Osmizrná nemléčná kaše
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: opava
jjj urcite zkusim jineho.ona normalne vsechno ji a pije.
-
- Nový uživatel
Re: Osmizrná nemléčná kaše
Dobrý den,
tak opět se u nás bojuje se zoubky. Nasadili se proto Rodicare, ale tady v tomhle vláknu jsem se dočetla, že je možné, když činčila sama nejí a je třeba dokrmovat, dávat ji osmizrnou nemléčnou kaši. Tak jsme ji sehnali a včera na zkoušku v malém množství dali činčilce. I když byla překvapená nezvyklou chutí, tak si holka dala. Mě by ale zajímalo, jak hodně a jak často je možno na přilepšení činčile tuhle kaši dávat? Četla jsem i o možných zácpách či nadýmání a nechci činčilce ublížit.
Díky za odpověď.
tak opět se u nás bojuje se zoubky. Nasadili se proto Rodicare, ale tady v tomhle vláknu jsem se dočetla, že je možné, když činčila sama nejí a je třeba dokrmovat, dávat ji osmizrnou nemléčnou kaši. Tak jsme ji sehnali a včera na zkoušku v malém množství dali činčilce. I když byla překvapená nezvyklou chutí, tak si holka dala. Mě by ale zajímalo, jak hodně a jak často je možno na přilepšení činčile tuhle kaši dávat? Četla jsem i o možných zácpách či nadýmání a nechci činčilce ublížit.
Díky za odpověď.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Krmila jsem jí plně místo Rodicaru několikrát a problém jsme nikdy neměli. Spíše naopak, více chutnala a sežrali větší množství.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
my máme také korekce zubů a poměrně dost často, dávalala jsem Rodicare instant a mixovala s oblíbenýma granulema rozmočenýma - z obojího takovou kaši, činčilka mi vždycky už sama čeká, stříkačkou krmím skrz mříže, nemáme s tím problém. Po zákroku krmíme tak 5 - 7 dní, přidávám pár granulek do misky a vídím jak se postupně chytá. Váhově pře korekcí trochu spadne, ale chytí se a rychle to dožene, v době mezi další korekcí je super. Takhle to máme už šestý rok. :wink: