páření
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
páření
Tak se nám asi pářejí. Nikýsek s Kikinou. nikysek furt jakoby kuňká a furt by ji chtěl, ale Kiki zatím nechce. kokala jsem, jestli tam má nějaký ten čípek ale zatim nic. Tak nad není jen loudil nikýsek. snad z toho něco bude.
Jak probíhalo páření u vás???
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
U nás to probíhalo tak, že Boban honil Lory po celý kleci jak praštěnej a když ji chytil, tak na ni lezl a.... :oops: a normálně ji prostě obskákal :lol: Takhle to probíhalo celý odpoledne /vždycky jsem nenápadně z pokoje vycouvala, aby měli klid :roll: / a druhý den jsem na poličce našla říjovou zátku :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: páření
Sharona napsal:Tak se nám asi pářejí. Nikýsek s Kikinou. nikysek furt jakoby kuňká a furt by ji chtěl, ale Kiki zatím nechce. kokala jsem, jestli tam má nějaký ten čípek ale zatim nic. Tak nad není jen loudil nikýsek. snad z toho něco bude.
Cipok vypadne az na druhy den po uspesnom pareni :D
Skus pohladat zajtra :wink:
-
- Stříbrný uživatel
zatím nikde, ale furt se ještě honějí. Tak třeba uvidíme.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
no, já nevím jak u vás, ale Lucky s Casy se 18.1. honily (Lucky měl chutě jak čert) a druhej den nebyl venku čípek, ale rovnou celý miminko :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:no, já nevím jak u vás, ale Lucky s Casy se 18.1. honily (Lucky měl chutě jak čert) a druhej den nebyl venku čípek, ale rovnou celý miminko :lol: :lol: :lol:
Asi to máte doma nějaké zrychlené :-D
-
- Stříbrný uživatel
camilla napsal:no, já nevím jak u vás, ale Lucky s Casy se 18.1. honily (Lucky měl chutě jak čert) a druhej den nebyl venku čípek, ale rovnou celý miminko :lol: :lol: :lol:
Jé tak mimčo jsem v kleci taky zatím neviděla :lol: :lol: Ale to by snad musela být Kiki trošku tlustčí. No teď jsem v práci, tak to zítra celé prozkoumám. :)
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Párenie
ahojte, dočítala som sa, že sa nemôžu páriť rovnaké činčilky. ja mám dve šedé- ešte neviem tie názvy. znamená to, že by sa nemali páriť??? čo ak sa spária??? mám ich oddeliť??? >:*B
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Párenie
flutefo napsal:ahojte, dočítala som sa, že sa nemôžu páriť rovnaké činčilky. ja mám dve šedé- ešte neviem tie názvy. znamená to, že by sa nemali páriť??? čo ak sa spária??? mám ich oddeliť??? >:*B
pokud máš dvě šedém, tedy standard, tak ty se pářit mohou. Nesmí se mezi bílá a bílí a také velvet a velvet... u těchto mutací se může objevit letální faktor... po porodu bys měla samici od samce oddělit, ale většinou to ti samci stihnou dřív, rošťáci, než je oddělíš...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: Párenie
flutefo napsal:ahojte, dočítala som sa, že sa nemôžu páriť rovnaké činčilky. ja mám dve šedé- ešte neviem tie názvy. znamená to, že by sa nemali páriť??? čo ak sa spária??? mám ich oddeliť??? >:*B
Sede sa mozu parit spolu. :D
Len nezabudni, ze samicka musi mat aspon 1 rok. Ja mam na mojej stranke trochu viac info ak potrebujes najnutnejsie informacie v kocke. Alebo si daj do: ,,Hledat,, to o com by si sa chvcela dozvediet viac. My sme tu snad uz prediskutovali vsetko :lol: Urcite tu vo vyhladavaci najdes to co potrebujes. Bude lepsie ked si trosku pocitas a potom sa vratis a budes klast otazky. Odpovedat kazemu na to iste, o com sme sa tu bavili uz tolko krat je niekedy velmi unavne a ak sa zaklada nova nit na tu istu temu ktora tu bola prebrana uz 20 krat, tak sa forum stava velmi neprehladnym.
-
- Stříbrný uživatel
Tak máme radostnou zprávu (teda doufám), ráno jsme nalezli čípek. Takže teĎ budeme čekat co kikinka porodí :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:Tak máme radostnou zprávu (teda doufám), ráno jsme nalezli čípek. Takže teĎ budeme čekat co kikinka porodí :lol:
Super, gratulaceee!!!! :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:Tak máme radostnou zprávu (teda doufám), ráno jsme nalezli čípek. Takže teĎ budeme čekat co kikinka porodí :lol:
další mikrošcííííí.. =D> :lol: :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
gratulace největší.... :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: okr. Opava
a ještě větší gratulace.... :wink: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Zachvilu budeme zamoreni cincilami :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
catherine napsal:Zachvilu budeme zamoreni cincilami :P
A to bude super!!!! :lol: :lol: Teda pokud se o vsechny nekdo postara :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Vlasticka napsal:A to bude super!!!! :lol: :lol: Teda pokud se o vsechny nekdo postara :wink:
já myslím, že tady se vždycky někdo najde.. 8) :-k :D
-
- Stříbrný uživatel
Tak děkujeme, už jsme se koukali, jestli se to povedlo, tak v květnu bude u nás o činču či činči víc. :lol:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”