Máme dva mikrošky
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Máme dva mikrošky
Bohužel, moje zlé tušení se vyplnilo.. Scrapie dneska přivedla na svět dva mikrošky.. porodní váha je 55 a 51 g. Nechápu to, vůbec bych ji na to netypla.. lítala jak střelená, koupala se normálně.. No už jsou ale na světě.. :) tak se z nich můžu alespoň radovat.. jenom mám strach o maminku.. :| Navíc dneska jedu na týden pryč.. sice jsem domluvená se švigrou, že je bude střežit, ale přeci jen bych s ní nejraději zůstala sama..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
=D> :-({|= \:D/ \:D/ Veliiiiiiiiikááááááááá gratulaceeeee!Neboj švigra to zvládne!:)At se jim daří a mamice taky:)
Naposledy upravil(a) nikolka135 dne Ne Črc 08, 2007 16:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Máme dva mikrošky
Denča Bártková napsal:Bohužel, moje zlé tušení se vyplnilo.. Scrapie dneska přivedla na svět dva mikrošky.. porodní váha je 55 a 51 g. Nechápu to, vůbec bych ji na to netypla.. lítala jak střelená, koupala se normálně.. No už jsou ale na světě.. :) tak se z nich můžu alespoň radovat.. jenom mám strach o maminku.. :| Navíc dneska jedu na týden pryč.. sice jsem domluvená se švigrou, že je bude střežit, ale přeci jen bych s ní nejraději zůstala sama..
Gratuluju !!!! :-) Samičce něco je ?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze Denca narazela na vek samicky :wink: , ale mooooc gratuluju :wink: , mimca maji krasnou vahu a dve by mamine nemely dat moc zabrat tak snad bude vse ok:-) at miminka pekne rostou a mamina se pilne stara :wink: .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
boruvka311 napsal:Myslim ze Denca narazela na vek samicky :wink: , ale mooooc gratuluju :wink: , mimca maji krasnou vahu a dve by mamine nemely dat moc zabrat tak snad bude vse ok:-) at miminka pekne rostou a mamina se pilne stara :wink: .
Je ji 11 měsíců, tak by to nemusela bejt taková hrůza. Pokud má přes 500g, tak by neměl bejt problém. Ale pokud porodila, tak je vše ok.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji!!!!
Přeji špetku starostí
hrníček lumpáren
řeku dalších miminek
jezero radosti
moře lásky
a oceán bobečků \:D/ >:*B >:*B
Přeji špetku starostí
hrníček lumpáren
řeku dalších miminek
jezero radosti
moře lásky
a oceán bobečků \:D/ >:*B >:*B
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k miminkům :) a přeji jim hodně zdravíčka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
to je jak v tý pohádce se sudičkama:já ti přeju krásu,já ti přeju chytrost,já ti přeju hodně radosti,já ti.........atd.. :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
Hodné zdravíčka mamině i prckům!!!!! :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace !!!!!!!!!
Pískulák a Pískulka posílají gratulace z Brna :D
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: mooooc gratulujeme :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jižní čechy
Taky moc gratuluju!
:D
Mimochodem když jsme u těch miminek - nevíte někdo o volném mláďátku - samičce? Ráda bych nějakou mutaci. Mám doma už dvě holky (standart), tj. zkušenosti mám, jen bych jim chtěla pořídit ještě kamarádku. Díky moc!
Mimochodem když jsme u těch miminek - nevíte někdo o volném mláďátku - samičce? Ráda bych nějakou mutaci. Mám doma už dvě holky (standart), tj. zkušenosti mám, jen bych jim chtěla pořídit ještě kamarádku. Díky moc!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme na tom stejne.Ja taky shanim samicku a ne ji sehnat.Raduska napsal:Taky moc gratuluju!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jižní čechy
Michaelle napsal:Tak to jsme na tom stejne.Ja taky shanim samicku a ne ji sehnat.Raduska napsal:Taky moc gratuluju!
To jo, je to hrozný :D Já jsem prolezla snad všechny inzeráty, co kde jsou! Všude samí standardi a když už nějaká ta mutace, tak na Moravě a nebo to jsou samí kluci. Já bych byla ochotna si pro činču i zajet, ale na Moravu se mi fakt nechce :-) Doufám, že se tady pohybuje někdo, kdo by o nějaký činčilce věděl. :wink: Já už mám doma 2 "standardní" kousky, takže bych ráda něco jinýho.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Raduska napsal:Michaelle napsal:Tak to jsme na tom stejne.Ja taky shanim samicku a ne ji sehnat.Raduska napsal:Taky moc gratuluju!
To jo, je to hrozný :D Já jsem prolezla snad všechny inzeráty, co kde jsou! Všude samí standardi a když už nějaká ta mutace, tak na Moravě a nebo to jsou samí kluci. Já bych byla ochotna si pro činču i zajet, ale na Moravu se mi fakt nechce :-) Doufám, že se tady pohybuje někdo, kdo by o nějaký činčilce věděl. :wink: Já už mám doma 2 "standardní" kousky, takže bych ráda něco jinýho.
Velkochovatelé mají vždycky nějaká mláďátka (i mutace), tak se podívej, jací jsou někde poblíž a napiš jim :wink: , pokud nikde činču neseženeš :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
gratulujem...neboj vsetko bude v poriadku :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Před chvilkou jsem se vrátila z tábora.. všem děkuji za gratulace a přání.. miminka jsou nádherná.. váha je 70g a 65g.. maminka váží 501g.. Zatím to vypadá, že jsou v poho.. akorát jeden malý má mokrý zadeček :( ale snad to je jenom chvilkové..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Vypadá že mamina i mimča to zvládají v pohodě. Tak ať se jim daří i dále :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Můžu nějak zastavit průjem u týdeního miminka? Uhlí, borůvky ani bylinky jíst ještě nebude a zatím jsem je neviděla pít z pítka.. tak netuším co s tím..
http://fotogalerie.cincila.com/displayimage.php?album=782&pos=5
Jinak váha je 71g a 76g.. :)
http://fotogalerie.cincila.com/displayimage.php?album=782&pos=5
Jinak váha je 71g a 76g.. :)
Naposledy upravil(a) Denča Bártková dne Stř Srp 15, 2007 10:04, celkem upraveno 2 x.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
rozdrt černý uhlí a zakapni ho vodou, aby ti vznikla kašička a pak zkus kapátkem do něj trochu uhlí narvat. Nic jiného mě nenapada.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Průjem už nemá (normálně bobkuje), ale pořád je mokrý.. Nevíte co by to mohlo být? Nevím si s tím rady a k veterinářovi ho tahat nechci.. Na váze přibírá výborně (je těžší než jeho bráška).. Vypadá absolutně zdravě..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
třeba si ještě střeva nadokážou poradit s tím, jak vyrobit pořádný suchý bobek ;)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdepak.. bobky jsou naprosto v pořádku.. a to je to co nechápu.. Připadá mi to jako by se počůrával, ale nedovedu si představit, jak.. :-k :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hovorany 179
- Kontaktovat uživatele:
ahoj když sem si přivezla od Moniky činčilku tak taky měla mokrý bobky dala sem jí ovesné vločky ,heřmánek a za dva dny bylo všechno vpoho :lol:
-
- Stříbrný uživatel
Denča Bártková napsal:Průjem už nemá (normálně bobkuje), ale pořád je mokrý.. Nevíte co by to mohlo být? Nevím si s tím rady a k veterinářovi ho tahat nechci.. Na váze přibírá výborně (je těžší než jeho bráška).. Vypadá absolutně zdravě..
gratuluji dodatečně k miminům! :wink: =D>
a není morkej a špinavej jen kvůli tomu, že se poválí tam, kde právě čůral? že je to zkrátka takový malý čuňátko? :oops: