tak pred timhle clovekem teda smekam, neznate ho nekdo?
-
- Zlatý uživatel
tak pred timhle clovekem teda smekam, neznate ho nekdo?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
No mi stačí vidět TV Nova a mám svůj názor.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to je hezký :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Hezký to je moc, jen se bojím nakolik je to přibarvené pro lidské oko..:)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Ladus až budeš dělat pro zvířata, to co ten člověk tak potom něco piš...možná ty zvířata nemají krásné kotce a já nevím, co všechno ještě, ale aspon se o ně někdo stará.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
to je od něj moc hezké, přemýšlela jsem,že bych se na něj pokusila sehnat kontakt a třeba mu nějak alespon málo přispěla,nebo nějak pomohla.ale nevím jak no,jedině až budu mít nějakou cestu kolem :)
-
- Zlatý uživatel
presne to je moje rec Reeno.Jen vyjimecne, kdyz je to nutne porusuji vstupy sem mezi vas, ale tady musim reagovat.Pribarveno neni nic a mam to dokonce zjisteno pres zname, zabyvajici se ochranou zvirat.Ten clovek nezna odpocinek a vsechen svuj cas venuje pouze zviratum.A presto se najdou takove lidske hyeny, ktere ho pomlouvaji, kydaji na nej spinu a hlavne mu jeste ke vsemu zabijeji a travi zvirata, az budu mit cas, dam sem odkaz.Bylo mi z toho nanic, kdyz jsem videla, jak mu tam ukradli a pozabujeli mladata, zvirata a hlavne ukradli toho ochoceneho cunika, proc asi, ze.Nejvetsi svinarna na tom je ta, ze ty zvirata si uz jednou prosla peklem, on jim vratil duveru v cloveka, takze ke svym varhum prisli s naprostou duverou, hnus.
Treba to tam nevypada, jako na zamku, pan vypada, jako Krakonos, ale srdce ma na dlani.Vzdyt nebyt jeho, tak by i ta fenka labradora byla usmrcena tim "uzasnym"vetem.
Treba to tam nevypada, jako na zamku, pan vypada, jako Krakonos, ale srdce ma na dlani.Vzdyt nebyt jeho, tak by i ta fenka labradora byla usmrcena tim "uzasnym"vetem.
-
- Zlatý uživatel
LenkaKarlovyVary napsal:to je od něj moc hezké, přemýšlela jsem,že bych se na něj pokusila sehnat kontakt a třeba mu nějak alespon málo přispěla,nebo nějak pomohla.ale nevím jak no,jedině až budu mít nějakou cestu kolem :)
\Konatkt na nej mam, poslu Ti ho sz:-)
-
- Zlatý uživatel
Tady je kontakt, kdo chcete pomoci te zachranene fence labradora, cekaji ji operace
: http://www.lozcr.cz/aktuality-podle-reg ... veterinaru /
..... "Fenečka má kožní nádor na krku a nádor na struku mléčné žlázy. Bude provedeno histologické vyšetření. Provedeným sonografickým vyšetřením dutiny břišní byla zjištěna výrazně zvětšená slezina. Veterináři provedou podrobné předoperační vyšetření krve. Nešťastná fenka zůstává v péči veterinární ordinace v Tetčicích a Klubu ochránců zvířat. Věříme, že se její stav brzy zlepší. Pokud chcete pomoci finančně přispět na její léčbu, přinášíme číslo bankovního účtu Klubu ochránců zvířat. Je to 2578475001/5500. Do kolonky zpráva pro příjemce uveďte prosím, že jde o příspěvek na léčbu labradorky. Děkujeme za Vaši pomoc."
: http://www.lozcr.cz/aktuality-podle-reg ... veterinaru /
..... "Fenečka má kožní nádor na krku a nádor na struku mléčné žlázy. Bude provedeno histologické vyšetření. Provedeným sonografickým vyšetřením dutiny břišní byla zjištěna výrazně zvětšená slezina. Veterináři provedou podrobné předoperační vyšetření krve. Nešťastná fenka zůstává v péči veterinární ordinace v Tetčicích a Klubu ochránců zvířat. Věříme, že se její stav brzy zlepší. Pokud chcete pomoci finančně přispět na její léčbu, přinášíme číslo bankovního účtu Klubu ochránců zvířat. Je to 2578475001/5500. Do kolonky zpráva pro příjemce uveďte prosím, že jde o příspěvek na léčbu labradorky. Děkujeme za Vaši pomoc."
-
- Zlatý uživatel
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
S nádory je potíž, každý rok musí moje fenka na operace 1-2x ročně, pořád se jí dělají. Hlavně aby jí už bylo líp, prožila si svoje ta fenka z toho článku.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Reňaaa napsal:Ladus až budeš dělat pro zvířata, to co ten člověk tak potom něco piš...možná ty zvířata nemají krásné kotce a já nevím, co všechno ještě, ale aspon se o ně někdo stará.
Souhlas. Je fajn, ze nejsou vsichni lide uplne zli.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Reňaaa napsal:Ladus až budeš dělat pro zvířata, to co ten člověk tak potom něco piš...možná ty zvířata nemají krásné kotce a já nevím, co všechno ještě, ale aspon se o ně někdo stará.
Tenhle pán si určitě zaslouží velký obdiv za to, jak nesobecky se o zvířata stará, o tom nepochybuju a moc mu fandím, ale musím se zastat i Laduse, kdo se někdy účastnil natáčení tv Nova, tak ví, že informace v reportážích musí brát s rezervou :wink: