavé,
Péťo jestli ji máš vyfocenou, tak mi ji pošli na maila:-) Mrknem se, co to máš za činčilku ;-) Můj mail je chinchillas@centrum.cz a ja ti ji sem pomůž vložit ;-)
-
- Bronzový uživatel
máš ji tam
-
- Bronzový uživatel
jinak mi nabídli ještě jednu bílou ale to mi ještě neposlal fotku, jinak si asi vemu tuhle,
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:hani napsal:Mladata budou bila a standart, rozhodne ne bezova :lol: :wink:
Pokud by to byla pink white, tak béžová klidně být může.. :wink:
Juj, tak to me nenapadlo.To jsem cela ja :oops: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jenom koukám, jaký máte všichni přehled :o) já se v těch mutacích pořád moc nevyznám ;)) ale tohle je výborný stánka paní doktorky (ale asi znáte :o) http://www.cincily.cz/genetika.asp
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
Nešmarek napsal:jenom koukám, jaký máte všichni přehled :o) já se v těch mutacích pořád moc nevyznám ;)) ale tohle je výborný stánka paní doktorky (ale asi znáte :o) http://www.cincily.cz/genetika.asp
stačí se zorientovat v tom, co kóduje jakou barvu, pak už je jednoduché zjistit, co ti může vzniknout a s jakou pravděpodobností :) a pak je dobrý zjistit si další info k různým mutacím, jakože křížit po tři generace za sebou violetka s violetkem není z hlediska genů vhodné apod. určitě budeš brzo mrskat mutace z hlavy a ani ti to nepřijde :)
-
- Bronzový uživatel
Tááák a dneska sem si přivezla domů novou samičku. Je fakt krásná, podle chovatele by ji měli být 3 měsíce ael mě přijde že je starší. Matka je bíla a otec je štandart. činča neni zcela bílá. jediný co ma čistě bílé je bříško a konec ocásku.Byla sem pro ni u Jihlavy. Akorát činčilka má olámané fousky. chovatel mě ani nechtěl ukázat v jakých klecích činčily má. jediny co mi řekl bylo že má 50 samic. až ji vyfotím tak si ji hodím do galerky.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petra Baková napsal:Tááák a dneska sem si přivezla domů novou samičku. Je fakt krásná, podle chovatele by ji měli být 3 měsíce ael mě přijde že je starší. Matka je bíla a otec je štandart. činča neni zcela bílá. jediný co ma čistě bílé je bříško a konec ocásku.Byla sem pro ni u Jihlavy. Akorát činčilka má olámané fousky. chovatel mě ani nechtěl ukázat v jakých klecích činčily má. jediny co mi řekl bylo že má 50 samic. až ji vyfotím tak si ji hodím do galerky.
velkochovatel no...takže je jasny v čem je ma :-) Tak honem sem hod fotky, ať ji vidime:-)
-
- Bronzový uživatel
už se na fotkách pracuje. hned jak bude zas volnej počítač tak je sem šoupnu, ale ještě nemam pro samičku jméno.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Když už se tu baví o těch barvičkách, nejsem si jistá co mám vlastně já :D , je to wilson white a nebo mosaica?? :D Je celá bílá, ale na ocásku má docela hodně těch černých štětinek než jen pár. a taky má černý čumáček..
-
- Bronzový uživatel
táák a fotečky mam ve fotogalerii. Petra Baková :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
boruvka311 napsal:Když už se tu baví o těch barvičkách, nejsem si jistá co mám vlastně já :D , je to wilson white a nebo mosaica?? :D Je celá bílá, ale na ocásku má docela hodně těch černých štětinek než jen pár. a taky má černý čumáček..
Ja bych rekla. ze je to Wilson white, ptz ta cerna skvrna na ocasku se pry u nich toleruje.Ale jestli jsme to pochopila spravne, tak je to v podstate to stejny :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
neni to stejny..... Boruvka ma wilson whita... wilson white mozaiku má třeba pani bukovska http://zoofarma.cz/index.php?strana=16-cincily/38-cincily
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Aha uz to chapu,,dekuji mocky :D ja uz sem zacinal apochybovat jestli standard je standard..posledni dobou se to tu hrozne hemzi barvickama a jsem naproto ztracena, hlavne jak se tady resili ti diamond carrier- nebo tak nejak :D ..diky moc :wink: