Terezka napsal:Nikde není psáno, že činčila škodolibá pouze ohlodává. Moje čičnila škodolibá naschvál čůrá, jednou si sednul na tátu a sprostě se na něj vymočil. :roll:
Asi ti chtěl zajistit, aby si se odstěhovala do vlastního :wink: :lol: .
pigina napsal:v tomhle ohledu mám tedy "svatouška", protože (a to musim zaklepat na dřevo) zatím čůrá jen na dno klece do podestýlky ... dáváme mu jí k dispozici i na výběh, aby ho ani nenapadlo čůrat někam jinam ...
Takhle to začínalo taky u nás. Pak ale přišli na to, že přeskákat ze třetího patra na přízemí a zpátky jenom kvůli čurání je mrháním energie, která jde využít lépe na různé lumpárny a tak už čurají na střeše domečku, na flísové houpačce a občas taky jenom tak na poličce :twisted: . Zatím vynechali jedině vnitřek domečku :roll: . A když je vhodná nálada, tak mi udělají radost a pustí to do čuracího rohu :lol: .
Poslední dobou si taky zvykli somrovat granule u pletiva místo toho, aby jednoduše seskákali dolů k misce. Asi vědí, že se vždy najde blbec co jim to podá až do rypáku :evil: . Pokud blbec není doma, tak se jdou obsloužit samy 8) .