Bobky nasi male
Bobky nasi male
Ahoj vsichni, chtela bych Vas poprosit o radu. Ma doma 9dni novou 3mesicni cincu (Gadgetku) a od včera ma prujem. Hodne řídky, že to musim pořad uklizet, aby od toho nebyla cela spinava a i ta druha (Bianka) co s ni je v kleci.
Hodne jsem uz o tom cetla tady na foru , zkusim dat suchy hermanek a ty boruvky. Ale spis by me zajimalo, jestli si mohla nejakou nemoc prinest ze zverimexu, odkud ji mam nebo, že ma u me jine granule než dostavala ve zverimexu , vubec me prave nic nenapada cím to muze byt.
Dekuji moc za rady.
Hodne jsem uz o tom cetla tady na foru , zkusim dat suchy hermanek a ty boruvky. Ale spis by me zajimalo, jestli si mohla nejakou nemoc prinest ze zverimexu, odkud ji mam nebo, že ma u me jine granule než dostavala ve zverimexu , vubec me prave nic nenapada cím to muze byt.
Dekuji moc za rady.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já bych to na 90% tipoval na zverimex. Doufám, že se z toho rychle dostane. Nezapomeň pak na rozbor bobků, aby něco nechytla i vaše starší činča.
Naposledy upravil(a) STYRO dne Út Srp 08, 2006 21:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to má ze zverimexu-bych se ani nedivila, kdyby jim dávali i něco co je projímá. Jestli máš možnost,tak ji dej do jiné klece-klidně i menší, na pár dní, než se zotaví to vůbec nevadí a nasaď ji dietu a k tomu přidávej sušený borůvky a nebo heřmánek :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak.
No ja doufám, že to bude v pořadku, pt už jsem si na ni hodně zvykla a nechci o ni přijit. Dnes chudaček ta starší (je bílá) mela ten bobek na kozišku. A vubec nevim, jak ho dat dolu, jak ji to mam ocistit.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
sylvis napsal: Dnes chudaček ta starší (je bílá) mela ten bobek na kozišku. A vubec nevim, jak ho dat dolu, jak ji to mam ocistit.
to se občas stává. Naše Casy ho měla asi 2 dny na hlavě, nešel dolů, ale nakonec to bylo dobrý...
2 sylvis: Kdyz mel tedka nas Čipik trosku prujmecek po tom co jsme ho donesli domu tak jsme resili stejnej problem. Pokud to neni uplne vsaknuty do srsti tak staci vzit navlhcenou hadricku a vymnout s ni z tech chloupku ten bobek.
Tak od vcerejska nase mala ma v jidle i hermanek, tak uvidim, jak to bude vypadat dal. Take jsou kazda v jine kleci...
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
sylvis napsal:Tak od vcerejska nase mala ma v jidle i hermanek, tak uvidim, jak to bude vypadat dal. Take jsou kazda v jine kleci...
Pokud se ten průjem do tří dnů aspoň trochu nezlepšil,tak rači zajdi k vetovi
V patek jsme byli s malinkou na veterine u p. Jekla na veterine v Brne.. Dal nam pro ni leky, ktere ji davam 2x denne do tlamicky a musime zbirat bobky od obou holek. V utery jdeme na kontrolu a bude se delat rozbor bobecku :)
Jinak uz tak velky prujem nemame, ale stale to nejsou ty suche cincili bobecky :D . Už se tesim, jak budu moct dat holky zase spolu do klece.
Jo, jinak v tom zverimexu , jak jsem ji kupovala mi řekli, že cinca ma 3 mesice, ale doktor řekl, že ji jsou max 2 mesice. V tech zverimexech fakt na to kaslou...
Jinak uz tak velky prujem nemame, ale stale to nejsou ty suche cincili bobecky :D . Už se tesim, jak budu moct dat holky zase spolu do klece.
Jo, jinak v tom zverimexu , jak jsem ji kupovala mi řekli, že cinca ma 3 mesice, ale doktor řekl, že ji jsou max 2 mesice. V tech zverimexech fakt na to kaslou...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nejen ve zverimexech... Tady problém začíná už u chovatele :cry:
Tak dnes jsme byli s malou Gadget na veterine na kontrole a delali ji rozbor bobku i Biance, Bianka je v poradku, takže od ni to nedstala. Doktor řekl, že je to tedy ze zverimexu... Tak tam budu volat a jsem zvedava co mi k tomu řeknou..
Co Ti k tomu reknou? No budto nebudou vedet co by mohlo byt spatne a reknou to a nebo plati to stejny ale reknou Ti neco jinyho. Co to uz necham na vlastni predstavivosti. Snazim se nebyt na forech vulgarni.
Naše mala Gadget je už v pořadku a včera jsem to řešila i ve zverimexu, kde jsem ji koupila. To je neskutečne, jak jim jsou ta zviřata ukradena. Nechapu ty lidi. Oni normalne maji jednoho zverolekare pro celou čr. To kdybych tam malickou dovedla, at ji vysetri, tak nez by ta doktorka dojela, tak uz bych ji taky treba nemusela mit.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”