Ebony white cross
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ebony white cross
Narazila jsem na tuto mutaci už na mnoha stránkách a tak bych se chtěla zeptat, jakým křížením tato mutace vzniká (? ebony+white?)? A taky jaké mutace vzniknou, když se zkříží ebony white cross a standart? :) Děkuji všem za odpovědi :D :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ebony white cross
Terciolka napsal:Narazila jsem na tuto mutaci už na mnoha stránkách a tak bych se chtěla zeptat, jakým křížením tato mutace vzniká (? ebony+white?)? A taky jaké mutace vzniknou, když se zkříží ebony white cross a standart? :) Děkuji všem za odpovědi :D :wink:
ebony white crosss je white ebonek :-) Vznikne ti spojenim ebonka a white činčilky :-)
Ebon white cross a standardek ti da bílé činčilky, white ebonky, ebonky, standardky
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to kombinace white a ebony..
Ty mutace si najdi tady:
http://www.silverfallchinchilla.com/genetics/ChinCrossCalculator.aspx
Záleží i na tom jak moc tmavého white ebonka máš..:wink:
Ty mutace si najdi tady:
http://www.silverfallchinchilla.com/genetics/ChinCrossCalculator.aspx
Záleží i na tom jak moc tmavého white ebonka máš..:wink:
Naposledy upravil(a) Denča Bártková dne Čt Led 31, 2008 22:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re:...
Mockrát děkuji za info, právě přemýšlím, že bych si koupila samičku této mutace :wink: :D
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terciolka napsal:Mockrát děkuji za info, právě přemýšlím, že bych si koupila samičku této mutace :wink: :D
myslim že je bude mít Lida, Janča, Lwici, Ja, cin.estranky.cz, žanda .... atd :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:Terciolka napsal:Mockrát děkuji za info, právě přemýšlím, že bych si koupila samičku této mutace :wink: :D
myslim že je bude mít Lida, Janča, Lwici, Ja, cin.estranky.cz, žanda .... atd :-)
No.... někdo poblíž Brna by byl vhod :D , aby činčilka nemusela jezdit tak daleko. Na době čekání nezáleží :D Dívala sem se na všechny možné stránky a nejbližší chovatelé jsou tak v poblíž Ostravy :cry:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terciolka napsal:No.... někdo poblíž Brna by byl vhod :D , aby činčilka nemusela jezdit tak daleko. Na době čekání nezáleží :D Dívala sem se na všechny možné stránky a nejbližší chovatelé jsou tak v poblíž Ostravy :cry:
Hele zkus romanu, ta je z brna a má ebonka s wilsonkou ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Je nějaký rozdíl mezi white ebony cross a ebony white cross (jako třeba v převažující barvě, nebo tak něco)?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Matty napsal:Je nějaký rozdíl mezi white ebony cross a ebony white cross (jako třeba v převažující barvě, nebo tak něco)?
nn.neni. je jedno jestli řekneš ebon white nebo white ebon ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Ale nedávej white ebona k třeba wilson white nebo mosaic apod...letální faktor :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nn to by mě nenapadlo :D . Ptala jsem se jen proto, že mi to připomínalo něco jako white mosaic versus silver mosaics. Jinak o pořízení white ebony samičky uvažuju. Ale asi až někdy později, protože nám teď přibyde medium ebonek (ti pak by mohli mít nádherné mikrošky. Nejlepší je, když bílá mamča má úplně černé mimčo :lol:!)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
rozlisuje se u white ebony - light, medium, dark a extra dark? A da se to vubec nejak poznat?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kač napsal:rozlisuje se u white ebony - light, medium, dark a extra dark? A da se to vubec nejak poznat?
nedá:-) Ja prostě beru, že je white ebon ...a je světlej a tmavej :-) to je cely:)
-
- Zlatý uživatel
Kač napsal:rozlisuje se u white ebony - light, medium, dark a extra dark? A da se to vubec nejak poznat?
Na zahraničních stránkách tyhle výrazy občas používaj. Aspoň někde jsem viděl " White Ebony Light" .
Jeden White ebonek - černý s bílým ocáskem :P
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ten je supeeer :) :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
diky :D
ten cerny je fakt zupeer
ten cerny je fakt zupeer
-
- Stříbrný uživatel
Taky jsem si pořídila jednu krasavici této barvy. Budu k ní mít krásného černého klučinu, tak snad příští rok budou nějaká miminka. Ale to je na dlouho :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MyšuMyšu je moc krásná, tak snad budou mimča po ní :D.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme viděli tu krásku white ebony tak sem se rozhodla že si časem asi taky pořídíme ebonka :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já taky považuju ebonky (black, brown, white,...) za jedny z nejkrásnějších mutací. Doufám, že se taky jednou dočkám.
-
- Zlatý uživatel
Nejkrasnejsi jsou Ebonci ve spojeni s recesivni barvou :) . Doufam , ze se nekdy dockam miminek White Ebon Violetků nebo White Tan violetků :).
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spoléhám na tebe, že nám to tu "vyrobíš" :wink: :lol:
Ale teď vážně, fakt by mě zajímalo jak taková barvička vlastně vypadá (Teda ta whtie tan violet. A taky bych ráda věděla, jak se rozpozná beige od beige violet. Dívala jsem se kdysi na nějaké fotky, ale neviděla jsem v tom moc velký rozdíl.)
Ale teď vážně, fakt by mě zajímalo jak taková barvička vlastně vypadá (Teda ta whtie tan violet. A taky bych ráda věděla, jak se rozpozná beige od beige violet. Dívala jsem se kdysi na nějaké fotky, ale neviděla jsem v tom moc velký rozdíl.)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dá se to poznat ;-) Hlavně podle uší :-) Všechno co má violeta na sobě, tak ma nafialovělý uši :-)
White tan violet má teď Jesse koupenou. Vypadá uplně stejně jako beige white mosaic, jenom s tim rozdílem, že ma nafialovělý ouška:-) Ale existujou i beige white mosaiky, které mají na sobě fialové fleky:-)
White tan violet má teď Jesse koupenou. Vypadá uplně stejně jako beige white mosaic, jenom s tim rozdílem, že ma nafialovělý ouška:-) Ale existujou i beige white mosaiky, které mají na sobě fialové fleky:-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Právě když jsem se na Snow dívala, tak mě napadlo, jak se to dá vlastně rozpozat. Tak díky za radu :wink:
-
- Zlatý uživatel
Sněhulka (White Tan Vio ) ma ve srovnani s moji Beige White Mosaicou fialovy konce uši a mirnej vio nadech na kožišku . Takovehle vio znaky mužou mit i obyčejni Violet Carriers , ono se časem ukaže , jestli je Vio , nebo jestli je jen dobra herečka :). Časem ji dam na Dark Ebony Violeta , takže mimina budou skvely :).