Alice napsal:Styro skontroluje ceciky. Mne sa nezda aby mlada so skvelou porodnou hmostnostou len tak zomrelo. Pozri ci su funkcne a skus metodu obmienannia. Najprv jeden u mamky a potom druhy. To je velmi divne ze zomrel.Tam zrejme nebolo nieco v poriadku.
Neviem ako by som mohol skontrolovať či sú funkčné, mal som dosť problémov ich pozrieť. Miška je vcelku kľudná, ale len kým sa ju nesnažím kontrolovať odspodu. To nechce dopustiť. Na vzhľad vyzerajú v pohode, čisté, aj oba trochu vystúpené. V obmieňaní by problém nemal byť, malí občas behali, aj Miška sa niekedy presúvala, takže vystriedať by sa mali. Mňa iba prekvapila rýchlosť, s akou to prišlo. Je pravda, že malý chudol, ale ešte večer v pohode lozil po siporexovej kocke a ráno koniec. Našiel som ho v keramickej miske na granule, nemohlo by sa stať, že by ho tam Miška nedopatrením pritlačila o hranu? Mladé za ňou behali aj keď išla do čuracieho kúta alebo k miske sa nakŕmiť. Alebo mohlo mať nejakú poruchu trávenia, aj keď som si všimol, že miniatúrne bobečky z neho vychádzali. Veľké vyzerá v pohode, priberá a už spolu s Miškou okusovalo aj sépiovú kosť. Stredné som pripravený dokrmovať, nadšené síce nie je, ale nejaký mililiter doňho dostanem. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Tentoraz budem bojovať!