Dva čertíci

Zde pište, pokud se vám narodily mladé činčilky.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Po Zář 19, 2005 18:28

no vidíš to, tak se mi to líbí :lol: . jo, jsem z Teplic, a je to fakt paráda! U tebe budu vědět, že o něj bude dobře postaráno, jsem moc ráda že si ho vezmeš... Zolty jsem holku slíbila za 500, takže taky tak. Bude se u tebe mít vážně skvěle, mám radost! :D mimochodem, nenapadá tě jméno? abych mu tak rovnou začla říkat, ať si zvyká.. mě už nějak jména došly :D :oops:

Disable adblock

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: olomouc

Příspěvekod khelis » Po Zář 19, 2005 18:33

to je skvělý, takovýhle domlouvání!!!!!!
a Camillo!!!! až budeš mít tak za rok až za rok a půl mladé(nebo kdokoli jiný!!!! :lol: :lol: ) tak mě musíte kontaktovat!!!! teď mám sice jen klec malou, ale plánuji udělat velkou klec nějakou na míru přeně do pokoje pro dva páry+odchovna pro mladé a tak Arturovi pořídím manželku!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak se potom kdyžtak ozvěte!!!!!!!!

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Po Zář 19, 2005 18:38

Janča napsal:no vidíš to, tak se mi to líbí :lol: . jo, jsem z Teplic, a je to fakt paráda! U tebe budu vědět, že o něj bude dobře postaráno, jsem moc ráda že si ho vezmeš... Zolty jsem holku slíbila za 500, takže taky tak. Bude se u tebe mít vážně skvěle, mám radost! :D mimochodem, nenapadá tě jméno? abych mu tak rovnou začla říkat, ať si zvyká.. mě už nějak jména došly :D :oops:

Já ze Žatce, takže to máme k sobě kousek. Jméno? Hmmmm... hmmmm... Napadá mě Rarášek, ale neni to ono.. Přítel řekl, Lucky - štístko. No a je to. Ještě vymyslet jméno pro tu holčinu a budou šťastnej pár. :lol:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Po Zář 19, 2005 18:39

khelis napsal:to je skvělý, takovýhle domlouvání!!!!!!
a Camillo!!!! až budeš mít tak za rok až za rok a půl mladé(nebo kdokoli jiný!!!! :lol: :lol: ) tak mě musíte kontaktovat!!!! teď mám sice jen klec malou, ale plánuji udělat velkou klec nějakou na míru přeně do pokoje pro dva páry+odchovna pro mladé a tak Arturovi pořídím manželku!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak se potom kdyžtak ozvěte!!!!!!!!

já tu budu i za rok a půl, začínám být na diskuzích závislá... :lol: Jen jsem zvědavá, jaký mutace mi z nich vyjdou....

Disable adblock

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod khelis » Po Zář 19, 2005 18:43

já jsem taky nějak na těch diskuzích závislá :lol: !!!
a hlavně na téhle :lol: :lol: :roll: :lol:
tak doufám, že pokud mi za rok nespadne internet, tak sem budu chodit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Po Zář 19, 2005 18:45

Žatec je fakt blízko, to je v pohodě.. odtamtud mi táta vozí granule :D . A dobře, začnu mu říkat Lucky - už se na tebe těší! jakmile budou další fotky tak je sem hned dám, ať se můžeš kochat :D .

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Po Zář 19, 2005 18:46

já už jsem si pořídila i ADSL, abych mohla být na činčilách i doma a nejenom v práci... :lol: né, to kecám, ale vytáčený připijení mě fakt nebavilo, nehledě na to, že by mi asi trvalo trochu déle, než bych sem dala fotky. Jen asi už ty fotky budu muset regulovat, jinak se sem nevejdou ostatní uživatelé. Takže Jančo, svýho - mýho Luckyho tu uvidíš, neboj...

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Po Zář 19, 2005 18:46

a kdyby se mě nebo tobě náhodou něco stalo s internetem, tak si napiš moje číslo - 777881451 - ať se můžem domluvit v případě nouze :wink:

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod khelis » Po Zář 19, 2005 18:49

to je zase pravda!!!! :lol:
všechny činčily jsou nádherný a úžasný už sami o sobě!!!! :lol: :lol:

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Stř Zář 21, 2005 21:33

tak změna, holčička je pořád volná.. nepřihlásí se o ní někdo? teď jí léčím na zánět spojivek, chudinku... doufám že bude brzo v pořádku. a bude z ní určitě kočka :wink:

Iva
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Kladno

Příspěvekod Iva » Stř Zář 21, 2005 21:51

Ať je černá princezna brzy v pořádku :lol:

Zolty

Příspěvekod Zolty » Stř Zář 21, 2005 22:24

taky přeji bzký uzdravení a omlouvám se za ty šachy kolem té samičky.. Kdyby nebylo mamčinýho kuplířství ( kdyby mě nechtěla překvapit tím, že mi zamluvila samičku jinde :o ) tak bych si ji určo vzala.. tak jí za mě pozdravuj :wink:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Čt Zář 22, 2005 7:24

Janča napsal:tak změna, holčička je pořád volná.. nepřihlásí se o ní někdo? teď jí léčím na zánět spojivek, chudinku... doufám že bude brzo v pořádku. a bude z ní určitě kočka :wink:

hlavně, ať se brzy uzdraví. Naše malá činča chytla plíseň, má olezlý čumáček, ale už se jí to hojí. Včera chuděra měla šok - měla jsem jí v ruce a přišla Jessie a chtěla jí olíznout :!: No a činča začala ječet. Chudinka malá. Zato ten kluk mrňavej, ten se má k světu. Pořád poskakuje, když chvíli stojí na jednom místě, tak si prostě vyskočí (odrazí se všema čtyřma nohama) a okusuje mi ruce, hodinky, náramek - minule mě okusoval nos. Je hrozně zvědavej. Jen ta malá se pořád nějak bojí. ne a ne si zvyknout. Ale někde jsem četla, že samečkové si dřív zvyknou.... Pozdravuj Luckyho...

Brunda

Příspěvekod Brunda » Čt Zář 22, 2005 9:16

Velikanananska gratulace k cinci-mimcum....Hlavne hooodne zdravicka :lol: jim preje Aja a Brundicka :D

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Čt Zář 22, 2005 11:11

oba jsem je od všech pozdravovala, maj radost :). Lucky je pěknej prevít, pořád šmejdí po kleci, člověk už ani neví kde ho má hledat :lol: . Bára (pojmenovala jsem jí po svý první holčičce - miminku) je trochu plašší, ale to je asi taky tím, že teď na to jedno očičko nevidí a je optrnější.. když ale chce tak se dokáže taky pořádně vyřádit :D . Hlavně doufám že se jí brzo vyléčí. A že se brzy ozve někdo kdo by jí chtěl... vážně by o tu princeznu tady neměl nikdo zájem?

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Čt Zář 22, 2005 11:49

Janča napsal:oba jsem je od všech pozdravovala, maj radost :). Lucky je pěknej prevít, pořád šmejdí po kleci, člověk už ani neví kde ho má hledat :lol: . Bára (pojmenovala jsem jí po svý první holčičce - miminku) je trochu plašší, ale to je asi taky tím, že teď na to jedno očičko nevidí a je optrnější.. když ale chce tak se dokáže taky pořádně vyřádit :D . Hlavně doufám že se jí brzo vyléčí. A že se brzy ozve někdo kdo by jí chtěl... vážně by o tu princeznu tady neměl nikdo zájem?

Bára? to je hezký jméno. Já pořád přemejšlím, jak bych pojmenovala tu mou rozárku maličkou, a na žádný jméno nemůžu přijít. Co by se hodilo k Luckymu? Poradíte mi někdo?

Věřím, že se pro Báru najde novej domov rychle. Já třeba teď po zverimexech vylepila plakátky, že prodám činčiláka. Tak jsem na to zvědavá, jestli to zabere.

Teď mě napadlo, když jí říkám rozárko, jestli bych jí tu Rozárku neměla nechat?.. :)

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Čt Zář 22, 2005 12:05

A proč ne? Rozárka je krásný jméno pro činčilku... Mám neteř Rozárku :).
Uvidíme kam Baruška poputuje až přijde čas... Času mám ještě dost, vždyť je to ještě miniaturní prcek :D .

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Čt Zář 22, 2005 12:14

Janča napsal:A proč ne? Rozárka je krásný jméno pro činčilku... Mám neteř Rozárku :).
Uvidíme kam Baruška poputuje až přijde čas... Času mám ještě dost, vždyť je to ještě miniaturní prcek :D .

Jančo, chtěla jsem se tě zeptat - ty jsi měla Bonýska a Kikinku už od mala spolu v jedné kleci? Já jsem naše činči dostala už starší, museli si na sebe zvykat, tak nevím. I když do toho jednoho roku Rozárky by mohli být s Luckym rozdělení a stejně by byli hned vedle sebe, takže by si na sebe bezvadně zvykli.

Hlavně do tý doby musíme s přítelem udělat tu novou klec, aby tahle byla pro ty mrňousy volná.

K.a.r.l.i.cz.e.k.

Příspěvekod K.a.r.l.i.cz.e.k. » Čt Zář 22, 2005 12:15

Janča napsal:tak už jsem si je zvážila - jeden má 46, druhý 48 gramů. to je docela v pohodě, ne? oba vypadaj moc spokojeně, většinu času jsou přisátý k mámě a když je to přestane bavit, tak jdou zkoumat okolí :D . Jsou vážně úžasný!

To musí být skvělý :lol: Taky bych jednou chtěl mít maličký činčilky. Snad se to povede, až příjde čas.

A posílám pozdní gratulaci s přáním co nejlepšíííhooo činčiilííííhoooo živoootaaaaa!

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Čt Zář 22, 2005 12:24

camilla napsal:Jančo, chtěla jsem se tě zeptat - ty jsi měla Bonýska a Kikinku už od mala spolu v jedné kleci? Já jsem naše činči dostala už starší, museli si na sebe zvykat, tak nevím. I když do toho jednoho roku Rozárky by mohli být s Luckym rozdělení a stejně by byli hned vedle sebe, takže by si na sebe bezvadně zvykli.

No, já oba koupila už dospělý... Bylo to trochu složitější - měla jsem tři šedivý, dva kluky a jednu holku. Holku jsem musela prodat a místo ní jsem si pořídila Kikinku - to jí byl asi rok, loni v létě, dřív jí měl samotnou jeden kluk. S klukama se seznámila v pohodě, ani na sebe neštěkli. Měla pak dvě mimča - nejdřív jednu šedivou a pak bílou Áju, ale ta se narodila až v době kdy oba dva kluci umřeli na stoličky - asi měsíc po sobě, byl to otec se synem tak to asi měli vrozený :( . Hned potom co umřeli - takže ještě před narozením Áji, jsem koupila Bonýska - tehdy taky asi ročního, a taky dřív bydlel sám. Nejdřív na něj Kikina byla jako pes, ale asi za dva dny si na sebe zvykli a bylo všechno v pohodě, a když se narodila Ája tak jakoby vůbec nevěděl, že není jeho :D .

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Út Říj 11, 2005 11:50

tak jsem dala do galerie nový fotečky těch mrňousků... I když se omlouvám, hlavně Kamile, že tam je Lucky samotnej jenom jednou - vůbec nechtěl pózovat, udělat tu jednu fotku byl hroznej boj :lol: . Jinak Bára už je naprosto v pořádku a až vyroste, poputuje do Brna k paní Švehlový - bude to velká cestovatelka :D . A navíc vlastně její táta je taky moravák, tak se vrací ke kořenům :lol: .

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Út Říj 11, 2005 12:03

jé, děkuju, je super. Hned jsem si obrázek uložila, abych si ho mohla dát na net. Je kouzelnej. Naši prckové taky pořád lozí po kleci. Rozárka ta spíš do vejšek, pořád sedí na tý nejvyšší poličce - jako by se stranila ostatním a je pořád taková plachá. Cipísek ten zase pořád lítá po spodku klece, když otevřu dvířka, hned ho mám u sebe, ďáblíka. když jim dám písek, tak v něm tak srandovně poskakují - jak blechy. Žebrat uměj dokonale. A co je nejlepší, Rozárce už zarůstá čumáček - konečně už jí ta plíseň pustila..

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Út Říj 11, 2005 12:11

skvělý, to je dobře že už se uzdravila.. Lucky jí držel palce :D . To ty mý potvory se zrovna teď v neděli naučili lézt až úplně nahoru - rodiče už nemaj kam utéct :). Akorád dolu jim to ještě nejde, ale i to vychytali - vrhaj se střemhlav do písku (ten je měkčí :lol: ). Taky asi od Bonýska okoukali jak má návrhy na Kikinu... a zloběj se tím navzájem :oops: :lol: Stejně se mi nejvíc líbí že se fakt chovaj skoro jako jednovaječný... když se něco naučí jeden, druhej to okouká do půl minuty a hned to uměj oba, takže dělaj všechno stejně :D

Disable adblock

Vrátit se na “Máme miminka”