osamele miminko osmaka degu
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
osamele miminko osmaka degu
ahoj, mam urgentni problem. vcera mi umrela samicka osmaka degu a zustalo mi po ni jedno male, stare 2 dny. chtela bych ho zachranit a nejlepsi moznost je dat ho jine osmacce, ktera ma zrovna male, ze by ho vzala k sobe a kojila..jsem z brna. moc prosim o pomoc. dekuju
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: osamele miminko osmaka degu
nebylo by lepší napsat na jejich forum ? http://www.osmak-degu.net/ tam asi seženeš více rad, než tady ;)
-
- Zlatý uživatel
tady maji nekteri lide tez osmaky, ale na jejich foru to bude lepsi.Nez sezenes nekoho, tak urcite krm zatim stejne, jako mladata cincily, kocicim mlekem pro kocky s glukopurem tenkou strikackou a masirovat mu brisko.Musi byt v teple, tak zabalit do deky a dat k topeni.Jsi z Brna, zavolej na veterinu Palackeho na pohotovost, poradi Ti tam
telefon:731878484-pohotovost
primo na veta pres hlodavce:732615647
telefon:731878484-pohotovost
primo na veta pres hlodavce:732615647
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
držím palce aby přežilo a našlo nahradni maminku, a jak psala jasmin, i mu hlaď břiško.Hodně štěstí.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jak to dopadlo? Já odkojila 4 osmáčata (kdysi, aslespoň 10 let) to ještě nebylo kočičí mlíko a tak... Jen mlíkem s glukopurem. Je pravda, že měli ale oporu zbytku rodiny - samce a samice, kteří je masírovali....