Čincila a cigareta
-
- Bronzový uživatel
Čincila a cigareta
Ahojte chcem sa opytat stalo sa mi ze mi vypadla pri vybehu mojho cincilaka cigareta a ked ju zanuchal tak sa skoro za nou isiel zblaznit a kym som ja zareagovala tak mi ju celu zjedol.
Neviem ako a ci mu moze suseny tabak uskodit ale vyzeral ze mu to strasne chutilo. Dufam ze som mu nijako neublizila.
Aky je Vas nazor na taketo nieco?Stalo sa to aj u Vas?
Neviem ako a ci mu moze suseny tabak uskodit ale vyzeral ze mu to strasne chutilo. Dufam ze som mu nijako neublizila.
Aky je Vas nazor na taketo nieco?Stalo sa to aj u Vas?
-
- Zlatý uživatel
Bohuzel ho to muze i zabit, takove pripady se staly:-(.Je to pro ne prudce jedovate.Sledovala bych ho a dala mu neco na vycisteni organismu, nejake bylinky, urcite ostropestrec mariansky na spicku noze ted obden asi 10dni
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Jajince se tady stalo taky že ji činčilka snědla kousek cigarety a činčila žije do dnes...Nevim jestli to ublíží, je to tam všechno nasušené:D
-
- Zlatý uživatel
Uz jssem slysela o asi dvou pripadech, kdy cincila snedla vajgl, ktery byl v hoblinach a umrela.Byl to ale vajgl od vykourene cigarety a je fakt, ze se me uz stalo tez nekolikrat, ze jsem ho v kupovanch hoblinach nasich nasla tez.Od te doby hoblina pravidelne kontroluju, kdyz je davam do klece.V cigaretach je nikotin, urcite to dobre neni.Kazdopadne bych ji davala ted ten ostropestrec a pokud by zacala mit nejake problemy, at zazivaci, nebo jine, tak by se to melo resit u veta.
Otravu u cincily jsem jednou zazila, ztracela chvilema vedomi
Otravu u cincily jsem jednou zazila, ztracela chvilema vedomi
-
- Zlatý uživatel
Reňaaa napsal:Jajince se tady stalo taky že ji činčilka snědla kousek cigarety a činčila žije do dnes...Nevim jestli to ublíží, je to tam všechno nasušené:D
jo, Jajinka, tak o te radeji ani nemluvit:-(.Nestalo se to ji, ale te kamosce, co ji soupla Hopa a pokud se vi, tak na tom byl Hop pak celkove zle, rapidne zhubnul a byl pry na umreni:-(.Ale asi to nebylo az tak zle, jen se hledal duvod k utraceni.-(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Náchodsko
- Kontaktovat uživatele:
Teda to je dobře vědět, mě by to nenapadlo, že je to může i zabít. :shock:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čincila a cigareta
A byla to cigareta, jako nezapálená, jen prostě zabalená, nenačatá?
Kdyžby ti vypadla z krabičky "nová cigareta" tak by mu to nemělo nic udělat, tabák je jedná bylina, obal je celulóza - dřevo, jen filtr je nějaká vata...
A nebo sežral vajgl? Načatou cigaretu?? Tam už by se dalo říct, že by mu to mohlo něco udělat...
Kdyžby ti vypadla z krabičky "nová cigareta" tak by mu to nemělo nic udělat, tabák je jedná bylina, obal je celulóza - dřevo, jen filtr je nějaká vata...
A nebo sežral vajgl? Načatou cigaretu?? Tam už by se dalo říct, že by mu to mohlo něco udělat...