8 velkých bobků najednou
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
8 velkých bobků najednou
teď jsem zrovna zpozorovala u Amálky něco, co jsem ještě u činčil neviděla. Seděla na zadních a v podstatě z ní vyjelo naráz 8 velkých bobků. Velkých znamená tak 1cm dlouhý (což by samo o sobě nebylo zvláštní), ale měly v průměru tak 5mm (což už zvláštní je). Opravdu po ní zbyla hromada. Napadlo mě, že by to mohlo být před porodem. Už dva dny skoro nejí a rychle dýchá a už vysloveně polehává. Ale jinak je v pohodě, až na to, že je to ještě větší koule než Casy... :)
Už jste někdo takový bobky u činčily viděl :?:
Už jste někdo takový bobky u činčily viděl :?:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Takhle velké bobky jsem sice neviděla, ale Ferdyš taky občas kadí jak na běžícím pásu jeden bobek za druhým a zanechává po sobě smrdutou hromádku(začestvas smrdí) :(.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
To třeba fakt může být před porodem... Třeba začala mít občasné bolesti, to pak povolí všechny svěrače (prý i u lidí před porodem). Každopádně držím palce, ať to celé zvládnete a mikrošci ať se mají k světu.
Mě se stalo, že Pišta vytlačil tak 6 - 8 bobků - nevím jestli najednou, ale když jsem na něj zničehonic začala mluvit a on seděl na sedátku, lekl se a utekl do domečku. Po něm zůstala na poličce hromádka teplých bobečků a bylo jich fakt hodně - težko říct, jestli to bylo najednou, ale od mluvení po útěk do domečku utekly tak 4 vteřiny. A těhotenstvím to zřejmě nebylo .... :lol: :lol: :lol: Připadá mi to normální, známe přece ty jejich kanonády při výbězích... :lol: :lol:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”