jedlý domeček
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
jedlý domeček
mám dotaz jak se prodávají ty lepené domečky co vypadají jako houby i na činčilých stránkách obchodě je mají můžu to činče koupit? Moc se mi to líbí ale je to lepené nějak medema škrobem může to?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Re: jedlý domeček
Bibione napsal:mám dotaz jak se prodávají ty lepené domečky co vypadají jako houby i na činčilých stránkách obchodě je mají můžu to činče koupit? Moc se mi to líbí ale je to lepené nějak medema škrobem může to?
Tak těmhle lepeným moc nedůvěřuji. navíc to vypadá příliš kyčovitě.
Přitom stačí trocha fantazie a dokažeš si vymyslet a vyrobit lepší. Nebo je za tebe může vyrobit i příroda /za pomoci motorové pily/:
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... ek---doupe
- Pro lepší zachování detailů jsou ve velikosti 800*600 a tak je tu bohužel nezobrazuji, abych nezadal Administratorovi žádných důvodu je smazat.
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
-
- Stříbrný uživatel
A malý důkaz, že se v tom činčile líbí:
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... calisto/36
- Pro lepší zachování detailů je fotka ve velikosti 800*600 a tak ji tu bohužel nezobrazuji, abych nezadal Administratorovi žádných důvodu je smazat.
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... calisto/36
- Pro lepší zachování detailů je fotka ve velikosti 800*600 a tak ji tu bohužel nezobrazuji, abych nezadal Administratorovi žádných důvodu je smazat.
-
- Bronzový uživatel
Re: jedlý domeček
Sepp napsal:Bibione napsal:mám dotaz jak se prodávají ty lepené domečky co vypadají jako houby i na činčilých stránkách obchodě je mají můžu to činče koupit? Moc se mi to líbí ale je to lepené nějak medema škrobem může to?
Tak těmhle lepeným moc nedůvěřuji. navíc to vypadá příliš kyčovitě.
Přitom stačí trocha fantazie a dokažeš si vymyslet a vyrobit lepší. Nebo je za tebe může vyrobit i příroda /za pomoci motorové pily/:
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... ek---doupe
- Pro lepší zachování detailů jsou ve velikosti 800*600 a tak je tu bohužel nezobrazuji, abych nezadal Administratorovi žádných důvodu je smazat.
no jenže to bych musela tu motorovku vlastnit a hlavně s ní umět i zacházet :-) což ani jedno nemám a neumím :-(
-
- Stříbrný uživatel
Je pravda, že mám a umím, ale tobě stačí si na podzim, nebo v zimě zajít na procházku do lesa a když se zaposloucháš, tak tam určitě vždy někoho kácet uslyšiš :)
-
- Bronzový uživatel
Sepp napsal:Je pravda, že mám a umím, ale tobě stačí si na podzim, nebo v zimě zajít na procházku do lesa a když se zaposloucháš, tak tam určitě vždy někoho kácet uslyšiš :)
a odkud jsi? :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
Bibione napsal:Sepp napsal:Je pravda, že mám a umím, ale tobě stačí si na podzim, nebo v zimě zajít na procházku do lesa a když se zaposloucháš, tak tam určitě vždy někoho kácet uslyšiš :)
Ja neřikal, mě :) Ja říkal někoho :)
-
- Stříbrný uživatel
A jako domek mam i tohle:
http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/za ... a-_part-5_
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum/cheeky/cheeky/6
http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/za ... a-_part-5_
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum/cheeky/cheeky/6
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Poznámka: Ale no tak, Seppe, tolik ses dušoval za to, aby byla zprovozněna funkce upravit příspěvek, a stejně ji nevyužíváš, vždycky založíš nový. Projdi si znovu tohle téma a uvidíš sám.
-
- Stříbrný uživatel
Terezka napsal:Poznámka: Ale no tak, Seppe, tolik ses dušoval za to, aby byla zprovozněna funkce upravit příspěvek, a stejně ji nevyužíváš, vždycky založíš nový. Projdi si znovu tohle téma a uvidíš sám.
Nechápu o čem to mluvíš??
Úprava - editace příspěvku je pro opravu příspěvku, tak ji taky používám.
Prosím, jak mám podle tebe používat Editaci v tomto foru, aby jsi byla spokojená?
Používám citace, jako všichni? Co ti vadí? To, že neodpovídám jen emotikony? Nebo co?
Co je podle tebe dialog?? Pro mne to znamená: Otázka - odpověď, Odpověď-otázka, Otázka-otázka, Diskuze.
Prosím, jak mám podle tebe psát příspěvky v tomto vlákně, aby jsi byla spokojená?
Naposledy upravil(a) Sepp dne Út Črv 05, 2007 11:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Bronzový uživatel
Sepp napsal:Bibione napsal:Sepp napsal:Je pravda, že mám a umím, ale tobě stačí si na podzim, nebo v zimě zajít na procházku do lesa a když se zaposloucháš, tak tam určitě vždy někoho kácet uslyšiš :)
Ja neřikal, mě :) Ja říkal někoho :)
někoho nebo Tebe je snad jedno ne?Hlavně někoho kdo v lese bude slyšet s motorovkou a komu můžu o ten kus dřeva říct :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Že odesíláš dva příspěvky za sebou, když to můžeš napsat do jednoho. Když si vzpomeneš, že jsi něco vynechal, použij funkci upravit příspěvek. Můžeš to respektovat a nemusíš. Končím tuto debatu, povídejte si o domečku.
-
- Bronzový uživatel
Terezka napsal:Že odesíláš dva příspěvky za sebou, když to můžeš napsat do jednoho. Když si vzpomeneš, že jsi něco vynechal, použij funkci upravit příspěvek. Můžeš to respektovat a nemusíš. Končím tuto debatu, povídejte si o domečku.
A co myslíš Ty domeček lepený nebo dřevěný? je mi jasné že dřevěný by byl lepší hezčí ale nemám tu možnost anebo mám ale budu muset vzít dvě děti psa a vyrazit autem , hlídat je všechny aby se mi v lese neztratily a zahrát si na Jenička a mařenku a poslouchat kde sekají :-)))
-
- Stříbrný uživatel
Terezka napsal:Že odesíláš dva příspěvky za sebou, když to můžeš napsat do jednoho. Když si vzpomeneš, že jsi něco vynechal, použij funkci upravit příspěvek. Můžeš to respektovat a nemusíš. Končím tuto debatu, povídejte si o domečku.
Bla, bla...
Ja nic nevynechal. Jen piši dál, tak jak plyne diskuze.
Prosím, kolika lidem už si tuhle trapnou poznámku napsala? Nikomu? Nepovidej, že já jsem ten kdo needituje?
-
- Bronzový uživatel
Sepp napsal:Terezka napsal:Že odesíláš dva příspěvky za sebou, když to můžeš napsat do jednoho. Když si vzpomeneš, že jsi něco vynechal, použij funkci upravit příspěvek. Můžeš to respektovat a nemusíš. Končím tuto debatu, povídejte si o domečku.
Bla, bla...
Ja nic nevynechal. Jen piši dál, tak jak plyne diskuze.
Prosím, kolika lidem už si tuhle trapnou poznámku napsala? Nikomu? Nepovidej, že já jsem ten kdo needituje?
hmmm jak tak koukám tak tady se přiostřuje a už jsem to četla myslím v jedné diskuzy. proč se dohadujete a napadáte? Já nechtěla vyvolat takovouhle atmosferu jen mě zajímalo jestli činča může ten prodávaný domek lepený nebo ne. A tohle dohadování je zbytečné přijde mi i že o ničem, jak kdo píše je snad jedno ne? Jestli to dám do jednoho příspěvku nebo dvou to je banalita podle toho co je pro mne míň pracné a zrovna v tu chvíli na to kliknu. prosím nechte toho snad můžeme v klidu konverzovat co? :P
-
- Stříbrný uživatel
Bohužel, takhle to vždy dopadne, když něco napiši. Některé princezničky musí holt vždy něco najit a začit prudit.
Takže raději s tímto vláknem končím. Když budeš chtít poradit, zkus email, PM /SZ/, nebo icq.
Takže raději s tímto vláknem končím. Když budeš chtít poradit, zkus email, PM /SZ/, nebo icq.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
terezko, ale editace je přece na to, abychom si třeba opravili chyby a nebo překlepy a ne na měnění obsahu zprávy, ne?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Prosíííííííím vááááás lidi! Tak je tenhle "jedlý" domek vhodný nebo ne???? :twisted:
Mně to taky zajímá, chci ho koupit a nevím, jestli tím nenadělám víc škody než užitku! Píšou, že tam je med a škrob, tak k tomu nemám moc důvěry...
Máte s ním někdo nějakou zkušenost???
Mně to taky zajímá, chci ho koupit a nevím, jestli tím nenadělám víc škody než užitku! Píšou, že tam je med a škrob, tak k tomu nemám moc důvěry...
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ivanka napsal:Prosíííííííím vááááás lidi! Tak je tenhle "jedlý" domek vhodný nebo ne???? :twisted:
nevim, podle mě ho tak nesežerou, že by jim to mělo uškodit...jen si tam udělaj otvor navíc a tím konči a dou likvidovat něco novějšího a neokoukanýho-:-)Ja teda osobně bych to asi nekoupila :wink: přírodní dřevo je lepší ;-)
-
- Bronzový uživatel
Martina Tejnilová napsal:Ivanka napsal:Prosíííííííím vááááás lidi! Tak je tenhle "jedlý" domek vhodný nebo ne???? :twisted:
nevim, podle mě ho tak nesežerou, že by jim to mělo uškodit...jen si tam udělaj otvor navíc a tím konči a dou likvidovat něco novějšího a neokoukanýho-:-)Ja teda osobně bych to asi nekoupila :wink: přírodní dřevo je lepší ;-)
Nojo jenže kde seženu přírodní dřevo? Tady v centru Prahy celkem těžko :(
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bibione napsal:Martina Tejnilová napsal:Ivanka napsal:Prosíííííííím vááááás lidi! Tak je tenhle "jedlý" domek vhodný nebo ne???? :twisted:
ja sem tím myslela domečky ze smrkového dřeva.....určitě je v praze najdeš, máš tam zverimexů habaděj :-)
já mám třeba tento... ale nejsem si jistá, z jakého je dřeva:-)
-
- Bronzový uživatel
Martina Tejnilová napsal:Bibione napsal:Martina Tejnilová napsal:Ivanka napsal:Prosíííííííím vááááás lidi! Tak je tenhle "jedlý" domek vhodný nebo ne???? :twisted:
ja sem tím myslela domečky ze smrkového dřeva.....určitě je v praze najdeš, máš tam zverimexů habaděj :-)
já mám třeba tento... ale nejsem si jistá, z jakého je dřeva:-)
jé díky tak tzenhle mám já chtěla takový jako zajímavější, přírodnější aby se tam Elišce líbilo - no i když tak přemýšlím tak jí je to spíš jedno pokud se to ohlodat tak se spokojí i s normálním kupovaným :-))
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hele když ji budeš chtít udělat radost, tak ji tam dej krabici :-D uvíš jak se ji bude líbit :-D:-D
-
- Bronzový uživatel
Martina Tejnilová napsal:hele když ji budeš chtít udělat radost, tak ji tam dej krabici :-D uvíš jak se ji bude líbit :-D:-D
tu hned sežere že jo? I když ona je Eliška zatím taková jako umírněná akorát teď už se tam nějak štrachá je zvyklá chodit se koupat tak už tam visí na dvířkách
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nesežere,ale rozcupuje na miniaturní kousíčky :-D:-D:-D:-D:-D neboj , to ona se ještě ukaže :-D:-D:-D