Hledá se náhradní máma.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Hledá se náhradní máma.
Oznamujeme, že Sárra porodila 4 miminka. 2 kluky a 2 holky, všichni jsou standardci. První klučina 48g, druhý 37g, první holčina 54g!!! a druhá 34g.
Máme ale problém. Jsou to 4 mišulky, a pro Sárru bude obtížné je všechny udržet. Proto hledáme náhradní maminu, která nám pomůže s odchovem. Prosím někdo z Opavy nebo Ostravy popř. Krnova kdo má samičku, která právě porodila 1 miminko, a byl by ochoten nám pomoci, aby se ozval.
Předem moc děkujeme... já i Sárrinka.
Máme ale problém. Jsou to 4 mišulky, a pro Sárru bude obtížné je všechny udržet. Proto hledáme náhradní maminu, která nám pomůže s odchovem. Prosím někdo z Opavy nebo Ostravy popř. Krnova kdo má samičku, která právě porodila 1 miminko, a byl by ochoten nám pomoci, aby se ozval.
Předem moc děkujeme... já i Sárrinka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Sára od švigry má dvě mimina.. kdyby jsi nikoho nesehnala, tak snad bychom mohli ještě jedno "adoptovat"..
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:Sára od švigry má dvě mimina.. kdyby jsi nikoho nesehnala, tak snad bychom mohli ještě jedno "adoptovat"..
Ježíši to je moooc super!!! Lepší by byla spíš samička co má jen jedno (aby se to mimi 100% dostalo k cecíku), ale rozhodně tvou nabídkou nepohrdnu. Ještě chviličku počkám a ozvu se přes SZ. Mooooc děkuji.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
No já sice z Krnova jsem a mám holčičku ale už je pozdě miminko se narodilo 29.3,Takže už doma není a Syndi už mlíčko nejspíš nemá:(Je mi líto že je to tak pozdě jinak bych Ti moc ráda pomohla :( :wink:
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem z Krnova ale asi ti nepomůžu, sama mám doma tři mimča a krmím je sušeným mlíčkem, protože maminka je nechtěla :(, leda zkusit jestli by se nestarala o cyzí, když vlastní nechce.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JanisekB napsal:Já jsem z Krnova ale asi ti nepomůžu, sama mám doma tři mimča a krmím je sušeným mlíčkem, protože maminka je nechtěla :(, leda zkusit jestli by se nestarala o cyzí, když vlastní nechce.
Děkuji za nabídku, pokud odmítla ty svoje tak cizí určitě nepříjme.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Malé miminka maminka odvrhla. Druný den ráno je sice zase přijala, ale odpoledne je už zase nechce... proto jsem je matce odebrala... dám šanci těm dvěma velkým a už matku nebudu stresovat. Náhradmí mámu(max jedno mimi a nejlépe novorozenec) stále hledám pro ta dvě zbývající. Zatím je krmím štěněčím mlékem, ale činčilí by bylo lepší. Ještě zkusím sehnat kojící morčecí samici - i když tato varianta není nejlepší - stále je lepší než sušené mléko. Kdyby někdo měl kojící morčí s jedním mláďetem a byl ochoten pomoci... budu moc ráda. Děkuji.
Mohu se dostat do Ostravy, Opavy(blízkého okolí) a Krnova.
Mohu se dostat do Ostravy, Opavy(blízkého okolí) a Krnova.
mohu byt nahradni matka.mam pracovni praxe.honorar 8-9000$+150$ mesicne.prosim psat pogotovie@ya.ru :)
nebo volat 38 068 642 9506(Ukraine)
No lwici hledala novou činčilí maminku pro své narozené činčilky. Ale už je pozdě...činčilky už pujdou do světa :-D
No lwici hledala novou činčilí maminku pro své narozené činčilky. Ale už je pozdě...činčilky už pujdou do světa :-D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hele asi to bylo myšleno trochu jinak a je to trošku pozdě: :lol: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lannka napsal: mohu byt nahradni matka.mam pracovni praxe.honorar 8-9000$+150$ mesicne.prosim psat pogotovie@ya.ru :)
Děkuji za nabídku, maminku už nepotřebujeme.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”