Tvrdá bulka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Ferdíček to pěkně zvládl
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem si pořádně oddychla. :P Pozdravuj Ferdíčka a přejeme brzké uzdravení. :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, fotky budou zítra, dnes už jsem to nezvládla.
Ferdík je OK, teď jsme zase vyplachovali, vůbec se mu to nelíbí, ale musíme.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Omlouvám se, fotky budou zítra, dnes už jsem to nezvládla.
Ono je to dobrý, že se vzpírá, to znamená, že se uzdravuje ;-) Sice je to snim boj, ale určitě bude za pár dnů v pohodě 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
prííííma, u nás spadly 4 kameny ze 4 srdcí (3 činčilí a 1 moje) :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Po dnešním vyplachování rány desinfekcí se Ferdíček urazil, zalezl do lahve a nemluví s námi. Už je tam několik hodin a trucuje, nechce ani pamlsek. Konečně jsem nacpala fotky do galerie http://fotogalerie.cincila.com/thumbnails.php?album=656
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
To bude dobré, uvidíš. Jestli Ferdíček trucuje, znamená to, že ho nic nebolí a nechápe, proč ho prudíš :wink: Takže aspoň něco pozitivního. Moc na vás myslíme a držíme tlapky i ocásky :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Pořád se mu do toho lepí chlupy, kdyby se tak neškubal, tak mu to zastřihnu. Rána se pořád zalepuje, takže je to mučení dvojnásob, nejdřív se to musí navlhčit, rozevřít, a teprve potom tam strčit stříkačku a propláchnout. Ona ta sestra ho držela úplně perfektně, ale mně ten chvat vůbec nejde. Je to teda pro dva, jeden drží a druhý operuje. To je horší, než dokrmovat stříkačkou. On už to má tak naučené, že levou stranu přede mnou schovává, sedí na klíně připláclej k mému břichu levou stranou obličeje. Když ho otočím, otočí se zpátky nebo zdrhá.
Nejhorší je to vymačkávání hnisu, je to ošklivé a ještě to páchne, chudák Ferdík, dneska bych mu možná už dopřála koupel před mučením.
Nejhorší je to vymačkávání hnisu, je to ošklivé a ještě to páchne, chudák Ferdík, dneska bych mu možná už dopřála koupel před mučením.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Pořád se mu do toho lepí chlupy, kdyby se tak neškubal, tak mu to zastřihnu. Rána se pořád zalepuje, takže je to mučení dvojnásob, nejdřív se to musí navlhčit, rozevřít, a teprve potom tam strčit stříkačku a propláchnout. Ona ta sestra ho držela úplně perfektně, ale mně ten chvat vůbec nejde. Je to teda pro dva, jeden drží a druhý operuje. To je horší, než dokrmovat stříkačkou. On už to má tak naučené, že levou stranu přede mnou schovává, sedí na klíně připláclej k mému břichu levou stranou obličeje. Když ho otočím, otočí se zpátky nebo zdrhá.
pevná nervy, je to hnusny,ale naštěstí to netrva věčně
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Držíme Ferdíčkovi pěstičky. Ferda je silný kluk on to zvládne a ta taky.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
koukam, ze ferdik je takovy maly cincily nestastnik.nejdriv zoubky a ted tohle:( .Ale on uz jednou predvedl, ze je velkej bojovnik:wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice nešťastník, ale zase celých 9 let mu kromě jedné zácpy nic vážného nebylo. Před chvílí jsem ho zase mučila, chudinka. Vymačkala jsem dost hnisu. Nedá se udržet ani zabalený do ručníku, žádná svěrací kazajka ho nezastaví, prostě z toho vždycky nejdřív dostane pacičky a už zdrhá.
-
- Zlatý uživatel
A Ty se divíš? Já bych zdrhala taky! :D Náhodou je dobrej. Za 9 let jenom dvě nemoci, to jde. Sice obě stály za to, ale zvládnul to, kluk šikovná.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
To bude dobrý, zvládnete to. Moc na vás myslíme :wink: :wink: :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
V podvečer dostal Ferdík poprvé píseček, hned se vyrochnil a nakonec v koupelně usnul(jeho lahev s pískem). Nakonec jsme mu písek sebrali a nastalo zase mučení. Přijde mi, že to brouček čím dál hůř snáší, analgetika už přestala působit, tak ho to asi bolí. Je mi ho tak líto :cry: , dokonce dneska i kňučel.
Odpoledne jsem mu dala granulky od paní Žďárské, co jsem dostala na srazíku od Petry, hrozně mu chutnají. První granuli mi hladově vytrhl z ruky a nemluvil se mnou, dokud ji nesnědl, tak jsem mu jich nasypala víc.
Můžeme být rádi, že Ferdík sám papá a kašičky se nekonají.
Odpoledne jsem mu dala granulky od paní Žďárské, co jsem dostala na srazíku od Petry, hrozně mu chutnají. První granuli mi hladově vytrhl z ruky a nemluvil se mnou, dokud ji nesnědl, tak jsem mu jich nasypala víc.
Můžeme být rádi, že Ferdík sám papá a kašičky se nekonají.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Taky ferdíčkovi fandíme, to se určitě zahojí.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Jo omlouvám se za to malý F
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ty asi víš nejlíp, jak se co léčí, když jsi doktorka.
Jak to vidíš s hnisavým zánětem? Na jak dlouho to asi bude?
Jak to vidíš s hnisavým zánětem? Na jak dlouho to asi bude?
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je nového s Ferdíkem, až teď jsem si přečetla, že je nemocný.
Držím všechny palečky ať se Ferdík uzdraví.
Jarka
Držím všechny palečky ať se Ferdík uzdraví.
Jarka
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
S Ferdíčkem nového, brání se čím dál víc, má ze mě záchvaty paniky.
Zdrhá, brání se, navíc ta ranka mu zarůstá, je čím dál užší, takže blbě se to proplachuje stříkačkou. Ráno jsem z toho vytlačila hodně hnisu, teda až po delším mučení, kdy ustoupil ten stroupek, co to blokoval.
Strašně ten hnis smrdí, ale Ferdíček se musí uzdravit, je to bojovník.
Zdrhá, brání se, navíc ta ranka mu zarůstá, je čím dál užší, takže blbě se to proplachuje stříkačkou. Ráno jsem z toho vytlačila hodně hnisu, teda až po delším mučení, kdy ustoupil ten stroupek, co to blokoval.
Strašně ten hnis smrdí, ale Ferdíček se musí uzdravit, je to bojovník.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
A kdy máte jít na kontrolu? Když je to stále hnisající, myslím že by to měl mít pod kontrolou odborník. Držíme všechny packy, ať se to zlepší.
-
- Stříbrný uživatel
Ahoj terezko,vyrid ferdickovi ze na nej porad myslime,aby mu uz bylo dobre :) je dobre ze to nevzdavas a snazis se mu pomoct.moc ho od nas pozdaravuj.posilame pusinu:-*
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jdeme na kontrolu zítra ve 14 hodin.
Mučení nás dneska večer ještě čeká, teď jsem přišla z venčení domů.
Mučení nás dneska večer ještě čeká, teď jsem přišla z venčení domů.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
Terezko, taky držíme moc a moc všechny pacičky a doufám, že Vám dneska paní doktorka řekne dobré zprávy. Ferdíček je moc velký bojovník a zvládne to! On ví, že ho netrápíš, ale že mu pomáháš. >:*B
Moc na Vás myslíme, aby už to dlouho netrvalo a Ferdíček byl v pořádku. A posíláme pozdravy!!!!!
Moc na Vás myslíme, aby už to dlouho netrvalo a Ferdíček byl v pořádku. A posíláme pozdravy!!!!!
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme zpátky od doktorky. Hnis nezmizel, takže doktorka mu to znovu víc nařízla, vymačkala hnis a pokračujeme v podávání antibiotik a vyplachování rány desinfekcí ve stříkačce.
Kontrolu máme až ve čtvrtek za týden, takže doufám, že už to bude lepší. Doktorka říkala, že ta bulka Ferdíka nebolí, tak se nemám bát, že bych mu ublížila tou stříkačkou. Že je to jako puchýř, propíchnutí vrchní kůže taky nebolí. Nezbývá mi, než jí věřit.
Kontrolu máme až ve čtvrtek za týden, takže doufám, že už to bude lepší. Doktorka říkala, že ta bulka Ferdíka nebolí, tak se nemám bát, že bych mu ublížila tou stříkačkou. Že je to jako puchýř, propíchnutí vrchní kůže taky nebolí. Nezbývá mi, než jí věřit.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”